Osiossa Uutiset

Karsun pikkujoulut ja SM-kisa


Karsun pikkujoulut järjestetään Ruunaalla Raunin majalla 28.-29.10. 2017 pikkujoulutoimikunnan toimesta. Lauantaina klo 10 sm-kisat starttaavat Raunin majan pihalta (tarkempaa tietoa lähempänä).

Kisaan tarvitset maastopyörän, uimapatjan, pumpun, kuivasäkin kuivine vaihtovaatteineen ja suunnistusvarustuksen kompasseineen. Kilpailun kesto 3-5h. Edetään pareittain.

Illalla tiedossa ruokailua, saunaa, paljua, hyvää seuraa ja letkeää yhdessäoloa.

Lauantai-sunnuntaiväliselle yölle on varattu majoitusta. Mukaan pääset maksamalla karsun tilille (FI27 1040 3000 341119) 20e ja kirjoittamalla viestikenttään oman nimesi ja pikkujoulut. Lisäksi ilmoittamalla Kristalle tulosi, kilpailuun osallistumisen (mahdollisen paritoiveen), allergiat/ruokarajoitteet ja tiedon yöpymisestä. Ruokien varaamisen ja majoitustarpeen arviointiin tarvitsemme ilmoittautujien tiedot 10.10. mennessä!

Eli kertauksena;
1. Ilmoittaudu mukaan Kristalle, krista.joona (at) gmail.com
2. maksa omavastuuosuus 20 € KarSun tilille FI27 1040 3000 341119
3. Olet mukana!

Takuukivaa tarjolla. Tervetuloa!

Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdossa mukavasti joukkueita mukana

Kierdon ilmoittautuminen jatkuu sekä yksilö- että joukkuekilpailuun. Tällä hetkellä ilmoittautuneita joukkueita on ennätysmäärä, joten hyvältä näyttää. Kierdon ensimmäinen osakilpailu, Pogostan hiihto, kisataan noin kuukauden päästä. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä, että osallistut Kierdoon.   
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Räkäposkella Karsun joukkueella

Räkäposkella saapuu jälleen lunastamaan hiihtokansan sydämet ja Karsun joukkue on viime vuotisesta intoutuneena mukana myös tänä vuonna. Ilmoittautuminen alkaa nyt ja mukaan joukkueeseen mahtuu 12 hiihtäjää. Mukaan pääset ilmoittautumalla joko Karsun Treenit-facebook-ryhmässä tai soittamalla Eveliinalle. Ilmoita samalla myös hiihtoaikatoiveesi. Tapahtuma järjestetään 18.2. ja hiihtoaika on klo 7-19. Hiihtää voit joko tunnin tai jos intoa riittää niin vaikka kokonaiset 12h. Alla "viralliset" ohjeet: "Perinteikäs Räkäposkellahiihto on Joensuun Metsäylioppilaiden järjestämä joukkuehiihto, jossa kerätään kilometrejä 12 tunnin ajan. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään helmikuun 18. päivänä, Mehtimäen 1,6km hiihtoladulla. Joukkueen koko on 1-12 henkeä ja vähintään yhden joukkueen jäsenen on oltava koko ajan ladulla. Tapahtuma alkaa klo 7.00 ja jatkuu aina iltaseitsemään. Tapahtuma alkaa Natura-rakennuksen takaa hiihtolatujen risteyksestä."
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuran vuosikokous 22.3.2016 klo 19

KarSun vuosikokous pidetään tiistaina 22.3.2016 klo 19 Vehkalahden Jääkarhujen Karhu salissa (Huom muuttunut ajankohta!). Vuosikokouksessa käydään läpi seuran ajankohtaisia asioita sekä valitaan seuran hallitus. Mikäli hallitustyöskentely seurassamme kiinnostaa, kysy ehdottomasti lisätietoa nykyiseltä hallitusväeltä (Mikko, Janne, Annukka, Juha, Sami ja Toni). Tervetuloa!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seinäkiipeilykurssilla päteväksi varmistajaksi

Karsu järjestää seinäkiipeilykurssin Areenalla. Kurssin tavoitteena on varmistajan pätevyys, joka vaaditaan monessa paikassa omatoimiseen seinäkiipeilyyn. Erillinen näyttöpäivä järjestetään muutama viikko kurssin jälkeen. Kurssi on kaksiosainen ja ajankohdat ovat lauantaina 30.1. klo 13:00-16:30 sekä tiistaina 2.2. klo 20:00-23:00. Molemmat päivät pidetään Joensuun Areenalla. Kouluttajana toimii Pasi Penttinen. Kurssin omakustannushinta on 10 euroa. Karsu maksaa tilavuokrat Areenalta. Mukaan mahtuu 10 nopeinta. Ilmoittautua voit Karsun treenit-facebook-ryhmässä. Huom! Ilmoittauduthan vain, jos pääset mukaan molemmilla kerroilla.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kehonhuoltoa helmikuussa

