Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Järkkärikurssille Karsun piikkiin

Kiinnostaako järjestyksenvalvontakurssin suorittaminen? Nyt kurssin suorittamiseen on oiva tilaisuus. KarSu tulee maksamaan kahdelle henkilölle järjestyksenvalvontakurssin vuoden 2017 aikana. Kurssin hyväksytysti läpäisseiden henkilöiden toivotaan jatkossa toimivan KarSun tapahtumissa (Wiima, Ursak, Vaarojen Maraton tai muu tapahtuma) järjestyksenvalvontatehtävissä. Ilmoittautuminen järkkärikurssille etenee siten, että ilmoita halukkuutesi karsu (at) karsu.fi. Tämän jälkeen ilmoitamme kahdelle ilmoittautujalle kurssille valituksi tulemisesta seuran puolesta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kevään Spinningpaikat jaossa

Ilmoittautuminen kevätkauden KarSun ja Joensuun pyöräilijöiden sisäpyöräilytunnin "vakiosatuloille" on alkanut. Tunnit jatkuvat kevätkauden osalta tammikuussa (mikäli saadaan tarpeeksi ilmoittautuneita) sunnuntaisin klo 18 alkaen. Pyörätuntien vetäjänä on vuoroviikoin Mika Okkonen ja Foreverin vetäjä. Varaa paikkasi ilmoittamalla nimesi KarSun meiliin. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Omavastuuosuus spinningiin on ilmoitettu seurapostissa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuodenvaihteen sali- ja kaukalovuorot

Karsun salivuoro Väisälänkadulla torstai-iltaisin pyörii normaalisti joulun- ja uudenvuoden ajan joka torstai klo 20-21. Niinivaaran kaukalo sen sijaan on suljettuna perjantaina 23.12 ja loppiaisperjantaina 6.1, joten pipolätkää päästään vuodenvaihteen tienoilla pelaamaan ainoastaan perjantaina 30.12 (säävaraus). 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiiman ja Ursakin ilmoittautuminen avattu

Ilmoittautuminen vuoden 2017 Ursakkiin ja Wiimaan on avattu osoitteessa http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/. Ilmoittautumishinnat on porrastettu, joten kannattaa ilmoittautua tapahtumiin ajoissa!  Ursakin kilpailukeskus sijaitsee Tuupovaaran kirkonkylällä. Tuupovaaran ympäristöt tarjoavat kilpailulle hienot puitteet. Maaston muodot ovat osittain vaaramaiset, taajamat ovat pieniä kyliä ja ympärillä on useita virtaavia vesistöjä. Toki myös järviä ja lampia löytyy.  Wiima seikkailu-urheilukilpailu käydään Kolin upeissa vaaramaastoissa ja kansallismaisemissa 25.2.2017. Kisakeskuksena tapahtumalle toimii Loma-Kolin laskettelurinteen alue.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuoden 2017 jäsenmaksut

KarSun vuosikokouksessa keväällä 2016 päätettiin KarSun vuoden 2017 jäsenmaksun suuruudeksi 35 € (aikaisemmin 25 €). Perusteluina nostettuun jäsenmaksuun on mm. lisääntyneet seuran antamat tuet kilpailumaksujen osalta, seuratuet yhteisiin tapahtumiin, lisääntyneet yhteisharjoitukset ja se, että jäsenmaksun määrään ei ole tehty viimeisen 10 vuoden aikana muutoksia. Vuoden 2017 jäsenmaksun voi jo suorittaa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Maksun viitteeksi oma nimi+jäsenmaksu v. 2017. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulta kaksi joukkuetta Joensuu-Jukolaan

