Osiossa Uutiset Julkaistu

Jäsenmaksut 2018 maksettava tammikuun loppuun

KarSun jäsenmaksu tulee maksaa seuran tilille FI27 1040 3000 341119 tammikuun loppuun mennessä. Maksun viestiksi laita omanimi + jäsenmaksu 2018. Tammikuun loppuun mennessä maksetulla jäsenmaksulla varmistat KarSun jäsenyyden vuodelle 2018, sekä jäsenedut! Mikäli jäsenmaksun maksaminen viivästyy tammikuun jälkeiselle ajalle, tipahdat KarSun jäsenyyden ulkopuolelle ja maksettavaksi tulee jäsenmaksun 35 € lisäksi 15 € liittymismaksu. Eli jäsenmaksu kannattaa maksaa ajoissa! ... ja kun jäsenmaksu on maksettu, pääsee mukaan mm. seuraaviin seuraetuuksiin vuonna 2018!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiima 2018 Pärnävaaralla, ilmoittautuminen auki

KarSun talvinen seikkailukisa Wiima kisataan 18.2.2018 Pärnävaaran ympäristössä. Ilmoittautuminen ratamestari Okkosen juonimalle seikkailuradalle on avoinna osoitteessa http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/ Wiiman lisätietoja päivitetään tapahtumasivulle https://karsu.fi/tapahtumat/wiima KarSun jäsenet saavat kesän Ursakin tavoin alennusta Wiiman osallistumismaksusta. Ursakin osalta kannattaa hyödyntää myös ensimmäinen edullisempi ilmoittautumisikkuna, joka sulkeutuu 31.3.2018.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun uintivuoro Vetrealla, kausikortilla edullisimmin

KarSulaisille on varattu helmi-maaliskuuksi Niinivaaran Vetrean uima-altaat omaan käyttöön. Vuorot ovat ajalla 4.2.2018 - 25.3.2018 klo 16.30 - 17.30, joten uinnista ennättää vielä loppuverryttelyksi Foreverin spinning vuoroon. Uintivuorolla tekniikkavinkkejä ja oppeja ovat antamassa Jari ja Olli, joten ammattitason neuvoja on luvassa jälleen. Uintivuorojen omavastuuosuus kaikkien uintikertojen osalta on 40 €, yksittäisen uintikerran hinta KarSulaisille on 7 €. Kaikille uintikerroille mukaan lähtijät voivat maksaa omavastuuosuuden 40 € KarSun tilille FI27 1040 3000 341119 viestillä oma nimi + seurauinti Vetrea, ja ilmoittaa osallistumisen KarSun meiliin. Kertakävijänä maksu uintivuorosta maksetaan paikanpäällä Lasselle tai Ollille. Lisätietoja uintivuorosta voi kysellä Lasselta, tai karsu (at) karsu.fi 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kevätkauden spinning-paikat jaossa

Mika Okkosen ja Foreverin vuoroviikoin vetämät pyörätunnit jatkuvat tammikuussa sunnuntaisin klo 18 alkaen  (tarkka aloituspäivä on vielä avoin). Kevät kaudella Mikan vetämät tunnit ovat aina tuplatunteja.  Koko kevätkauden pyörähinta KarSulaiselle on 40 €. Mukaan pyörätunnille pääset ilmoittautumalla KarSun meiliin. KarSulle varattujen pyöräpaikkojen määrä on rajallinen, joten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi joulukuun loppuun asti. Lisätietoja pyörätunneista voi kysyä Mikolta, tai karsun meilistä karsu (at) karsu.fi
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Lumikenkien yhteistilaus

