Osiossa Uutiset Julkaistu

Uintitreenit Vetrealla sunnuntaina 15.1

Karsulaisten käyttöön on varattu koko Vetrean uimahalli sunnuntaina 15.1. klo 16:15-17:45 väliseksi ajaksi (sisään pääsee jo klo 16:00!!). Tarkoituksena on käydä läpi uintitekniikkaa ja saada vinkkejä paremmilta uimareilta. Omavastuu 4e maksetaan paikanpäällä käteisellä (tasaraha!). Tervetuloa kaikki karsulaiset mukaan polskimaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun seuratuet 2017 kisamaksuihin

KarSu tukee aktiivisesti seuratoiminnassa mukana olevien jäsentensä osallistumista seikkailu-urheilukilpailuihin tai muihin lajia läheltä liippaaviin tapahtumiin. Tuen saanti edellyttää näyttöä seuratyöstä ja aktiivisesta toiminnasta, kuten tapahtumien järjestämisestä ja harjoitusten koollekutsumisesta. Lähetä tukihakemuksesi hyvissä ajoin ennen tapahtumaa KarSun hallitukselle (karsu(at)karsu.fi), joka päättää tukisummista vuosibudjetin pohjalta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteiden lisätilaus saapunut, jaetaan torstaina

Seuravaatteiden lisätilaus on saapunut Trimtexiltä, joten vaatenyssäköitä päästään jakamaan jälleen Väisälänkadun salivuorolla torstaina 5.1 klo 20. Trikoiden kokoja vaihtaneiden ei tarvitse maksaa vaihtotrikoista tietenkään mitään, mutta ne, jotka tilasivat samalla lisätuotteita, tarkistakaa täältä, paljonko uuden tilauksesi suuruus on.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuoden 2017 jäsenmaksut

Vuodenvaihde lähestyy ja uusi vuosi KarSun jäsenyydessä on tulossa. Nyt kannattaa joulutohinoiden ohessa hoitaa jäsenmaksu kuntoon, jotta KarSun seuraedut ovat voimassa heti vuoden alusta. Jäsenmaksun maksamisesta ei lähetetä laskua tms. vaan jäsenmaksu tulee maksaa omatoimisesti KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Kirjoita maksun viestikenttään oma nimi + jäsenmaksu 2017. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2017 on 35 €.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Järkkärikurssille Karsun piikkiin

Kiinnostaako järjestyksenvalvontakurssin suorittaminen? Nyt kurssin suorittamiseen on oiva tilaisuus. KarSu tulee maksamaan kahdelle henkilölle järjestyksenvalvontakurssin vuoden 2017 aikana. Kurssin hyväksytysti läpäisseiden henkilöiden toivotaan jatkossa toimivan KarSun tapahtumissa (Wiima, Ursak, Vaarojen Maraton tai muu tapahtuma) järjestyksenvalvontatehtävissä. Ilmoittautuminen järkkärikurssille etenee siten, että ilmoita halukkuutesi karsu (at) karsu.fi. Tämän jälkeen ilmoitamme kahdelle ilmoittautujalle kurssille valituksi tulemisesta seuran puolesta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kevään Spinningpaikat jaossa

Ilmoittautuminen kevätkauden KarSun ja Joensuun pyöräilijöiden sisäpyöräilytunnin "vakiosatuloille" on alkanut. Tunnit jatkuvat kevätkauden osalta tammikuussa (mikäli saadaan tarpeeksi ilmoittautuneita) sunnuntaisin klo 18 alkaen. Pyörätuntien vetäjänä on vuoroviikoin Mika Okkonen ja Foreverin vetäjä. Varaa paikkasi ilmoittamalla nimesi KarSun meiliin. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Omavastuuosuus spinningiin on ilmoitettu seurapostissa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuodenvaihteen sali- ja kaukalovuorot

Karsun salivuoro Väisälänkadulla torstai-iltaisin pyörii normaalisti joulun- ja uudenvuoden ajan joka torstai klo 20-21. Niinivaaran kaukalo sen sijaan on suljettuna perjantaina 23.12 ja loppiaisperjantaina 6.1, joten pipolätkää päästään vuodenvaihteen tienoilla pelaamaan ainoastaan perjantaina 30.12 (säävaraus). 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiiman ja Ursakin ilmoittautuminen avattu

Ilmoittautuminen vuoden 2017 Ursakkiin ja Wiimaan on avattu osoitteessa http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/. Ilmoittautumishinnat on porrastettu, joten kannattaa ilmoittautua tapahtumiin ajoissa!  Ursakin kilpailukeskus sijaitsee Tuupovaaran kirkonkylällä. Tuupovaaran ympäristöt tarjoavat kilpailulle hienot puitteet. Maaston muodot ovat osittain vaaramaiset, taajamat ovat pieniä kyliä ja ympärillä on useita virtaavia vesistöjä. Toki myös järviä ja lampia löytyy.  Wiima seikkailu-urheilukilpailu käydään Kolin upeissa vaaramaastoissa ja kansallismaisemissa 25.2.2017. Kisakeskuksena tapahtumalle toimii Loma-Kolin laskettelurinteen alue.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuoden 2017 jäsenmaksut

KarSun vuosikokouksessa keväällä 2016 päätettiin KarSun vuoden 2017 jäsenmaksun suuruudeksi 35 € (aikaisemmin 25 €). Perusteluina nostettuun jäsenmaksuun on mm. lisääntyneet seuran antamat tuet kilpailumaksujen osalta, seuratuet yhteisiin tapahtumiin, lisääntyneet yhteisharjoitukset ja se, että jäsenmaksun määrään ei ole tehty viimeisen 10 vuoden aikana muutoksia. Vuoden 2017 jäsenmaksun voi jo suorittaa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Maksun viitteeksi oma nimi+jäsenmaksu v. 2017. 
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.