Osiossa Kisaraportit

KarSun joukkueella Extreme-suoritus Lostissa

KarSulaiset Sanna Pohjanpaju, Timo Pietarinen ja Antti Väkevä kisasivat syyskuun puolivälissä Lost in Kajaanin Extremely Lost -matkalla. Kisasuoritus kesti vuorokauden ympäri ja kylmää ja märkää oli. Huikean sisukas suoritus sekasarjan kärkitohinoissa! Joukkueen kisaraportin seikkailusta voi lukea täältä.  

Osiossa Uutiset Julkaistu

Kelluntaliivien yhteistilaus

Welhonnpesä on tehnyt tarjouksen KarSun jäsenille MultiSport Hiko Stamina ja Hiko Multisport kelluntaliiveistä. Nopea päättäjä (to 8.6 klo 12:sta mennessä) voi saada liivin jo viikonlopun Ursakkiin, eli ota pikaisesti yhteyttä Mikkoon p. 050 4014058. Kiireettömät tilaajat voivat ilmoittaa tilauksen 18.6 mennessä karsu(at)karsu.fi.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak ilmoittautuminen auki 29.5 asti

Ilmoittautuminen 10.-11.6.2017 järjestettävään Ursakkiin on avoinna 29.5 asti. Kelit ovat lämmenneet niin paljon, että järvet ja joet alkavat olla sulia ja maasto kuivuu kovaa vauhtia. Lisätietoja tapahtumasta ja linkki ilmoittautumissivulle löytyy Ursakin nettisivuilta. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin ilmoittautuminen ja talkoolaistarve

Reilun kuukauden päästä on startti KarSun järjestämään Ursak-seikkailukisaan Tuupovaarassa. Ilmoittautuminen 10-11.6. käytävään kisaan on menossa osoitteessa http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/ Ilmoittautuminen on mahdollista 29.5.2017 asti. Luvassa on hienoja seikkailuelämyksiä Tuupovaaran ympäristössä! Lumenluontiin tai vesistöjen jäänmurtoon kilpailureitiltä toivottavasti talkoolaisia ei tarvita, mutta moneen muuhun tehtäviin kyllä. Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon tai Petriin talkootöihin liittyen (p. 050 401 4058, 050 368 5337).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Varustevarauksiin uusia tarkennuksia

KarSun hallitus on päättänyt uudeksi varustevarauskäytännöksi 11.4.2017 alkaen, että yli kolmen (3) vuorokauden mittaiset välinevaraukset on hyväksyttävä KarSun hallituksella. Tällä käytännöllä pyritään siihen, että varusteet ovat mahdollisimman monen jäsenen käytettävissä, sillä etenkin sesonkikausina tietyille varusteille voi olla kova kysyntä. Mikäli olisit lainaamassa jotakin varustetta pidemmäksi aikaa, pistä sähköpostiviestiä osoitteeseen karsu (at) karsu.fi niin käsittelemme varaustoiveesi mahdollisimman pian.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun hallitus järjestäytyi

KarSun hallitus piti 11.4.2017 järjestäytymiskokouksensa, missä valittiin puheenjohtajaksi Mikko Frisk, varapuheenjohtajaksi Janne Turunen, sihteeriksi Sami Leinonen ja rahastonhoitajaksi Annukka Pesonen. Hallituksen varajäseninä jatkavat Olli Korkeakoski ja Krista Joona.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin halvimmalla hinnalla

Kesän seikkailu-urheilukilpailu Ursakiin pääsee edullisimmalla ilmoittautumishinnalla mukaan vielä maaliskuun ajan. Pistä eurot säästöön ja ilmoittaudu ajoissa mukaan seikkailuihin. Osallistumismaksun voit maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä. Lisätietoja tulevasta tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Ursakin nettisivuilta ja facebookista. Tervetuloa mukaan! 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Uintivuorot jatkuvat vielä 26.3 ja 2.4

Karsun uimavuorot Vetrealla jatkuvat vielä sunnuntaina 26.3 ja 2.4. Mukaan pääset, jos olet maksanut aiemmin 20 euron kausikortin tai maksamalla kertamaksun 6 euroa joko Ollille tai Lasselle uimavuoron yhteydessä. Olli tai Jari vetävät joka kerta uima- tai tekniikkatreenin ja karsulaisten käyttöön on varattu koko Vetrean uimahalli, joten nyt jos koskaan on vielä huiput olosuhteet kesän uimakunnon kohottamiseen ja vinkkien saamiseen. Ajankohta on sunnuntaisin klo 16:15-17:15. Sisään pukutiloihin pääset jo klo 16:00.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun vuosikokouksessa käytiin läpi seuran toimintaa ja valittiin uusi seurahallinto

KarSun vuosikokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat: valittiin tulevaksi vuodeksi uusi hallitus, toiminnan tarkastajat ja heidän varajäsenet. Lisäksi päätettiin vuoden 2018 jäsen- ja liittymismaksun suuruudesta. Seuraavalle hallituskaudelle valittiin Mikko F., Janne, Annukka, Sami, Krista ja Olli. Halliltukseen valitut pitävät järjestäytymiskokouksen lähiaikoina. Toiminnantarkastajina jatkavat Tanja ja Sirkku.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.