Osiossa Uutiset

Kiipeilykurssi karsulaisille

Karsulaisille järjestetään kiipeilykurssi pe-la 24.-25.11.2017 (perjantaina klo 17-20 ja lauantaina klo 12-15). Perjantaina ohjelmassa on teoriaosuus ja harjoitteita. Lauantaina harjoitteita ja näyttökoe, jonka hyväksytysti  suoritettuaan saa kiipeillä ja varmistaa itsenäisesti esim. Joensuun Areenan seinällä.

Paikkana perjantaina on Joensuun Kuntokeidas osoitteessa Linnunlahdentie 10, Joensuu. Lauantaina kurssi on Joensuun Areenan kiipeilyseinällä.

Kurssin tavoitteena on oppia seinäkiipeilyn alkeet, pääsolmut ja varmistustekniikat. Kouluttajana toimii Mikko Auvinen ja näyttökokeen valvoo Heikki Pitkänen Karelian Kiipelijöistä.

Kurssin omakustannushinta on 15 euroa, joka maksetaan käteisellä kurssin alkaessa. Karsu kustantaa suorituspaikkojen ja välineiden vuokrat.

Varustukseksi riittää normaalit sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Varsinaisia kiipeilyvarusteita (valjaat, varmistuslaitteet ja kiipeilykengät) ei tarvitse omasta takaa, vaan niitä löytyy kurssilta lainaksi.

Ilmoittautumiset 17.11. mennessä Mikko Auviselle (mikko_auvinen ( at ) hotmail.com). Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä, joten toimithan nopeasti.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Tammikuun loppuun jäsenmaksun maksuaikaa

Vuoden 2018 jäsenmaksujen maksuaikaa on tammikuun loppuun. Mitään maksulappua tms. ei lähetetä postitse vaan jokaisen on maksettava 35 euron jäsenmaksu KarSun tilille tammikuun loppuun mennessä. Kirjoita viestikenttään "Jäsenmaksu 2018 ja oma nimesi". Vanhojen jäsenten, joilla jäi viime vuoden jäsenmaksu maksamatta, on maksettava lisäksi 15 euron liittymismaksu. Lisätiedot jäsensivuilta.  Mikäli olet uusi jäsen ja KarSun jäsenyys kiinnostaisi sinua, pistä KarSun sähköpostiin lyhyt esittely itsestäsi ja kerro kiinnostuksestasi liittyä KarSun jäseneksi. Käsittelemme jäsenhakemuksen seuraavassa hallituksen kokouksessa. Lisätietoja jäseneksi liittymisestä ja jäsenmaksusta KarSun jäseneksi-sivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun välineistössä uusia lumikenkiä

Karsulaisten lainattavaksi on hankittu kahdet Faberin laadukkaat lumikengät. Voit varata ne käyttöösi välinevarauskalenterin kautta ja sopia varaston avaimenhaltijoiden kanssa sopivan noutoajan varastolta. Toiset lumikengistä on isommat, joten ne käyvät hyvin myös painavemmalle miesväelle tai rinkan kanssa reissaaville, ja toiset on pienemmät, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi naisille tai normaalikokoisille miehille ilman suuria kantamuksia.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Kisaraportit Julkaistu

Pipolätkäkausi alkaa 12.1 klo 18 Niinivaaralla

Viimein sää on pakkasella ja luistelukentät on saatu käyttökuntoon. KarSun pipolätkä vuoro alkaa perjantaina 12.1 klo 18 Niinivaaran kaukalolla (Vakkosalmenkadulla). KarSulla on vakiovuoro joka perjantai klo 18-20 jääkiekkokaukalolla koko luistelukauden ajan eli pipolätkä jatkuu kevääseen asti niin kauan kuin kenttä on auki. Ota mukaan luistimet, maila, kypärä ja rentoa pelailumieltä niin eikun tervetuloa pipolätkäilemään!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Räkäposkella hiihto ja Jukolan viesti

KarSun perinteeksi muodostunut joukkue Räkäposkella hiihdossa tulee ilmoittautumaan mukaan 1.3.2018 Hullun Kolmion kiertoon. KarSun joukkueeseen ilmoittautumisesta ilmoitetaan KarSun facen treeniryhmässä, joten seuraile treeniryhmän viestittelyä ja varmista paikkasi hiihtokarkeloon! Räkäposella hiihto KarSun joukkueessa on KarSulaiselle osallistumisen- ja KarSun tarjoamien eväiden osalta maksutonta! Lähiviikkoina KarSun facen treeniryhmään tulee tietoa myös KarSun Jukola (ja Venla) viestijoukkueiden kokoamiseen liittyen. Jukolan viesti kisaillaan ensivuonna Lahti-Hollolassa 16–17.6.2018.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Torstain salivuorot jatkuvat myös keväällä

