Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdoon ilmoittautumaan

Nyt se jo alkaa! Kierdon ensimmäiseen cup-kilpailuun on enää kolme viikkoa. Ilmoittaumisaikaa Kierdoon on 15.3 saakka, joten nyt nopsaa tiimikavereita mukaan houkuttelemaan ja kavereiden haastoon Kierdon pariin. Kisainfoa löytyy Kierdon nettisivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiimassa seikkaillaan lauantaina

Talviseikkailukilpailu-Wiima kisataan lauantaina Kolin maastoissa. Toimimalla ripeästi voit vielä päästä mukaan lähtöviivalle. Jos et tällä kertaa pääse mukaan kisaamaan, tule kuitenkin seuraamaan seikkailua paikanpäälle ja kannustamaan joukkueita ylittämään itsensä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Jäsenmaksut ja seura-alet 2015

Muistutus vuoden 2015 jäsenmaksujen maksamisesta! Maksamalla jäsenmaksun saat käyttöösi seuran tarjoamat seura-alet ja pääset osallistumaan seuran järjestämille yhteislenkeille yms. Tarkemmat tiedot seuran tarjoamista alennuksista löydät sivulta Seuratoiminta-Jäseneksi. Nyt ajankohtaisimpana seura-etuna on seuravaatteiden hankinta ja Tahkon kevätleiri huhtikuussa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Viimeinen muotinäytös hiihtoliivillä

Perjantaina 23.1.2015 järjestetään viimeinen mahdollisuus sovittaa seuravaatteita Annukan luona Vehkaniementie 13 (80220 Joensuu) klo 17:30-18:30. Nyt myös hiihtoliivit ovat saapuneet sovitettaviksi. Jos haluat pyöräilyliivin sijaan tilata hiihtoliivin, on paketin hinta 10€ kalliimpi. Yhteislenkki ja avantosauna klo 18:30 Annukan luota lähtien.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Viikkolenkin yhteydessä seuravaatteiden sovitusta

Haluatko karsun seuravaatteet, mutta et ole vielä niitä sovittanut? Nyt perjantaina 9.1. järjestetään viimeinen yhteinen sovitustilaisuus. Sen jälkeen mallikappaleet lähetetään Trimtexille takaisin. Sovitustilaisuus on klo 18:00-18:30 Tonin luona Jyrinkylässä Korpraalintie 13B. Klo 18:30 lähdetään yhteislenkille jyrin poluille Tonin talon edestä. Lamppu mukaan.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoita sähköpostiosoitteesi Karsun sähköpostiin

Osa karsun jäsenistä ei ole saanut karsun joukkomaileja viime aikoina kenties sähköpostilistan teknisestä virheestä johtuen. Haluamme varmistaa, että karsulla on ajantasainen sähköpostilista käytössään, joten pyydämme kaikkia karsun jäseniä lähettämään sähköpostia karsu@karsu.fi-osoitteeseen ja siten ilmoittamaan oman sähköpostiosoitteensa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Hyödynnä seura-ale 24Ski-tapahtumaan

Vielä on muutama päivä aikaa hyödyntää karsulaisten alennus 24Ski-tapahtumaan. Seuralaisille on lähetetty sähköpostitse koodi, jolla saat alennusta, kun ilmoittaudut viimeistään 31.12.2014 joko 12h tai 24h matkalle. Jos et ole saanut koodia, ja haluat hyödyntää alennuksen, soita karsun yhteyshenkilöille niin laitamme sähköpostitse alekoodit.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteet sovitettavissa

Karsulaisille suunnitellaan seuravaatteita Karsun seuraväreillä ja -painatuksilla. Nyt mallikappaleita vaatteista on mahdollista sovittaa ensimmäistä kertaa pe 19.12 Annukan luona Vehkaniementie 13 klo 17:30 alkaen. Sen jälkeen klo 18:30 lähdetään yhteislenkille. Hanki nyt seuravaatteet todella hyvällä hinnalla. Karsu sponsoroi vaatteiden hankintaa.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.