Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Ahvenisella melontakilpailut 18.-19.7

Ahvenisen kyläyhdistys on kutsunut karsulaiset mukaan Ahvenisella 18.-19.7 käytävään melontakilpailuun. Lauantaina on ohjelmassa melontasuunnistusta ja sunnuntaina kahden saaren kierto. Molempina päivinä melontamatka on 10 km ja tulokset määräytyvät yhteisaikojen perusteella. Lisätiedot ja ilmoittautumiset löytyvät tästä pdf:stä ja netistä.Karsulaiset pääsevät mukaan tapahtumaan alemman hintaportaan hinnalla.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Melontakurssi starttaa tänään

Karsun melontakurssi on 6.-8.7 joka ilta klo 18 alkaen Koivuniemen uimarannalla Vehkalahdessa. Jos lähtöpaikan sijainti arveluttaa, tässä on karttalinkki paikalle.Eri iltoina osa 10 hengen porukasta on kanooteissa ja osa kajaakeissa. Toisena iltana vaihdetaan menopelejä jne. Kurssi on täynnä, joten enää ei mahdu mukaan. Jos et pääsekkään osallistumaan kaikkina niinä iltoina, joille olet ilmoittautunut, laita Annukalle viestiä niin annetaan melontapaikka siltä illalta seuraavana jonossa olevalle.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistreenit jatkuvat kesällä

Karsun porukkalenkit jatkuvat läpi kesän viikottain. Tällä hetkellä kalenterissa on triathlonia, rullaluistelua ja mtb-juoksu-yhdistelmätreeni. Uusia yhteislenkkejä lisäillään aina lenkkikalenteriin, kun joku saa idean lenkistä. Omia lenkkiehdotuksia saa ehdottaa ja merkata lenkkikalenteriin. Treeneissä on käynyt vakioporukan lisäksi ilahduttavasti uusia seuralaisia. Tervetuloa mukaan lenkkeilemään!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Melontakurssi heinäkuun alussa

Nyt karsulaisilla on mahdollisuus hioa inkkari- ja kajaakkimelontatekniikkaa melontakouluttaja Pertti Karttusen opissa. Kurssilla käydään läpi erilaisia melontatekniikoita ja turvallisuusasioita sekä suoritetaan taitotehtäviä. Kurssin ajankohta on ma 6.7, ti 7.7 ja ke 8.7 klo 18 alkaen noin 2-2,5h/ilta. Lähtöpaikkana toimii Koivuniemen uimaranta Vehkalahdessa (Osoite lähellä Sulkuniemenkuja 1). Melontakurssin hinta on 20e karsun jäsenille. Hinta sisältää melontakoulutuksen ja välineistön kolmeksi illaksi. Maksu suoritetaan käteisellä (tasaraha) ensimmäisellä melontakerralla Annukalle (Annukka tilittää kaikki maksut kerralla karsun tilille). Ilmoittautumiset Annukalle (Kurssille mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta): - pesonen.annukka (a) gmail.com - puh: 050-4902871 - facebookissa yv
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakissa ylivoimaiset voittajat

Ursakissa oli lauantaina hieno kesäinen urheilusää, mutta yöllä Extreme-sarjalaisten olosuhteita vaikeutti yltyvä tuuli ja vesisade. Sunnuntai-aamupäivällä tuuli oli jo yltynyt lähes myrskylukemiin, mikä teki viimeisestä melontaosuudesta Pielisjoella todella extremeä. Extreme-sarjan voiton vei ylivoimaisesti HALTI Adventure teamin Petri Forsman ja Mikko Sakala. Challengessa Muuttofirma.fi:tä edustaneet Kari Varis ja Olli-Pekka Tolvanen olivat omaa luokkaansa. Kuntosarjan voiton vei Lost in Joensuu-joukkueen Anna-Maija Voutilainen ja Markus Vehkoja. Kaikki tulokset julkaistaan loppuviikosta, kun leimaukset on saatu tarkastettua. Valokuvia tapahtumasta lataillaan vähitellen Ursakin nettisivuille ja tapahtuman facebookkiin. Kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille ja kilpailijoille hienon tapahtuman luomisesta. Ensi vuoden Ursakin suunnittelut ovat jo alkaneet!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kisahuuma nousee, kohta starttaa!

