Osiossa Uutiset

Seuraa Ursak-seikkailua instassa, ilmoittaudu mukaan

Ursak-Seikkailulle on perustettu omat Instagram-sivut nimellä @ursakseikkailu. Pistähän Ursak seurantaan ja muista myös halvin ilmoittautumisporras kesän Ursakkiin. Edullisimmalla hinnalla kesän ursakkiin pääsee ilmoittautumalla maaliskuun loppuun mennessä. Nyt on siis hyvä hetki ilmoittautua ja säästää tulevan hintapompsun verran rahaa vaikkapa uusiin varustehankintoihin :).

Osiossa Uutiset Kisaraportit Julkaistu

KarSun seurajäsenille on lähetetty s-postilla linkki seurakyselyyn, muista vastata 20.5 mennessä!

KarSun seurajäsenille on lähetetty sähköpostilla linkki seurakyselyyn vastaamiseksi. Mikäli et ole linkkiä saanut, ota yhteyttä karsu@karsu.fi Nyt kannattaa olla mukana viemässä seuraamme edelleen jäsentemme näköiseksi seuraksi! Linkki seurakyselyyn vastaamiseksi on avoinna 20.5.2018 asti. Jäsenkyselyyn vastanneiden kesken arvomme H. Hamusen ja H. Airilan kirjoittaman Polkujuoksu-kirjan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun Heikki Hamunen mukana kirjoittamassa 19.4 julkaistavaa polkujuoksukirjaa, tilaa edullisemmin ennakkoon!

Polkujuoksukirja tilattavissa ennakkohintaan, kirjan kirjoittajina Vaarojen Maratonin kisapäällikkö Heikki Hamunen ja huippusuunnistaja Hannu Airila KarSun järjestämän Vaarojen Maratonin pitkäaikainen kisapäällikkö Heikki Hamunen on yhdessä huippusuunnistaja Hannu Airilan kanssa koonnut ja kirjoittanut yhteen kansiin kaikki perustiedot polkujuoksun saloista ja tekniikoista. Polkujuoksukirja tuo esille myös yli 50 Suomalaista polkujuoksukohdetta. Polkujuoksukirja julkaistaan 19.4.2018. Polkujuoksukirja on tilattavissa ennakkohintaan 26,90 € esim. kaikkipoluille.fi ja www.premiumsport.fi verkkokaupoista; - https://kaikkipoluille.fi/products/polkujuoksukirja-heikki-hamunen-ja-hannu-airila - https://www.premiumsport.fi/tuote/polkujuoksukirja-heikki-hamunen-ja-hannu-airila/ Sanomalehti Karjalainen julkaisi 8.4.2018 polkujuoksukirjasta artikkelin; - https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/178569-suomen-ensimmainen-polkujuoksukirja-innostaa-kaikki-poluille Polkujuoksukirja on oivallinen valinta valmistautumisvälineeksi tuleviin kesän polkujuoksutapahtumiin!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kaksi päivää aikaa ilmoittautua edullisemmin Ursak-seikkailukisaan

Kesäkuun 9. päivä starttaavan Ursakin edullisempi ilmoittautumisporras sulkeutuu tulevana lauantaina 31.3.2018. Nyt kannattaa siis siirtyä Ursakin ilmoittautumissivulle http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/ ja ilmoittautua mukaan! Lauantaihin mennessä ilmoittautuneiden joukkueiden kesken arvotaan Miryn polkupyörän karttateline (arvo 79 €). Ilmoittautuneita on jo mukava määrä valmiina seikkailemaan Uimaharjun hienoissa maastoissa!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSulle valittiin uusi hallitus

KarSun vuosikokous pidettiin tänään Vehkalahdessa Jääkarhujen tiloissa. Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat ja mm. valittiin hallituksen jäsenet tulevalle toimintakaudelle. Mikko Frisk valittiin jatkamaan seuran puheenjohtajana. Hallituksen muiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Olli Korkeakoski, Krista Leppänen ja Toni Putkuri. Varajäseniksi valittiin Tanja Lindroos ja Reetta Tikkanen. Uusi hallitus pitää lähiviikkoina järjestäytymiskokouksen, jossa valitaan henkilöt varapuheenjohtajan, rahastonhoitajan ja sihteerin pesteihin.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuraa Ursak-seikkailua instassa, ilmoittaudu mukaan

Ursak-Seikkailulle on perustettu omat Instagram-sivut nimellä @ursakseikkailu. Pistähän Ursak seurantaan ja muista myös halvin ilmoittautumisporras kesän Ursakkiin. Edullisimmalla hinnalla kesän ursakkiin pääsee ilmoittautumalla maaliskuun loppuun mennessä. Nyt on siis hyvä hetki ilmoittautua ja säästää tulevan hintapompsun verran rahaa vaikkapa uusiin varustehankintoihin :).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun vuosikokous 20.3 klo 18. Tervetuloa!