KarSun jäsenille maksuton Väisälänkadun salivuoro pyörii torstaisin Utrassa. Peli/salivuoron päivän teeman voi tarkistaa etukäteen KarSun facen treeniryhmästä. Samalla kannattaa ilmoittautua illan toimintaan mukaan, jotta paikalla osataan pitää ulko-ovi avoimena kaikille mukaan haluaville. Jos treeni ryhmässä ei ole ehditty aloittaa puheenvuoroa salivuoron sisällöstä, voi jokainen avauksen treeni ryhmään tehdä!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Jäsenmaksut 2018 maksettava tammikuun loppuun

KarSun jäsenmaksu tulee maksaa seuran tilille FI27 1040 3000 341119 tammikuun loppuun mennessä. Maksun viestiksi laita omanimi + jäsenmaksu 2018. Tammikuun loppuun mennessä maksetulla jäsenmaksulla varmistat KarSun jäsenyyden vuodelle 2018, sekä jäsenedut! Mikäli jäsenmaksun maksaminen viivästyy tammikuun jälkeiselle ajalle, tipahdat KarSun jäsenyyden ulkopuolelle ja maksettavaksi tulee jäsenmaksun 35 € lisäksi 15 € liittymismaksu. Eli jäsenmaksu kannattaa maksaa ajoissa! ... ja kun jäsenmaksu on maksettu, pääsee mukaan seuraetuuksiin vuonna 2018!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiima 2018 Pärnävaaralla, ilmoittautuminen auki

KarSun talvinen seikkailukisa Wiima kisataan 18.2.2018 Pärnävaaran ympäristössä. Ilmoittautuminen ratamestari Okkosen juonimalle seikkailuradalle on avoinna osoitteessa http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/ Wiiman lisätietoja päivitetään tapahtumasivulle https://karsu.fi/tapahtumat/wiima KarSun jäsenet saavat kesän Ursakin tavoin alennusta Wiiman osallistumismaksusta. Ursakin osalta kannattaa hyödyntää myös ensimmäinen edullisempi ilmoittautumisikkuna, joka sulkeutuu 31.3.2018.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun uintivuoro Vetrealla, kausikortilla edullisimmin

KarSulaisille on varattu helmi-maaliskuuksi Niinivaaran Vetrean uima-altaat omaan käyttöön. Vuorot ovat ajalla 4.2.2018 - 25.3.2018 klo 16.30 - 17.30, joten uinnista ennättää vielä loppuverryttelyksi Foreverin spinning vuoroon. Uintivuorolla tekniikkavinkkejä ja oppeja ovat antamassa Jari ja Olli, joten ammattitason neuvoja on luvassa jälleen. Uintivuorojen omavastuuosuus kaikkien uintikertojen osalta on 40 €, yksittäisen uintikerran hinta KarSulaisille on 7 €. Kaikille uintikerroille mukaan lähtijät voivat maksaa omavastuuosuuden 40 € KarSun tilille FI27 1040 3000 341119 viestillä oma nimi + seurauinti Vetrea, ja ilmoittaa osallistumisen KarSun meiliin. Kertakävijänä maksu uintivuorosta maksetaan paikanpäällä Lasselle tai Ollille. Lisätietoja uintivuorosta voi kysellä Lasselta, tai karsu (at) karsu.fi 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kevätkauden spinning-paikat jaossa

Mika Okkosen ja Foreverin vuoroviikoin vetämät pyörätunnit jatkuvat tammikuussa sunnuntaisin klo 18 alkaen  (tarkka aloituspäivä on vielä avoin). Kevät kaudella Mikan vetämät tunnit ovat aina tuplatunteja.  Koko kevätkauden pyörähinta KarSulaiselle on 40 €. Mukaan pyörätunnille pääset ilmoittautumalla KarSun meiliin. KarSulle varattujen pyöräpaikkojen määrä on rajallinen, joten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi joulukuun loppuun asti. Lisätietoja pyörätunneista voi kysyä Mikolta, tai karsun meilistä karsu (at) karsu.fi
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Lumikenkien yhteistilaus

KarSu on tilaamassa tuleville lumille jäsentemme käyttöön kaksi Faberin lumikenkäparia. Tilaus tehdään Matin Lumikengän kautta. KarSun jäsenet voivat tilata "samalla tilauksella" omat Faberit. Faberin lumikengät ovat lumikenkien parhaimmistoa. Malli- ja samalla hintavaihtoehtoja on useita. KarSun sähköpostilistalla oleville on lähetetty tarjous sähköpostitse. Lisätietoja myös treeniryhmässä. Omien Faberien tilaus onnistuu siten, että ilmoita KarSun meiliin tilaamasi malli ja määrä 1.12.2017 mennessä. Toimitamme KarSusta kootun tilauslistan Matille. Matin tilauksen jälkeen ja lumikenkien tultua lumikengät luovutetaan KarSun tilille tehtyä maksusuoritusta vastaan tilaajalle. Lumikenkien hinnat ilmenevät Matin lumikenkien tarjousliitteestä. Lisätietoja Faberin lumikengistä löytyy myös esim. https://www.fabersnowshoes.com/
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.