Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuosikokous ja jäsenmaksut 2017

Karelian Seikkailu-urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 20.3.2017 klo 19 alkaen Joensuun Vehkalahdessa Jääkarhujen majalla, osoite Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu (päärakennuksen 2. kerros). Vuosikokouksessaä käsitellään KarSun sääntöjen mukaiset asiat. Jokaisella KarSun vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneella seurajäsenellä on vuosikokouksessa yksi ääni. Monilla viime vuosina KarSun jäsen maksun maksaneilla tai KarSun toiminnassa mukana olleilla on vielä jäsenmaksut maksamatta. Nyt ennen kokousta on viimeinen hetki hoitaa vuoden 2017 jäsenmaksu kuntoon. Vuosikokouksen yhteydessä on osallistujille tarjolla kahvia makean kahvileivän kera. Ilmoittaudu ajoissa mukaan karsu@karsu.fi (osaamme varata riittävästi tarjottavaa). Lisätietoja vuosikokouksesta, hallitustyöskentelystä tai mistä vaan seuraamme liittyvästä asiasta voit kysyä karsu@karsu.fi, tai suoraan meiltä nykyisiltä hallituksen jäseniltä (Mikko, Janne, Sami, Annukka, Krista, Olli). Tervetuloa yhteiseen seuramme vuosikokoukseen maanantaina 20.3.2017 klo 19 alkaen, Jääkarhujen maja Vehkaniemessä! Vuosikokouksen jälkeen on mahdollisuus pulahtaa Jääkarhujen saunan kautta Pyhäselän avantoon!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiima kisattiin talvisissa olosuhteissa

Wiima kisattiin tänään talvisissa olosuhteissa Loma-Kolin maastoissa. Perinteisten talviseikkailulajien lisäksi kilpailijat pääsivät potkukelkkailemaan, laskemaan mäkeä entisessä laskettelurinteessä ja kokeilemaan kalaonnea prologin pilkkiosuudessa. Tulokset väliaikoineen on päivitetty Wiiman nettisivuille. Wiiman facessa julkaistaan valokuvia tapahtumasta. Kiitokset kaikille mukana olleille hienosta päivästä!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vetrean uimavuorot jatkuvat, kausikortilla edullisimmin (uutista päivitetty)

KarSun sunnuntain uintivuoro Niinivaaran Vetrean uimahallissa jatkuu 2.4.2017 asti. Vuoron pituus lyhenee hieman, nyt uidaan klo 16.15-17.15 välinen aika. Nyt voit ostaa kausikortin hintaan 20 €. Kertamaksu uimaan on 6 €. Kiinteä summa (20 €) tulee maksaa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119, viestiksi: omanimi + Vetrea kausiuintimaksu. Kertakäynnin maksun voi maksaa Vetrealla Lasselle tai Ollille. KarSun uintivuorolla on mainio tilaisuus hioa ja oppia uusia taitoja uintiin. Harjoitusoppeja ovat antamassa mm. Lemmetyn Jari ja Korkeakosken Olli. Lasselta ja Ollilta voi tarvittaessa kysyä lisätietoja vuorosta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun vuosikokous 2017

KarSun sääntömääräinen yhdistyksen vuosikokous pidetään 20.3.2017 klo 19.00 alkaen Joensuussa Vehkaniemessä Jääkarhujen majalla. Kokoustila on päärakennuksen toisessa kerroksessa. Vuosikokouksen yhteydessä KarSu tarjoaa kahvit lisukkeella joten ilmoittaudu karsu@karsu.fi (varataan kahvia ja pullaa riittävästi). Vuosikokouksessa käsitellään mm. KarSun tilinpäätös toimintakaudelta 2016, valitaan seuran hallitus, toiminnantarkastajat ja käydään läpi Vaarojen Maraton 2020 projektia, jota ollaan lähdössä viemään hankesuunnitelman/hankerahoituksen kautta eteenpäin. Vuosikokouksen yhteydessä valitaan siis seuran hallitus vuoden mittaiselle toimikaudelle. Hallituksen jäseneksi voidaan valita KarSun seurajäsen. Mikäli sinua kiinnostaa mitä seuramme hallitustyöskentely pitää sisällänsä, ota rohkeasti yhteyttä nykyiseen hallitusväkeen (Mikko, Janne, Annukka, Sami, Krista, Olli).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Muistutuksia

