×

Change Language

FI
×
×

Jäseneksi?

Jos jäsenyys kiinnostaa, olet tervetullut osallistumaan!

Tervetuloa tutustumaan ja jäseneksi

Jos jäsenyys kiinnostaa, olet tervetullut tutustumaan toimintaan. Voit käydä vaikka haistelemassa tunnelmaa ensin ei-jäsenenä muun porukan mukana. Jos tunne vahvistuu, että jäsenyys on sinun juttusi, voit hakea seuran jäsenyyttä. Se onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen karsu (at) karsu.fi ja ilmoittamalla yhteystietosi sekä halukkuutesi liittyä seuran jäseneksi (kirjoita lyhyt kuvaus itsestäsi, harrastuksistasi ja siitä, miten innostuit tai kuulit seikkailu-urheilusta). KarSun hallitus käsittelee jäsenyyshakemuksen seuraavassa kokouksessa. Kun jäsenyys astuu voimaan seuraan liittymismaksu (15 €) ja jäsenmaksu (35 € vuonna 2022) on maksettava seuran tilille. Maksutiedot saat sähköpostitse jäseneksi hyväksymisen yhteydessä. Uusien jäsenten maksu on siis yhteensä 50 €. 

Vuonna 2022 KarSun jäsenmaksu on 35 € vuodessa. Uusien jäsenten lisäksi myös niiden vanhojen jäsenten, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksua tammikuun loppuun mennessä, tulee lisäksi maksaa kertaluonteinen 15 € seuraan liittymismaksu. 

Jäsenedut

Jäsenenä saat mm. seuraavia etuja:

  • Ursak ja Wiima: alennus 10 €/hlö osallistumismaksusta.
  • Seuravarusteiden käyttömahdollisuus. Katso esittely varauskalenterisivulla
  • Seuravaatteita edulliseen KarSun tukemaan jäsenhintaan.
  • Vuoden varrella toteutettaviin tapahtumiin (pikkujoulut, muita treenejä) tukea seuralta
  • Sähköpostilla sisäpiirin tietoa seuran jäsenille
  • Mahdollisuus toimia seuratyössä
  • Osallistumisen seuran järjestämiin leireihin

Alennukset yhteistyökumppaneilta

Alennukset yhteistyökumppaneilta: 2021

 

Forever kuntoklubi

EDUT Karsun jäsenille:

10 X Kuntosalikortti 42€ (norm 65€)

10 X Ryhmäliikunta 57€ (norm 79€)

 

Mika Tervala

Karttatelineet: Suomen monipuolisimmat karttatelinevalikoimat pyöräsuunnistukseen ja rogainingiin löytyvät osoitteesta www.karttatelineet.com

 

Karsu tekee yhteistyötä paikallisen Etenee Oy:n kanssa. Etenee Oy:n kautta saamme  seuralaisille OAC liukulumikengät ja retkiluistimet, TSL tuotteet, NOSHT lisäravinteet, FENIX valaisimet ja RUIKE tuotteet sopimushintaan. Lisätietoja yrityksestä ja tuotteista www.eteneeoy.fi ja mahdollisista yhteistilauksista voit tiedustella karsu@karsu.fi.

 

NOSHT -tuotteista tulossa seuralaisille yhteistilaus, jolloin saamme -15% edun. Ilmoittelut sähköpostilla ja fb:n kautta.

 

Kiinnostuitko seikkailu-urheilusta?

Lajin hyvä yleisesittely multisport.fi -sivulla. Sivuilta myös linkkejä Suomen eri tapahtumiin. 

Siirry verkkosivustolle