KarSu ilmoittaa Joensuun Enossa juostavaan Joensuu-Jukolaan kaksi Jukola-joukkuetta, miesten ja naisten joukkueen. Molempiin joukkueisiin etsitään siis seitsemää karsulaista. KarSu on mukana tukemassa KarSun joukkueita mm. osallistumis- ja telttapaikkamaksujen osalta. KarSun joukkuepaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan viestijoukkueeseen laittamalla viestiä Kaisalle (kaisapeson (ät) gmailpistecom) 1.12.2016 alkaen. Kaisalta voi kysyä myös tarvittaessa lisätietoja. Jukolan juoksijan omavastuuosuus on 20 €, joka tulee maksaa osallistumispaikan varmistuksen jälkeen KarSun tilille FI27 1040 3000 341119 (viestiksi oma nimi+Jukola 2017). KarSulaisten käytössä on Jukolassa kaksi telttaa, KarSun seurateltta ja puolijoukkueteltta (tai vastaava).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoittautuminen Wiimaan ja Ursakkiin aukeaa pian

Ilmoittautuminen Wiimaan ja Ursakkiin avataan 1.12.2016 Evention tarjoaman ilmoittautumispalvelun kautta. Lisätietoja tapahtumista ja linkit ilmoittautumispalveluun löytyy Wiiman ja Ursakin nettisivuilta, minne päivitetään myös vähitellen tarvittavia lisätietoja tapahtumista. Ursakin osalta tietoja julkaistaan myös Ursakin facessa (tapahtumasivu avataan pian). KarSun järjestämä Wiima talviseikkailu käydään tänä vuonna Kolilla 25.2.2017, kisakeskuksena Loma-Koli. Ursak seikkailu-urheilukilpailu puolestaan starttaa 10.6.2017 Tuupovaaran koulukeskukselta. KarSun vuoden 2017 jäsenet tulevat saamaan Wiiman ja Ursakin osallistumismaksusta 10 € alennuksen. Kisa käydään kaksi henkisin joukkuein, ja molempien joukkueiden jäsenten ollessa KarSun jäseniä saa joukkue siis alennusta 20 €. KarSun jäsenalennus huomioidaan Evention kautta tapahtuvassa ilmoittautumisjärjestelmässä (ruksaa ko. kohta ilmoittautumisen yhteydessä).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun joukkue hurjassa iskussa Joensuu Night Runissa

KarSun joukkue juoksi hienosti kolmanneksi tasokkaassa Joensuu Night Run 12h tapahtumassa 19.-20.11 Joensuun Areenalla. Kahdeksan tunnin kohdalla klo 4 aamuyöllä joukkue päätti ottaa viimeisen neljän tunnin mittaisen loppukirin. Kirin myötä KarSu haali kilometrejä nopeasti ja nosti joukkueen neljänneltä sijalta kolmanneksi. Karsulaisten ansiosta myös muut joukkueet joutuivat juoksemaan tosissaan, kun lopussa KarSu kiri jo hyvin lähelle toista sijaa. 12h aikana juoksukilometrejä kertyi yhteensä noin 157km verran. Todella huikea suoritus KarSun joukkueelta Kaisa, Jukka, Henna, Toni ja Olli. Hienoa!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Pikkujoulut ja SM-kisat 5.11

Karsun SeuranMestaruus-kilpailut ja pikkujoulut järjestetään tulevana lauantaina Kotilahdessa. Päivän ohjelma alkaa klo 12 Kuhasalosta, mikä toimii tämän vuoden SM-kisakeskuksena. Seikkailuosion jälkeen klo 17 aloitetaan iltaohjelma Kotilahdessa. Lisätietoja on lähetetty seuran jäsenille sähköpostitse. Muistathan ottaa pakolliset varusteet mukaan Kuhasaloon :)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun kisakalenteri 2017 selvillä

KarSun vuonna 2017 järjestämien kilpailujen aikataulut on selvillä. Kisavuoden avaa helmikuussa 25.2 Wiima, joka järjestetään Kolin jyhkeissä maisemissa. Kesäkuun alussa 10.-11.6 järjestetään Ursak, joka sijoittuu tällä kertaa hieman kauemmaksi Joensuun kantakaupungin alueelta.. Lokakuussa 7.10. kisavuoden päättää Vaarojen Maraton Kolilla. Pistä päivämäärät jo nyt kalenteriin, jotta pääset nauttimaan kisatunnelmasta joko kilpailijana tai toteuttamalla näitä tapahtumia talkoolaisen roolissa. 
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.