Ursak starttaa la 6.6. klo 9 Joensuun evlut kirkon kentältä Papinkadulta. Noin 120 kilpailijaa kirmaa kohti Pielisjokea ja joen vartta uimapatjojen kanssa. Varmasti unohtumaton näky ja kokemus tiedossa. Tämän päivän Karjalaisessa oli juttua kisan ennakkotunnelmista. Tuleepa varmasti hienoja seikkailuelämyksiä kaikille. Yleisö mukaan paikalle klo 9 kirkonmäelle ja jokivarteen!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin näkyy myös TV:ssä

Ursakista on tulossa hieno seikkailukisa, jossa viime vuonna saavutettu edellinen osallistujaennätys lähes tuplaantui tähän vuoteen. Ursak saa näkyvyyttä myös valtakunnallisesti, sillä tapahtumasta tullaan tekemään jakso Ylellä esitettävään marginaalilajeja käsittävään ohjelmasarjaan. Toivotetaan kaikki joukkueet kisaamaan iloisella mielellä ja nauttimaan hienoista seikkailuelämyksistä! Myös yleisö on tervetullut paikanpäälle. Kisan lähtöpaikka ja aikataulu on ilmoitettu Ursakin nettisivuilla. Muista hyvistä yleisöpaikoista saat tietoa kisakeskuksesta. Challenge- ja Extreme-sarjalaisilla on lisäksi gps-lähettimet. Näiden joukkueiden etenemistä voit seurata gps-seurannasta sinne avautuvan linkin kautta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin suosio jatkuu

Vaarojen Maraton on jälleen loppuunmyyty. Ultramatkoilla, 43km retkisarjassa, 15km sarjassa ja Duossa nopeimmin ilmoittautuneet saivat paikat. 43km kilpasarjassa päädyttiin tänä vuonna jakamaan paikat arpomalla 400 paikkaa kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken. Lisäksi arvottiin varasijoille jääneet, jotka saavat paikan kilpailuun jos/kun paikkoja vapautuu. VM:n suosio on ollut viime vuonna niin kova, että järjestäjillä on iso työ sopivan ja reilun ilmoittautumisjärjestelmän pähkäilyssä ja varmasti kehitystä tullaan tekemään jälleen tulevien vuosien tapahtumiin.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo jatkuu suunnistusosakilpailulla

Kierdo on käynnistynyt hiihdolla ja maantiejuoksulla. Seuraava osakilpailu on 28.5.2015 Kalevan Rastin järjestämä suunnistus Lykynlammella. Osallistu KR:n kuntorasteille ja valitse A-rata, jos olet Kierdossa kilpasarjassa ja B-rata, jos olet kuntosarjassa. Kirjoita ilmoittautumislomakkeelle "Kierdo", niin saat pisteitä suunnistuksesta. Rohkeasti kaikki mukaan suunnistamaan. Myös ei-kierdolaisille kuntorastit ovat oiva tapa kehittää seikkailu-urheilussa tarvittavaa suunnistustaitoa ja tutustua Joensuun ympäristön maastoihin. Kuntorastikalenteri löytyy Kalevan Rastin nettisivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistyökumppaneita Ursakissa

Ursakin valmistelut ovat kovassa vauhdissa. Tapahtuman onnistumisen ja järjestelyjen kannalta tärkeässä roolissa ovat myös tapahtuman yhteistyökumppanit. Tällä hetkellä mukana olevat yhteistyötahot on päivitetty Ursakin nettisivuille. Kiitos jo tässä vaiheessa Halti, Treetop Joensuu, Enjoy Life, High5 Suomi ja Muuttofirma kilpailun tukemisesta!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.