Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun pikkujoulut ja SM-kisa

Karsun pikkujoulut järjestetään Ruunaalla Raunin majalla 28.-29.10. 2017 pikkujoulutoimikunnan toimesta. Lauantaina klo 10 sm-kisat starttaavat Raunin majan pihalta (tarkempaa tietoa lähempänä). Kisaan tarvitset maastopyörän, uimapatjan, pumpun, kuivasäkin kuivine vaihtovaatteineen ja suunnistusvarustuksen kompasseineen. Kilpailun kesto 3-5h. Edetään pareittain. Illalla tiedossa ruokailua, saunaa, paljua, hyvää seuraa ja letkeää yhdessäoloa. Lauantai-sunnuntaiväliselle yölle on varattu majoitusta. Mukaan pääset maksamalla karsun tilille (FI27 1040 3000 341119) 20e ja kirjoittamalla viestikenttään oman nimesi ja pikkujoulut. Lisäksi ilmoittamalla Kristalle tulosi, kilpailuun osallistumisen (mahdollisen paritoiveen), allergiat/ruokarajoitteet ja tiedon yöpymisestä. Ruokien varaamisen ja majoitustarpeen arviointiin tarvitsemme ilmoittautujien tiedot 10.10. mennessä! Eli kertauksena; 1. Ilmoittaudu mukaan Kristalle, krista.joona (at) gmail.com 2. maksa omavastuuosuus 20 € KarSun tilille FI27 1040 3000 341119 3. Olet mukana! Takuukivaa tarjolla. Tervetuloa!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

7-ottelua 24.9. Ilmoittaudu mukaan!

Vajaa kaksi viikkoa aikaa ilmoittautua ja valmistautua KarSun 7-ottelun mestaruuskisoihin Kiihtelysvaaran kentällä sunnuntaina 24.9.2017 (klo 10.30 alkaen). Kirjauta itsesi (ja tenavat/nuoriso) mukaan) laittamalla ilmoittautuminen KarSun meiliin karsu (at) karsu.fi 7-ottelussa kisataan naisten 7-ottelun lajit sopivasta putkeen, tulokset käännetään pisteiksi ja sijoituksetkin ratkeavat. Tapahtuma on ilmainen KarSulaisille. Lisätietoja Mikolta p. 050 401 4058, tai mikko.frisk (at) gmail.com Kisapäivä vietetään hyvässä reippaasn rennossa hengessä!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteita ysittäiskappaleita ostettavissa

Seuravaatteita on varastolla muutamia kappaleita jäljellä viime vuoden extratilauksesta johtuen. Täydellinen lista vaatteista sekä koot ja hinnat näkyvät täältä. Myynnissä on siis miesten pyöräilypaita, naisten juoksutakkeja ja naisten juoksupaitoja. Lisäksi on muutamia kappaleita karsun buffeja hintaan 10e/kpl. Jos olet kiinnostunut seuravaatteista, pistä viestiä karsu (at) karsu.fi. Tänä vuonna ei uutta seuravaatetilausta tehdä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonille talkoolaiseksi

Vaarojen Maraton järjestetään Kolilla 6.-8.10.2017. Onnistuaksemme tänäkin vuonna tapahtuman järjestelyissä tarvitsemme sinun osaamista, innokkuutta ja positiivisuutta. Henkilöstötarvetta on noin 100 talkoolaiselle. Voit siis ilomielin kysyä kaverisi mukaan tapahtuman järjestelyihin. Tarjoamme tuttuun tapaan yhteismajoituksen kaikille sitä tarvitseville sekä ruokaa ja juomaa tapahtuman aikana. Jokainen vastaa omista matkakustannuksistaan Kolille. Suosimme yhteiskyytejä ja viime vuoden tapaan organisoimme niitä Kolille. Tehtäviä on tarjolla jälleen laidasta laitaan niin reittiopasteiden, kisainfon, liikenteenohjauksen, huoltopisteiden kuin ensiavun merkeissä. Voit ilmoittautua mukaan vastaamalla tähän sähköpostiin ja kertomalla viestissä oheiset tiedot: Toivomme, että talkoolaisia saadaan kasaan mahdollisimman pian, jotta työvuorot voidaan suunnitella ja aikatauluttaa hyvissä ajoin. Talkoolaiseksi ilmoittautumiset kerää ja lisätietoja Vaarojen Maratonin talkootehtävistä antaa Leinosen Sami, 050-5578003, samileinonen(at)hotmail.com. Toivottavasti tapaamme lokakuussa jälleen Kolilla.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Lainavälineiden käyttöön huolellisuutta