KarSu on tilaamassa tuleville lumille jäsentemme käyttöön kaksi Faberin lumikenkäparia. Tilaus tehdään Matin Lumikengän kautta. KarSun jäsenet voivat tilata "samalla tilauksella" omat Faberit. Faberin lumikengät ovat lumikenkien parhaimmistoa. Malli- ja samalla hintavaihtoehtoja on useita. KarSun sähköpostilistalla oleville on lähetetty tarjous sähköpostitse. Lisätietoja myös treeniryhmässä. Omien Faberien tilaus onnistuu siten, että ilmoita KarSun meiliin tilaamasi malli ja määrä 1.12.2017 mennessä. Toimitamme KarSusta kootun tilauslistan Matille. Matin tilauksen jälkeen ja lumikenkien tultua lumikengät luovutetaan KarSun tilille tehtyä maksusuoritusta vastaan tilaajalle. Lumikenkien hinnat ilmenevät Matin lumikenkien tarjousliitteestä. Lisätietoja Faberin lumikengistä löytyy myös esim. https://www.fabersnowshoes.com/
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin ilmoittautuminen aukeaa 1.12

Kesäkuussa lauantaina 9.6.2018 starttaa Ursak-seikkailukisa Enon Uimaharjun koululta. Tiedossa on takuuvarmaa seikkailua seikkailukisaajille kolmessa sarjassa. Ilmoittautuminen Ursakkiin aukeaa perjantaina 1.12.2017 klo 9 osoitteessa http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/. Lisätietoja tulevasta seikkailusta päivitetään Ursakin nettisivuille ja faceen.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun jäsenmaksut 2018

Vuoden 2018 jäsenmaksujen maksaminen on nyt ajankohtaista. KarSun jäsenmaksu kattaa kalenterivuoden, joten nyt on oivallinen aika maksaa vuoden 2018 jäsenmaksu ja varmistaa KarSun seuraetuudet ja jäsenyys vuodelle 2018.  KarSun vuosikokouksessa maaliskuussa 2017 päätettiin vuoden 2018 jäsenmaksun suuruudeksi 35 €. Maksa summa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119 viestillä "omanimi + jäsenmaksu 2018". KarSun jäsenetuihin kuuluu mm. ajankohtaisena asiana tällä hetkellä Kontiolahden jäähdytetyn ladun hiihtolipun käyttö, torstain Väisälänkadun salivuoro, seuravälineistön lainaus, luistelukauden alkaessa Niinivaaran kaukalon pipolätkävuoro, mahdollisuus seuratukeen seikkailu-urheilu- ja seikkailu-urheilua tukeviin tapahtumiin... Joten jäsenmaksulle saapi mukavasti vastiketta! KarSun jäsenyydellä saa myös alennusta seuramme järjestämien Wiima- ja Ursak seikkailukisojen osallistumismaksuista.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kiipeilykurssille reilu viikko ilmoittautumisaikaa

Muistutellaan Karsulaisia aktivoitumaan kiipeilykurssille ilmoittautumaan. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada edullisesti varmistajan pätevyys ja siten lupa kiipeillä ja varmistaa mm. Joensuun Areenan kiipeilyseinällä. Lisätietoja kurssista seurapostissa ja uutisissa pari viikkoa aiemmassa postissa. Ilmoittautumiset 17.11 mennessä Auvisen Mikolle.
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Seikkailu-urheilu sopii kaikenkuntoisille, kisaraportti Syvänniemestä

Seikkailu-urheilu ei ole vain useita tunteja päivässä harjoittelevien viimeisen päälle tikissä oleville sopiva laji, vaan lajin pariin voi lähteä myös hieman vähemmän valmistautuneena satunnaisilla treenikerroilla. Tästä hyvänä esimerkkinä on Katri ja Heikki, jotka osallistuivat elokuun lopussa Syvänniemi-seikkailuun. Heidän treeneistään ja kisakokemuksista löytyy kisaraportti täältä. Raportti varmasti motivoi myös hieman vähemmän treenaavia osallistumaan seikkailu-urheilukilpailuihin ja muihin seikkailutapahtumiin. Ensi kesänä sopivia seikkailuja löytyy varmasti kaikenkuntoisille :)
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.