×

Change Language

FI
×
×

16.03.2020

Wiiman viime hetken tietoja!

Tervehdys Wiiman ilmoittautunut!

Joudumme peruuttamaan Wiiman virallisena kilpailuna Joensuun kaupungin antaman ohjeistuksen perusteella/suosituksesta. Yleisötapahtumia/kokoontumisia tulee välttää ja niiden järjestämistä ei suositella (koskee kaikkia tapahtumia, myös alle 500 hengen tilaisuuksia).

Ensi lauantaina, eli 21.3.2020 klo 10.00 on Wiiman ilmoittautuneiden mahdollista saada Hotelli Julielta Wiiman reittikartta (kartta reittipisteineen). Suunnitellun kisareitin voi käydä OMATOIMISESTI kiertämässä. Rastipisteillä ei ole rastilippuja, eikä mahdollisia Quest-rasteja. Reitin suorittamiseksi suositellaan juoksu- ja pyörävarustusta. Reittikartoista ei oteta erillistä maksua ilmoittautuneilta joukkueilta.

OMATOIMINEN reitin kiertäminen tarkoittaa sitä, että kyseessä ei ole kilpailu. Radan kiertäjille ei oteta aikaa, eikä radan kiertäneiden nimiä/tuloksia tms. kerätä tai julkaista eikä palkintoja jaeta. Lauantaina Wiima radan kiertämiselle ei ole erikseen nimetty tapahtuman järjestäjää. Koska tapahtumalla ei ole järjestäjää, ei radan vapaaehtoisesti ja omatoimisesti kiertävien osalta ole kenenkään puolesta tehty mitään viranomaisilmoituksia, saatu viranomaisilta lupia, eikä tapahtumalla ole järjestäjä- tms. tahon ottamia vakuutuksia. Radan kiertäminen tapahtuu siis jokaisen omalla vastuulla.

Pyrimme järjestämään Hotelli Julielle peseytymismahdollisuuden Wiima-radan suorittamisen jälkeen sekä mahdollisuuden ruokailuun (ruokailu omakustanteinen).

Wiiman omatoimista kiertämistä varten kartat annetaan Wiimaan ilmoittautuneille joukkueille (21.3.2020 klo 10 Juliella). Pyydämme ilmoittamaan, mikäli joukkueenne tulee kiertämään/hakemaan kartan omatoimikiertämistä varten s-postiin karsu@karsu.fi

Palautamme koronaohjeistuksesta johtuvasta syystä peruuntuneen Wiiman osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneille. Pyydämme toimittamaan tilinumerontiedon, jolle haluatte osallistumismaksun palautettavan sähköpostiin laskut@karsu.fi

- ilmoitathan samalla ilmoittautuneen joukkueen nimen ja sarjan

Karelian Seikkailu-urheilijat ry suhtautuu vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevaan koronavirukseen. Haluamme olla mukana torjumassa ja estämässä koronaviruksen leviämistä. Ymmärrämme harmituksen, joka meille kaikille tulee mm. tapahtumien peruuntumisen ja siirtymisen seurauksena. Haluamme osaltamme vähentää harmitusta ja epätietoisuutta tapahtumien kustannuksien palautumisesta osallistumisoikeuden tms. maksajalle toimimalla yllä kuvatulla tavalla!

Toivomme seikkailuinnon säilymistä ja kasvamista, kesän Ursak-seikkailukisa kisataan 10-11.7.2020 Outokummun Kolmikannassa. Tavataan Ursakissa!

- lisätiedot https://karsu.fi/tapahtumat/ursak-%2010-11.7.2020

Terveisin

Karelian Seikkailu-urheilijat ry

Wiima-järjestelytiimi

karsu@karsu.fi