Osiossa Uutiset

KarSun pikkujouluun ilmoittautuminen auki pari päivää

KarSun jo perinteeksi muodostuneet pikkujoulut ja seuramestaruuskisat pidetään 28.10.2017 Lieksan Ruunaalla Raunin majalla. Pikkujoulupäivänä, eli 28.10.2017 aamupäivällä seikkaillaan ensin KarSun SM-kisat, eli seikkailuhenkinen rata. Etenemistyyli on oman halun mukaan täysillä, leppoisasti tai nautiskellen...

...ja nyt on viimeiset hetket käsillä ilmoittautua mukaan! Kirjoita siis ripeästi ilmoittautumisviesti järjestelyvastaava Kristalle. Ilmoittautumisaika loppuu perjantaina 13.10.2017 klo 18.00. Ilmoittautumisen yhteydessä maksa osallistumismaksu 20 € KarSun tilille FI27 1040 3000 341119

arhaimmat lisätiedot tulevasta huippuviikonlopusta saa Krista Joonalta, eli meilaamalla etunimi.sukunimi(at)gmail.com

Osiossa Uutiset Julkaistu

Muistutuksia

KarSun sähköpostilistalaisille on lähetetty seurapostia tänään. Mikäli et ole saanut tärkeitä seuraviestejä ja haluat saada tuoreimmat uutiset ja tiedotteet sähköpostiisi, ilmoita KarSun sähköpostiin halukkuutesi oila mukana postituslistalla. Viimeisimmässä seurapostissa lähetettiin mm. tärkeä muistutus tämän vuoden jäsenmaksun maksamisesta. Joukossamme on vielä muutamia vuoden 2017 jäsenmaksun maksamattomia. Jäsenmaksun maksamiseen liittyen seurasta ei lähetetä jäsenille laskua, vaan jokaisen tulee jäsenmaksu maksaa omatoimisesti 35 euroa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Maksun viestiksi; omanimi + jäsenmaksu 2017.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Jälki-ilmoittautuneena Kolille Wiimaan

Talviseikkailu-Wiimaan mahtuu vielä joukkueita mukaan jälki-ilmoittautuneena. Pistä ilmoitustiedot KarSun sähköpostiin (karsu (at) karsu.fi) ja maksa ilmoitusmaksu KarSun tilille. Pistä kuittikopio/printscreen tms.KarSun sähköpostiin vahvistukseksi maksusta. Tervetuloa mukaan seikkailemaan! 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiimaan muutama päivä aikaa ilmoittautua

Talviseikkailukilpailu Wiiman ilmoittautuminen on auki 12.2 asti. Tämän jälkeen voi päästä jälki-ilmoittautuneena mukaan seikkailuun, mikäli mukaan mahtuu kisajärjestelyjen puolesta. Hinta kuitenkin pompsahtaa jälleen 12.2, joten kannattaa pistää ilmoittautumiset sisään pikimmiten. Kolin hienot maastot varmasti tarjoaa loistavat puitteet talviseikkailuun!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun Jukola-joukkueissa tilaa

KarSun nimissä on ilmoitettu Joensuu Jukolaan kaksi seitsenhenkistä Jukola-joukkuetta. Joukkueissa on tilaa vielä muutamalle viestinviejälle. Lisäksi varajuoksijoille voi tulla tarvetta, joten jos olet kiinnostunut hyvässä seurassa rastijahdista kesäkuun puolivälissä, ota yhteyttä Kaisaan, joka kerää joukkueita. Voit ilmoittautua myös KarSun sähköpostiin. KarSu tukee seuralaisiaan maksamalla puolet osallistumismaksusta ja lisäksi viestinviejillä on mahdollisuus yöpyä KarSulle varatuissa teltoissa lähellä kisakeskusta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Loppuviikosta multisporttia ja muita treenejä

Loppuviikolla Lenkki-kalenterissa on tapahtumaa jokaiselle päivälle. Torstaisen sali- ja perjantaisen pipolätkävuoron lisäksi uintivuoro Vetrealla jatkuu vielä ainakin tämän viikon sunnuntain. Lauantaina on lisäksi Buhuri-seikkailutapahtuma Niittylahdessa ja Pyhäselän jäällä. Tiedossa on varmasti mukava yhteistreeni tai vaikkapa hyvä viimeistelytreeni Wiimaa varten. Ilmoittautumisia ottaa vastaan ja lisätietoja kertoo Olli. Tervemenoa kaikki mukaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Tammikuun yhteistreenejä

Tammikuun loppupuolisko on vilkasta yhteistreenien aikaa. Lenkille-kalenteriin on merkitty tällä hetkellä varmistuneet yhteistreenit. Jokainen voi halutessaan järjestää yhteistreenejä ja merkitä treenin kalenteriin (jos tunnarit kalenteriin on unohtunut, kysy esim Annukalta). Yhteistreeni voi olla mitä lajia vaan ja ihan millainen vaan, joko ennalta suunniteltu tai pikakutsu lenkkikaveriksi. Jos olet KarSun jäsen, etkä ole vielä KarSun treenit-facebook-ryhmässä, ota yhteyttä Annukkaan tai Janneen niin pääset treeniryhmän jäseneksi niin saat kätevimmin tiedot treeneistä ja pääset itse kutsumaan treenejä koolle.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Uintitreenit Vetrealla sunnuntaina 15.1

Karsulaisten käyttöön on varattu koko Vetrean uimahalli sunnuntaina 15.1. klo 16:15-17:45 väliseksi ajaksi (sisään pääsee jo klo 16:00!!). Tarkoituksena on käydä läpi uintitekniikkaa ja saada vinkkejä paremmilta uimareilta. Omavastuu 4e maksetaan paikanpäällä käteisellä (tasaraha!). Tervetuloa kaikki karsulaiset mukaan polskimaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun seuratuet 2017 kisamaksuihin

KarSu tukee aktiivisesti seuratoiminnassa mukana olevien jäsentensä osallistumista seikkailu-urheilukilpailuihin tai muihin lajia läheltä liippaaviin tapahtumiin. Tuen saanti edellyttää näyttöä seuratyöstä ja aktiivisesta toiminnasta, kuten tapahtumien järjestämisestä ja harjoitusten koollekutsumisesta. Lähetä tukihakemuksesi hyvissä ajoin ennen tapahtumaa KarSun hallitukselle (karsu(at)karsu.fi), joka päättää tukisummista vuosibudjetin pohjalta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteiden lisätilaus saapunut, jaetaan torstaina

Seuravaatteiden lisätilaus on saapunut Trimtexiltä, joten vaatenyssäköitä päästään jakamaan jälleen Väisälänkadun salivuorolla torstaina 5.1 klo 20. Trikoiden kokoja vaihtaneiden ei tarvitse maksaa vaihtotrikoista tietenkään mitään, mutta ne, jotka tilasivat samalla lisätuotteita, tarkistakaa täältä, paljonko uuden tilauksesi suuruus on.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.