Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Kisaraportit Julkaistu

KarSun joukkueen kuulumiset seikkailu-urheilun EM-kilpailuista

KarSun joukkue Krista Joona, Jaakko Leppänen, Jari Jormanainen ja Olli-Pekka Holttinen kilpailivat 3 viikkoa sitten seikkailu-urheilun EM-kilpailussa Venäjän Karjalan upeissa maisemissa. Joukkue teki upean noin 60 tunnin suorituksen. Siitä, miten joukkue valmistautui kolmipäiväiseen kilpailuun ja miten itse kisasuoritus meni, voi lukea kisaraportista. Huikeita ja varmasti mieleenpainuvia seikkailukokemuksia roppakaupalla!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat:  Adventure: 1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen) 2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg) 3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård) Challenge: 1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä) 2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen) 3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen)  3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen) Extreme: 1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen) 2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen) 3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin viikonloppuna talkoolaiseksi

Tulevana viikonloppuna eli 10-11.6.2017 Tuupovaarassa kisataan KarSun järjestämä Ursak seikkailukisa. Auringon suosimaan kisakeliin tarvitaan talkoolaisia toteuttamaan kesän hienoa seikkailukilpailua. Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon p. 050 401 4058, tai ursak(at)karsu.fi ja ilmoittaudu mukaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kelluntaliivien yhteistilaus

Welhonnpesä on tehnyt tarjouksen KarSun jäsenille MultiSport Hiko Stamina ja Hiko Multisport kelluntaliiveistä. Nopea päättäjä (to 8.6 klo 12:sta mennessä) voi saada liivin jo viikonlopun Ursakkiin, eli ota pikaisesti yhteyttä Mikkoon p. 050 4014058. Kiireettömät tilaajat voivat ilmoittaa tilauksen 18.6 mennessä karsu(at)karsu.fi.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak ilmoittautuminen auki 29.5 asti

Ilmoittautuminen 10.-11.6.2017 järjestettävään Ursakkiin on avoinna 29.5 asti. Kelit ovat lämmenneet niin paljon, että järvet ja joet alkavat olla sulia ja maasto kuivuu kovaa vauhtia. Lisätietoja tapahtumasta ja linkki ilmoittautumissivulle löytyy Ursakin nettisivuilta. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin ilmoittautuminen ja talkoolaistarve

Reilun kuukauden päästä on startti KarSun järjestämään Ursak-seikkailukisaan Tuupovaarassa. Ilmoittautuminen 10-11.6. käytävään kisaan on menossa osoitteessa http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/ Ilmoittautuminen on mahdollista 29.5.2017 asti. Luvassa on hienoja seikkailuelämyksiä Tuupovaaran ympäristössä! Lumenluontiin tai vesistöjen jäänmurtoon kilpailureitiltä toivottavasti talkoolaisia ei tarvita, mutta moneen muuhun tehtäviin kyllä. Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon tai Petriin talkootöihin liittyen (p. 050 401 4058, 050 368 5337).
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.