×

Change Language

FI
×
×

Jäseneksi?

Jos jäsenyys kiinnostaa, olet tervetullut osallistumaan!

Tervetuloa tutustumaan ja jäseneksi

Jos jäsenyys kiinnostaa, olet tervetullut osallistumaan. Suuri osa toiminnasta on sellaista, johon voi tulla mukaan riippumatta siitä, onko jäsen vai ei. Voit käydä vaikka haistelemassa tunnelmaa ensin ei-jäsenenä muun porukan mukana. Jos tunne vahvistuu, että jäsenyys on sinun juttusi, voit liittyä seuran jäseneksi. Se onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen karsu (at) karsu.fi ja ilmoittamalla yhteystietosi sekä halukkuutesi liittyä seuran jäseneksi (kirjoita lyhyt kuvaus itsestäsi, harrastuksistasi ja siitä, miten innostuit tai kuulit seikkailu-urheilusta). KarSun hallitus käsittelee jäsenyyshakemuksen seuraavassa kokouksessa. Jäsenyys on tämän jälkeen voimassa, kun seuraan liittymismaksu (15 €) ja jäsenmaksu (35 € vuonna 2018) on maksettu seuran tilille. Uusien jäsenten maksu on siis yhteensä 50 €. Se maksetaan KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Kirjoita viitteeksi "Jäsenmaksu + jäsenen nimi". 

Vuonna 2018 KarSun jäsenmaksu on 35 € vuodessa. Uusien jäsenten lisäksi myös niiden vanhojen jäsenten, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksua tammikuun loppuun mennessä, tulee lisäksi maksaa kertaluonteinen 15 € seuraan liittymismaksu. 

Jäsenedut

Jäsenenä saat mm. seuraavia etuja:

 • Ursak ja Wiima: alennus 10 €/hlö osallistumismaksusta.
 • Spinning-treenit noin 40 €/hlö/kevät- tai syyskausi Forever Joensuun tiloissa poljettavilla sunnuntai-vuoroilla (erillinen ilmoittautuminen). 
 • Seuravarusteiden käyttömahdollisuus. Katso esittely varauskalenterisivulla
 • Seuravaatteita edulliseen KarSun tukemaan jäsenhintaan. Edellinen vaatetilaus tehtiin 2016 syksyllä. Tällä hetkellä on saatavilla muutamia hajakokoja. Ks. lista täältä.
 • Tukimahdollisuus kisa/kurssimaksuista (hakemukset ennen tapahtumaa KarSun hallitukselle, joka päättää tukisummista vuosibudjetin pohjalta). Tuen saanti edellyttää näyttöä seuratyöstä ja aktiivisesta toiminnasta. 
 • Varusteiden yhteishankinnat tapauskohtaisesti ja tarpeiden mukaan (saa ehdottaa)
 • Vuoden varrella toteutettaviin tapahtumiin (pikkujoulut, muita treenejä) tukea seuralta
 • Sähköpostilla sisäpiirin tietoa seuran jäsenille
 • Mahdollisuus pätevöittää itseäsi seuratyöllä 

Alennukset yhteistyökumppaneilta

Alennukset yhteistyökumppaneilta:

 • Koli Freetime (Kopravaara, Koli) majoitus -20% normaalihinnoista (pl. sesonkiajat)
 • Kuntosalin sopimushinnat Forever Joensuu 10 kertakäyntipaketin ostaville (hinnat erikseen kuntosalin puolella kävijöille ja ryhmäliikuntaan osallistuville, hinnat saat Foreverin asiakaspalvelusta)

Kiinnostuitko seikkailu-urheilusta?

Lajin hyvä yleisesittely multisport.fi -sivulla. Sivuilta myös linkkejä Suomen eri tapahtumiin. 

Siirry verkkosivustolle