KarSun sähköpostilistalaisille on lähetetty seurapostia tänään. Mikäli et ole saanut tärkeitä seuraviestejä ja haluat saada tuoreimmat uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi, ilmoita KarSun sähköpostiin halukkuutesi oila mukana postituslistalla. Viimeisimmässä seurapostissa lähetettiin mm. tärkeä muistutus tämän vuoden jäsenmaksun maksamisesta. Joukossamme on vielä muutamia vuoden 2017 jäsenmaksun maksamattomia. Jäsenmaksun maksamiseen liittyen seurasta ei lähetetä jäsenille laskua, vaan jokaisen tulee jäsenmaksu maksaa omatoimisesti 35 euroa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Maksun viestiksi; omanimi + jäsenmaksu 2017.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Jälki-ilmoittautuneena Kolille Wiimaan

Talviseikkailu-Wiimaan mahtuu vielä joukkueita mukaan jälki-ilmoittautuneena. Pistä ilmoitustiedot KarSun sähköpostiin (karsu (at) karsu.fi) ja maksa ilmoitusmaksu KarSun tilille. Pistä kuittikopio/printscreen tms.KarSun sähköpostiin vahvistukseksi maksusta. Tervetuloa mukaan seikkailemaan! 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiimaan muutama päivä aikaa ilmoittautua

Talviseikkailukilpailu Wiiman ilmoittautuminen on auki 12.2 asti. Tämän jälkeen voi päästä jälki-ilmoittautuneena mukaan seikkailuun, mikäli mukaan mahtuu kisajärjestelyjen puolesta. Hinta kuitenkin pompsahtaa jälleen 12.2, joten kannattaa pistää ilmoittautumiset sisään pikimmiten. Kolin hienot maastot varmasti tarjoaa loistavat puitteet talviseikkailuun!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun Jukola-joukkueissa tilaa

KarSun nimissä on ilmoitettu Joensuu Jukolaan kaksi seitsenhenkistä Jukola-joukkuetta. Joukkueissa on tilaa vielä muutamalle viestinviejälle. Lisäksi varajuoksijoille voi tulla tarvetta, joten jos olet kiinnostunut hyvässä seurassa rastijahdista kesäkuun puolivälissä, ota yhteyttä Kaisaan, joka kerää joukkueita. Voit ilmoittautua myös KarSun sähköpostiin. KarSu tukee seuralaisiaan maksamalla puolet osallistumismaksusta ja lisäksi viestinviejillä on mahdollisuus yöpyä KarSulle varatuissa teltoissa lähellä kisakeskusta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Loppuviikosta multisporttia ja muita treenejä

Loppuviikolla Lenkki-kalenterissa on tapahtumaa jokaiselle päivälle. Torstaisen sali- ja perjantaisen pipolätkävuoron lisäksi uintivuoro Vetrealla jatkuu vielä ainakin tämän viikon sunnuntain. Lauantaina on lisäksi Buhuri-seikkailutapahtuma Niittylahdessa ja Pyhäselän jäällä. Tiedossa on varmasti mukava yhteistreeni tai vaikkapa hyvä viimeistelytreeni Wiimaa varten. Ilmoittautumisia ottaa vastaan ja lisätietoja kertoo Olli. Tervemenoa kaikki mukaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Tammikuun yhteistreenejä

Tammikuun loppupuolisko on vilkasta yhteistreenien aikaa. Lenkille-kalenteriin on merkitty tällä hetkellä varmistuneet yhteistreenit. Jokainen voi halutessaan järjestää yhteistreenejä ja merkitä treenin kalenteriin (jos tunnarit kalenteriin on unohtunut, kysy esim Annukalta). Yhteistreeni voi olla mitä lajia vaan ja ihan millainen vaan, joko ennalta suunniteltu tai pikakutsu lenkkikaveriksi. Jos olet KarSun jäsen, etkä ole vielä KarSun treenit-facebook-ryhmässä, ota yhteyttä Annukkaan tai Janneen niin pääset treeniryhmän jäseneksi niin saat kätevimmin tiedot treeneistä ja pääset itse kutsumaan treenejä koolle.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.