Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Kisaraportit Julkaistu

O-P:n kisaraportti Mallorcalta

Olli-Pekka Holttinen juoksi Mallorcan 112 kilometrin ultramaratonin huikeissa vuoristomaastoissa, missä korkeuseroa ja vaihtelevaa alustaa riitti. Myös kisaan valmistautumisessa ja itse kisasuorituksessa oli monenlaisia fiiliksiä ja koettelemuksia. Lue O-P:n kisaraportti Mallorcalta täältä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Suunnistuskoulu jatkuu

Suunnistuskoulu starttasi 22.4 suurella suosiolla. Paikalla oli noin 15 karsulaista kuuntelemassa Jaskan suunnistusoppeja. Seuraava tapaaminen on karttaretkeily torstaina 23.4 kuntorastien yhteydessä Aavarannalla. Tavataan klo 18:20 Aavarannan uimarannalla suunnistuksen lähtöpaikalla. Karttamaksu 3-6e. Sen jälkeen suunnistuskoulu jatkuu keskiviikkona 29.4. Tavataan klo 19:30 Islon oven edessä Tiedepuistolla Länsikatu 15. Lähdetään siitä suunnistamaan Mehtimäen maastoon. Sen jälkeen seuraava suunnistuskoulun tapaaminen on torstaina 7.5 kuntorasteilla Mertalammella klo 18:00.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteet saapuneet

Seura-asuja jaetaan Vehkaniementiellä Annukan luona perjantaina 24.4. klo 17-18. Maksa tilaamasi vaatteet Karsun tilille ja ota maksutosite mukaan, niin pääset treenaamaan uusissa vaatteissa. Jos et pääse paikalle perjantaina, voit pyytää kaveriasi ottamaan myös sinun vaatteesi kunhan annat kaverillesi maksutositteen. Laita viestiä karsun sähköpostiin, mikäli vaatteidenluovutusaika ei sovi sinulle. Klo 18 lähdemme maastopyörälenkille uusissa vaatteissa Annukan talon edestä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsu järjestää suunnistuskoulun

Karsu järjestää jäsenilleen suunnistuskoulutusta kevään ja alkukesän aikana. Käydään läpi suunnistuksen perusteita karttamerkeistä kartan hahmottamiseen. Tavoitteena on, että kaikki kurssilaiset oppivat suunnistuksen jipot ja saavat varmuutta kartanlukuun ja hyvät suunnistustaidot. Suunnistuskoulu alkaa teoriaosiolla keskiviikkona 22.4 klo 19:30-21:00 Islon tiloissa Tiedepuistolla Länsikatu 15 (ota suunnistuskamat mukaan, käydään lähimaastossa). Seuraavana päivänä eli torstaina 23.4 klo 18:20 käydään yhdessä suunnistamassa reitti Kalevan Rastin järjestämillä kuntorasteilla Aavarannalla (karttamaksu itse maksettava). Loput suunnistuskerrat sovitaan kurssilaisten kanssa ensimmäisillä tapaamisilla. Ilmoittaudu etukäteen Karsun sähköpostiin karsu@karsu.fi. Kaikki rohkeasti mukaan, nyt on tarjolla suunnistuksen perusteiden opettelua Leppäsen Jaskan johdolla!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

24Skissä maailmanennätys

Iisalmen Visan Anni Angeria hiihti 24Ski-tapahtumassa naisten epävirallisen yhden vuorokauden hiihdon maailmanennätyksen. Angeria eteni Kontiolahden ampumahiihtostadionin laduilla 344,5 kilometriä 24 tunnissa. Miesten sarjassa Yli-Iin Nasevan Pauli Turtinen hiihti lähes 362 kilometriä. Alussa rata oli pehmeä, mutta 24 tunnin toisella puoliskolla hiihtäjät palkittiin pakastuneen sään myötä nopeutuneella ladulla. Kilpailun ensimmäisellä puolikkaalla ei ennätysmurskajaisiin uskottu, mutta liukkaaksi mennyt latu mahdollisti kovat kilometrilukemat ja monet viime vuonna tapahtumaan osallistuneet hiihtäjät paransivat omia ennätyksiää. Lue lisää kisafiiliksistä tapahtuman nettisivuilta tai facebookista. Valokuvia tapahtumasta löytyy Teemu Saramäen sivuillta. Karsu oli mukana 24Skin järjestelyissä yhteistyökumppanina.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuran vuosikokouksen kuulumisia

Karelian Seikkailu-urheilijoiden vuosikokous pidettiin perjantaina 27.3.2015. Vuosikokouksessa valittiin hallituksen jäsenistö seuraavaksi vuodeksi ja kerrottiin seuratoiminnan kuulumisia edelliseltä vuodelta sekä suunnitelmia tulevalle vuodelle. Lisäksi vahvistettiin toimintasuunnitelma ja tilinpäätös sekä käytiin läpi muut sääntömääräiset asiat. Karsun hallituksessa vanhoina jäseninä jatkavat puheenjohtajana Mikko F., varapuheenjohtajana Janne T., sihteerinä Sami L., rahastonhoitajana Annukka P. ja varajäsenenä Toni P. Tuoretta verta hallitustoimintaan tuo varajäsen Juha P. Tällä joukolla on hyvä jatkaa seuratoiminnan pyörittämistä ja kehittämistä. Vuosikokouksen yhteydessä Mika O:lle luovutettiin opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä ansiomitali ja tunnustus urheilun (seikkailu-urheilun) puolesta tehdystä työstä. Ansiomitali on hieno tunnustus Mikalle ja koko seuralle. Onnea Mika!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo avattu

Kierdon ensimmäinen osakilpailu, Pogostan hiihto, kisattiin 21.-22.3 Ilomantsissa. Sää suosi kisailijoita ja niin ladut kuin Kierdon osallistujatkin olivat huippukunnossa. Huikeita aikoja! Kierdon tulokset päivitetään Kierdon sivuille. Nyt akkuja latailemaan ja seuraavaan osakilpailuun treenailemaan.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin ilmoittautuminen avattu

Ilmoittautuminen lauantaina 6.6.2015 järjestettävään Ursakiin on nyt avattu. Sarjoja on valittavana muutaman tunnin kestävästä Kunto-sarjasta vuorokauden kestävään Extreme-sarjaan. Paikallinen luonto takaa huikaisevat puitteet unohtumattomalle kilpailulle! Tänä vuonna tapahtumakeskus sijaitsee Joensuun keskustassa, joka tuo tapahtumaan oman mausteensa. Käy lukemassa lisäinfot tapahtuman nettisivuilta ja muista seurailla päivityksiä myös tapahtuman facebook-sivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Mika Okkoselle ansiomitali

KarSun pitkäaikaiselle puheenjohtajalle, KarSun jäsenelle, Wiimojen kilpailunjohtajalle ja Vaarojen Maratonin ideoijalle Mika Okkoselle on myönnetty puolustusministeri Carl Haglundin päätöksellä Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitali. Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitali voidaan myöntää henkilölle suomalaisen liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Onnittelemme Mikaa huomion osoituksen saamisesta! Myönnetty ansiomitali ja tunnustus tullaan luovuttamaan Mikalle KarSun sääntömääräisen vuosikokouksen yhteydessä 27.3.2015 klo 18 alkaen Jääkarhujen majalla Vehkalahdella (Karhu sali).
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.