Karelian Seikkailu-urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 20.3.2018 klo 18 alkaen Joensuun Vehkalahdella avantouintiseura Jääkarhun tiloissa, Karhu salissa. Sali sijaitsee päärakennuksen toisessa kerroksessa. Vuosikokouksessa on mainio tilaisuus kuulla seuramme toimintavuodesta 2017, ja seuratoiminnan tavoitteista ja suunnitelmista toimintavuodelle 2018. Vuosikokouksen yhteydessä valitsemme yhdistyksellemme puheenjohtajan, sekä jäsenet yhdistyksemme hallitukseen. Puheenjohtajan ja hallituksen toimintakausi on vuosi kerrallaan. Seuramme puheenjohtajan tehtävä, sekä hallitustehtävät tarjoavat oivallisen ja laaja-alaisen näkökentän seikkailu-urheiluseuran toimintaan, sekä seikkailu-urheilu ja polkujuoksutapahtumien järjestämiseen. Puheenjohtajaksi ja hallitukseen voi tulla valituksi seurajäsenenä antamalla/ilmaisemalla suostumuksensa tehtäviin. Kannattaa rohkeasti ja reippaasti ilmoittautua mukaan vahvan, perinteikkään seikkailuseuran tehtäviin! Me seuramme nykyinen hallitusväki; Mikko, Janne, Sami, Annukka, Olli ja Krista kerromme mielellämme lisää seurahallintomme toiminnasta ja tehtävistä. Ota rohkeasti yhteyttä, tule vuosikokoukseen (tai ilmoita etukäteen) ja kerro halukkuutesi tulla hallitustoimintaan mukaan! Vuosikokouksessa on kahvitarjoilu. Tarjoilun varaamista varten ilmoittaudu mukaan karsu (at) karsu.fi. Ilmoita samalla mahdollinen erityisruokavalio tms. tarve. Vuosikokouksen jälkeen on mahdollista virkistäytyä Jääkarhujen saunassa ja avannossa!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiima kisattiin upeassa talvikelissä

Wiima 2018 seikkailtiin sunnuntaina kipakassa pakkassäässä auringon paisteessa. Voittajien, niinkuin kaikkien muidenkin, hymyä oli viiman kohmettamilla kasvoilla maalissa mukava katsoa! Kiitos kaikille osallistujille, olitte kyllä huikeita kisailijoita! Challenge sarjan voiton vei Timo Pietarinen ja Petri Vanninen. Adventure-sarjassa nopeinta vauhtia piti Jeremy Johnson ja Gion Schindler. Onnea kaikille muillekkin. Kaikki tulokset Wiiman tapahtumasivuilla piakkoin.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Joensuun seudulla lisää seikkailuja kesällä 2018

Perinteinen seikkailu-urheilukilpailu Ursak kisataan kesäkuussa 9.-10.6. starttipaikkana Uimaharju Joensuun itälaidalla. Ilmoittautumisaikaa halvimmalla hintaportaalla on vielä reilu kuukausi aikaa, joten nyt alkaa olla hyvä aika etsiä paria ja miettiä sopivaa kilpailumatkaa alkukesän seikkailuun. Sarjat vaihtelevat muutamasta tunnista vuorokauteen, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva matka. Joensuun seudulla on muutakin seikkailutarjontaa kesälle 2018, kun Selkien Sisu järjestää matalan kynnyksen seikkailutreenejä pitkin kesää ja isoimpana tapahtumana elokuun alussa Sisu-Seikkailun Jakokosken museokanavalta startaten. Hieno ja tapahtumarikas seikkailukesä on siis tulossa! Kaikille iloista ja rentoa seikkailumieltä tuleviin tapahtumiin ja eikun uusia elämyksiä kokemaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiimaan ilmoittautuminen auki 9.2. asti

Talviseikkailu-Wiima järjestetään sunnuntaina 18.2.2018 Pärnävaaran maisemissa. Ilmoittautuminen Evention järjestelmän kautta on auki perjantaihin 9.2. saakka, joten vielä on viikko aikaa ilmoittautua seikkailemaan lumisiin maisemiin. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja Wiiman nettisivuilta. 
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.