×

Change Language

FI
×
×

06.03.2018

KarSun vuosikokous 20.3 klo 18. Tervetuloa!

Karelian Seikkailu-urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 20.3.2018 klo 18 alkaen Joensuun Vehkalahdella avantouintiseura Jääkarhun tiloissa, Karhu salissa. Sali sijaitsee päärakennuksen toisessa kerroksessa.

Vuosikokouksessa on mainio tilaisuus kuulla seuramme toimintavuodesta 2017, ja seuratoiminnan tavoitteista ja suunnitelmista toimintavuodelle 2018.

Vuosikokouksen yhteydessä valitsemme yhdistyksellemme puheenjohtajan, sekä jäsenet yhdistyksemme hallitukseen. Puheenjohtajan ja hallituksen toimintakausi on vuosi kerrallaan. Seuramme puheenjohtajan tehtävä, sekä hallitustehtävät tarjoavat oivallisen ja laaja-alaisen näkökentän seikkailu-urheiluseuran toimintaan, sekä seikkailu-urheilu ja polkujuoksutapahtumien järjestämiseen. Puheenjohtajaksi ja hallitukseen voi tulla valituksi seurajäsenenä antamalla/ilmaisemalla suostumuksensa tehtäviin. Kannattaa rohkeasti ja reippaasti ilmoittautua mukaan vahvan, perinteikkään seikkailuseuran tehtäviin!

Me seuramme nykyinen hallitusväki; Mikko, Janne, Sami, Annukka, Olli ja Krista kerromme mielellämme lisää seurahallintomme toiminnasta ja tehtävistä. Ota rohkeasti yhteyttä, tule vuosikokoukseen (tai ilmoita etukäteen) ja kerro halukkuutesi tulla hallitustoimintaan mukaan!

Vuosikokouksessa on kahvitarjoilu. Tarjoilun varaamista varten ilmoittaudu mukaan karsu (at) karsu.fi. Ilmoita samalla mahdollinen erityisruokavalio tms. tarve.

Vuosikokouksen jälkeen on mahdollista virkistäytyä Jääkarhujen saunassa ja avannossa!