Nyt karsulaisilla on hyvä mahdollisuus saada vinkkejä kehonhuoltoon Foreverillä ohjaaja Tuomas Vaittisen johdolla. Kehonhuoltotunteja järjestetään kolmesti helmikuun aikana. Alustavat ajankohdat ovat lauantait 6.2., 20.2. ja 27.2 klo 12-13.15. Maksutapa ja hinta selviää pian ja kustannukset jaetaan tasan osallistujien kesken. Ilmoittautumiset Karsun treenit-facebook-ryhmässä. 15 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistreenit jatkuvat perjantaisin

Perjantain perinteisiä yhteistreenejä jatketaan jälleen lyhyen joulutauon jälkeen. Seuraa lenkki-ilmoittelua lenkkikalenterista tai Facebookista Karsun treenit-ryhmästä. Treeni- ja laji-ideoita otetaan vastaan ilomielin. Voit kertoa treenitoiveesi esimerkiksi Jannelle tai Annukalla niin yritetään täyttää treenitoiveita mahdollisuuksien mukaan. Kaikki karsulaiset voivat järjestää joko perjantaitreenejä tai muita viikkotreenejä halutessaan. Parhaiten jäsenistöä tavoittaa Karsun treenit-ryhmästä, mutta lisäksi on kiva, jos laitat treeni-ilmoituksesi myös lenkkikalenteriin, jotta treeniryhmän ulkopuoliset jäsenetkin löytävät halutessaan lenkille. Karsulta on myös saatavilla avustusta yhteistreenien järjestämiskustannuksiin, jos treeni vaatii esimerkiksi jonkin tilan vuokraamisen tai lippuja. Tulevana perjantaina eli 15.1 ohjelmassa on pipolätkää Kulhon kaukalossa (ks. lenkkikalenterin ilmoitus). Viime vuonna saatiin huiput pelit aikaiseksi, kun porukkaa oli tarpeeksi paikalla ja peliasenne oli kohdillaan. Jääkiekkotaitoa ei karsun peleissä tarvitse :) Tervetuloa kaikki mukaan! 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiiman hintaporras lähestyy

Wiiman halvin ilmoittautumisporras päättyy tammikuun puolivälissä, joten nyt rip rap joukkoja kasaamaan, jotta ehditte mukaan halvimmalla hinnalla. Myös kelit alkaa sopivasti talvistumaan, joten eiköhän sitä luntakin kohtapuoleen saada Joensuun seudulle. Järvet ainakin jäätyy näillä keleillä. Nyt alkaa päästä monille järville luistelemaan ja hiihtelemään. Muistakaa jäälle mennessä turvallisuus ja jään paksuuden varmistaminen!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak 2016 ilmoittautuminen avattu

Ensi kesän Ursakin ilmoittautuminen on nyt avattu. Ursak 2016 järjestetään 11.6.2016 Joensuun ympäristössä, missä kisailijat pääsevät nauttimaan monipuolilsista ja hienoista kisamaastoista ja reiteistä. Sarjoja on valittavana joko muutaman tunnin kestävä Adventure-sarja, puoli vuorokautta kestävä Challenge tai jopa yli vuorokauden kestävä Extreme-sarja. Käy lukemassa lisäinfot tapahtuman nettisivuilta ja muista seurailla päivityksiä myös tapahtuman facebook-sivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

24Ski Kontiolahdella pääsiäisenä 2016

Kontiolahdella hiihdetään jälleen vuorokauden ympäri pääsiäispyhinä. AH-stadionilla järjestetään 25.-26.3.2016 24Ski-kilpailu, jossa on valittavana joko 12h tai 24h sarja. Ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu. Lisätietoja tapahtumasta ja hinnoista 24Skin nettisivuilta. Karsulaiset saavat osallistumismaksusta alennusta, kun ilmoittautuu viimeistään 21.12.2015. Alekoodin saat sähköpostitse. Vaikkei luonnonlunta vielä olekkaan, on karsulaisilla hyvä mahdollisuus kerryttää hiihtokilometrejä Kontiolahden jäähdytetyllä ladulla, minne Karsulla on yksi hiihtolippu. Varaa hiihtolippu käyttöösi etukäteen välinevarauskalenterista ja nouda lippu AH-stadionin lipunmyynnistä.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.