Osiossa Uutiset

Karsun pikkujoulut ja SM-kisa


Karsun pikkujoulut järjestetään Ruunaalla Raunin majalla 28.-29.10. 2017 pikkujoulutoimikunnan toimesta. Lauantaina klo 10 sm-kisat starttaavat Raunin majan pihalta (tarkempaa tietoa lähempänä).

Kisaan tarvitset maastopyörän, uimapatjan, pumpun, kuivasäkin kuivine vaihtovaatteineen ja suunnistusvarustuksen kompasseineen. Kilpailun kesto 3-5h. Edetään pareittain.

Illalla tiedossa ruokailua, saunaa, paljua, hyvää seuraa ja letkeää yhdessäoloa.

Lauantai-sunnuntaiväliselle yölle on varattu majoitusta. Mukaan pääset maksamalla karsun tilille (FI27 1040 3000 341119) 20e ja kirjoittamalla viestikenttään oman nimesi ja pikkujoulut. Lisäksi ilmoittamalla Kristalle tulosi, kilpailuun osallistumisen (mahdollisen paritoiveen), allergiat/ruokarajoitteet ja tiedon yöpymisestä. Ruokien varaamisen ja majoitustarpeen arviointiin tarvitsemme ilmoittautujien tiedot 10.10. mennessä!

Eli kertauksena;
1. Ilmoittaudu mukaan Kristalle, krista.joona (at) gmail.com
2. maksa omavastuuosuus 20 € KarSun tilille FI27 1040 3000 341119
3. Olet mukana!

Takuukivaa tarjolla. Tervetuloa!

Osiossa Uutiset Julkaistu

Mika Okkoselle ansiomitali

KarSun pitkäaikaiselle puheenjohtajalle, KarSun jäsenelle, Wiimojen kilpailunjohtajalle ja Vaarojen Maratonin ideoijalle Mika Okkoselle on myönnetty puolustusministeri Carl Haglundin päätöksellä Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitali. Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitali voidaan myöntää henkilölle suomalaisen liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Onnittelemme Mikaa huomion osoituksen saamisesta! Myönnetty ansiomitali ja tunnustus tullaan luovuttamaan Mikalle KarSun sääntömääräisen vuosikokouksen yhteydessä 27.3.2015 klo 18 alkaen Jääkarhujen majalla Vehkalahdella (Karhu sali).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdoon ilmoittautumaan

Nyt se jo alkaa! Kierdon ensimmäiseen cup-kilpailuun on enää kolme viikkoa. Ilmoittaumisaikaa Kierdoon on 15.3 saakka, joten nyt nopsaa tiimikavereita mukaan houkuttelemaan ja kavereiden haastoon Kierdon pariin. Kisainfoa löytyy Kierdon nettisivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiimassa seikkaillaan lauantaina

Talviseikkailukilpailu-Wiima kisataan lauantaina Kolin maastoissa. Toimimalla ripeästi voit vielä päästä mukaan lähtöviivalle. Jos et tällä kertaa pääse mukaan kisaamaan, tule kuitenkin seuraamaan seikkailua paikanpäälle ja kannustamaan joukkueita ylittämään itsensä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Jäsenmaksut ja seura-alet 2015

Muistutus vuoden 2015 jäsenmaksujen maksamisesta! Maksamalla jäsenmaksun saat käyttöösi seuran tarjoamat seura-alet ja pääset osallistumaan seuran järjestämille yhteislenkeille yms. Tarkemmat tiedot seuran tarjoamista alennuksista löydät sivulta Seuratoiminta-Jäseneksi. Nyt ajankohtaisimpana seura-etuna on seuravaatteiden hankinta ja Tahkon kevätleiri huhtikuussa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Viimeinen muotinäytös hiihtoliivillä

Perjantaina 23.1.2015 järjestetään viimeinen mahdollisuus sovittaa seuravaatteita Annukan luona Vehkaniementie 13 (80220 Joensuu) klo 17:30-18:30. Nyt myös hiihtoliivit ovat saapuneet sovitettaviksi. Jos haluat pyöräilyliivin sijaan tilata hiihtoliivin, on paketin hinta 10€ kalliimpi. Yhteislenkki ja avantosauna klo 18:30 Annukan luota lähtien.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Viikkolenkin yhteydessä seuravaatteiden sovitusta

Haluatko karsun seuravaatteet, mutta et ole vielä niitä sovittanut? Nyt perjantaina 9.1. järjestetään viimeinen yhteinen sovitustilaisuus. Sen jälkeen mallikappaleet lähetetään Trimtexille takaisin. Sovitustilaisuus on klo 18:00-18:30 Tonin luona Jyrinkylässä Korpraalintie 13B. Klo 18:30 lähdetään yhteislenkille jyrin poluille Tonin talon edestä. Lamppu mukaan.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoita sähköpostiosoitteesi Karsun sähköpostiin

Osa karsun jäsenistä ei ole saanut karsun joukkomaileja viime aikoina kenties sähköpostilistan teknisestä virheestä johtuen. Haluamme varmistaa, että karsulla on ajantasainen sähköpostilista käytössään, joten pyydämme kaikkia karsun jäseniä lähettämään sähköpostia karsu@karsu.fi-osoitteeseen ja siten ilmoittamaan oman sähköpostiosoitteensa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Hyödynnä seura-ale 24Ski-tapahtumaan

Vielä on muutama päivä aikaa hyödyntää karsulaisten alennus 24Ski-tapahtumaan. Seuralaisille on lähetetty sähköpostitse koodi, jolla saat alennusta, kun ilmoittaudut viimeistään 31.12.2014 joko 12h tai 24h matkalle. Jos et ole saanut koodia, ja haluat hyödyntää alennuksen, soita karsun yhteyshenkilöille niin laitamme sähköpostitse alekoodit.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.