Tärkeitä muistutuksia KarSun yhteiskäytössä olevien välineiden käytöstä ja niiden huolenpidosta! Lainavälineitä on käytettävä samalla tai vielä paremmalla huolellisuudella ja varovaisuudella kuin omia välineitä! Välineet on palautettava siinä kunnossa (tai paremmassa) kuin ne ovat olleet lainaan otettaessa ja jos jotain vahinkoa on sattunut, on siitä ilmoitettava heti hallituksen jäsenille. Nyt kesäaikaan on tullut esille etenkin melontakaluston käytön ja huollon kanssa pieniä ongelmia tai tietämättömyyttä, josta muistuttelen: Kajakin peräsimen kanssa pitää olla erityisen varovainen kajakkia siirrellessä ja matalassa melottaessa. Melonnan jälkeen kajakista/kanootista poistetaan vesi kääntämällä ylösalaisin ja kajakki/kanootti kuivataan ja pestään siistiin kuntoon sienellä. Aukkopeitteet ja liivit on laitettava ilmavasti kuivamaan. Kajakin kansiluukut pitää jättää auki ja lastitila kuivata jos vettä on enemmän. Huolellisuus ja tavaroiden siistinä pito on tärkeää, jotta yhteiskäytössä olevaa välineistöä voidaan pitää tarjolla!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Pitkospuutalkoot Kolilla la 2.9

Vaarojen Maratonin reitillä Herajärven kierroksella järjestetään lauantaina 2.9 pitkospuutalkoot. Tarvikkeet pitkospuita varten on kuljetettu konevoimin mahdollisimman lähelle korjauskohteita, mutta talkoolaisten tehtävänä on kantaa (tai uittaa) lankut lihasvoimin perille. Muutostöillä petrataan Vaarojen Maratonin ja Herajärven Kierroksen reittiä turvallisemmaksi juoksijoille ja retkeilijöille. Lauantaina on tuhannen taalan paikka saada paljon aikaiseksi, kun varsinaisesta rakennustyöstä vastaavat yrittäjät Mika Issakainen ja Marko Parkkinen ovat hekin talkoohengessä mukana. Mitä enemmän saamme lauantaina porukkaa, sitä enemmän saamme aikaiseksi ja sitä vähemmän korjauksia jää odottamaan hamaan tulevaisuuteen. Aloitamme talkoot klo 9.00 Kiviniemen tilalla. Käskynjaon jälkeen ryhmitymme pienryhmiin ja käymme töihin. Puoliltapäivin syömme talkoolounaan Kiviniemen tilalla (järjestäjän laskuun). Toivottavasti ainakin muutama pääsee paikalle! Vielä tällä hetkellä ilmoittautuneita ei ole kuin pari. Ilmoittautumislinkki on tässä (ilmoittautuminen keskiviikkoon mennessä, jotta osaamme varata ruokaa sopivasti): https://goo.gl/forms/0dn7t1DCxHzOHfaD3 Uutinen ja lisätietoa talkoista tässä: http://vaarojenmaraton.fi/2017-08-17/pitkospuutreenit-syyskuussa-
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulaisten seiskaotteluskabat 9.9.

KarSun seurajäsenten ja jäsenten junioreiden/lasten 7-ottelun SM-kisat järjestetään 9.9.2017 klo 10.30 Kiihtelysvaaran kentällä. Tapahtumassa kisataan naisten 7-ottelun lajeilla. Lisätietoja tapahtumasta antaa Mikko F. Illmoittaudu mukaan karsun sähköpostiin karsu (at) karsu.fi 6.9.2017 mennessä (seuran jäsenille/junioireille ilmainen). Tervetuloa kaikki mukaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun spinning-vuoron paikat jaossa

KarSulla on jälleen syyskaudelle paikat jaossa spinningiin Foreverille. Spinningvuorot alkavat sunnuntaina 3.9.2017 klo 18.00,. Vetäjänä on vuoroviikoin Mika Okkonen ja Foreverin vetäjä. Jos olet innostunut syksyn spinningistä, laita sähköpostia KarSun sähköpostiin karsu (at) karsu.fi pikimmiten. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Karsulaisten hinta syyskaudelle on 40 euroa (vuoro on joka sunnuntai, vuoroviikoin tuplavuoro). 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun salivuoro torstaisin Väisälänkadulla jatkuu jälleen

KarSun salivuoro alkaa jälleen torstaina 17.8 Väisälänkadun liikuntasalilla. Vuoro on samana ajankohtana kuin viimekaudellakin eli torstai-iltaisin klo 20-21. Salivuorolla pelataan sählyä, jumppaillaan ja tehdään milloin mitäkin keksitään. Karsun treeniryhmässä (facessa) päätetään aina, mitä lajia milloinkin on vuorossa. Jokainen vuorolla kävijä voi ehdottaa lajeja ja ilmoittautua esim jumpan vetäjäksi. Tervetuloa mukaan jälleen isolla porukalla niin saadaan hyvät pelit aikaan.
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

OP Holttinen Etnalla "polkujuoksussa"

KarSun Olli-Pekka Holttinen osallistui heinäkuun lopulla hieman eksoottisemmissa maisemissa käytyyn polkujuoksukilpailuun tulivuori Etnan rinteillä. Juoksualusta oli paikoin tuhkaa ja keli oli aivan jotain muuta, mihin Suomen kesässä on totuttu. Käy lukemassa koko OP:n kisaraportti juoksukokemuksesta täältä. 
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.