Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun seuranmestaruuksista kisattiin pikkujoulujen yhteydessä

Karsun perinteiset leikkimieliset seuranmestaruuskilpailut kisattiin lauantaina 24.10 Ilomantsin Hoskossa. Ratamestarit Krista, Jaska ja Sirkku olivat keksineet hienon multisport-kisan, jossa yllätystehtäviä oli runsaasti. Kisailijat pääsivät mm. ratkaisemaan kyrillisen viestin, etsimään ihmisrastia ja tasapainoilemaan tasapainolaudalla sekä suorittamaan vesistönylityksen, eukonkannon ja pyramidi-tehtävän. Kilpailu oli tiukkaa ja ratkesi vasta viimeisellä questillä. Vuoden 2015 SM-pokaalin nappasi lopulta Annukka ja Lasse. Onnittelut! Pikkujouluohjelmakin oli niin huikeaa, että tämän vuoden järjestelytiimi sai jo luvan järjestää pikkujoulut joku vuosi uudelleen :)
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Holttinen ultrajuoksussa Marokon vuoristossa

Olli-Pekka Holttinen osallistui kovaan ultrajuoksuun Marokon vuoristossa syys-lokakuun vaihteessa. Hienoissa, mutta todella haastavissa olosuhteissa käyty kisa vaati veronsa ja maaliin tultiin tällä kertaa raatotaksilla. Lue Karsun kisaraportit-sivuilta OP:n kirjoittama raportti, millaisissa tunnelmissa kisaan startattiin ja miten juoksu meni.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulaisilla pääsy ensilumen ladulle

Karsulaisten käyttöön on ostettu yrityskortti Kontiolahden ensilumen ladulle. Nyt on siis mainio tilaisuus päästä hiomaan hiihtokuntoaan jo ennen luonnonlumien tuloa. Lippu on tarkoitettu vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneiden karsulaisten käyttöön. Jotta mahdollisimman moni voisi käyttää lippua, on maksimipituus yhdelle hiihtokerralle rajoitettu kahteen tuntiin. Hiihtolipun varaus tapahtuu Karsun välinevaraus-kalenterin kautta. Tarvittaessa lisätietoja saa osoitteesta karsu (at) karsu.fi.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoittaudu Karsun pikkujouluihin

Viikko aikaa ilmoittautua (18.10.2015 mennessä) mukaan jouluseikkailuun! Hosko kutsuu jo glögeineen. Fb:hen ilmoittautuneet voisivat vielä tarkentaa aikataulujaan pikkujouluviikonlopun osalta. Osallistutko koko viikonlopuksi vai tuletko piipahtamaan päiväseltään? Pikkujoulutohinoihin tarvitset: - tonttulakin (tai vastaavan) - juoksuun sopivat varusteet - juomapillin - kompassin - karttamuovin - vedenpitävän kynän - saunakamat (jos aiot saunoa) - yöpymisvarusteet (esim. makuupussi) Lauantaina päivällä kilpaillaan Seuran Mestaruuksista. Lähdöt noin klo 12 aikoihin. Hoskon kämpällä lämpenee illan mittaan saunat (savusaunakin tarjolla) ja tarjolla on hyvää ruokaa, juomaa ja pikkujouluista ohjelmaa. Tästä et halua jäädä paitsi. :) Ilmoittaudu mukaan karsu@karsu.fi 18.10.2015 mennessä! Pikkujoulukomitean Hoskon tiedusteluvideoita on nähtävissä KarSun Facen treeniryhmässä. Terveisin "pikkujoulukomitea"
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maraton kisattiin myrskyn jälkeen

Vaarojen Maraton kisattiin kymmenettä kertaa 3.10. Perjantai-lauantai-yölle sattunut kova myrskytuuli esti 130 kilometrin startin perjantai-iltana, joten kaikki ultramatkalaiset lähtivät matkaan lauantai-aamuna ja lopulliset kisamatkat olivat jo tutuksi tulleet 15km, 43km ja 86km sekä duo. Lauantaina tuuli oli leppoisampi ja aurinko paistoi, joten kisat saatiin vietyä läpi mukavassa syyssäässä. Iso kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille ja kilpailuun osallistuneille hienon kisafiiliksen luomisesta! Ensi vuonna juostaan Kolin vaaroilla 1.10.2016.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulla uusi yhteistyökumppani

Joensuun Rantakylän uimahallin tiloissa sijaitsevan Fysioterapia Fysiopointin Jesse Turunen tarjoaa Karsun jäsenille alennettuja hintoja fysioterapia-, hieronta- ja akupunktiohoidoista. Fysiopointin fysioterapeutteina toimivat Jarkko Pöllänen ja Jesse Turunen. Karsun jäsenalennus on voimassa varattaessa aika Jesselle. Varauksen yhteydessä muista kertoa olevasi karsulainen! Karsun jäsenille on lähetetty sähköpostitse sopparihinnasto. Lisätietoja Fysiopointista sekä yhteystiedot löytyvät Fysiopointin netistä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak 2015 esitetään Ylellä 19.9.

Kesällä taltioitu lähetys Ursakista esitetään 40 minuutin pätkänä la 19.9. klo 16:10 YLE TV2:lla. Vielä kerran päästään siis fiilistelemään kesän upeilla kisatunnelmilla. Vinkkaa myös kavereille ja tuttaville lähetysajasta. Harvoin on seikkailu-urheilua televisiossa - jatkossa toivottavasti useamminkin :)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo päättyi tuplaviikonloppuun

Kierdo Cupin viimeiset osakilpailut, Susiraja MTB ja Polkujuoksu, kisattiin elokuun viimeisenä viikonloppuna. Kilpailu cup-pisteistä oli tiukkaa ja voittajat ratkesivat vasta viimeisessä osakilpailussa. Miesten sarjassa kärkikaksikko päätyi tasapisteisiin, joten paremmuus ratkesi voitettujen osakilpailujen määrän mukaan. Iso kiitos kaikille Kierdon osakilpailuja järjestäneille: Pogostan Hiihto (Ilomantsin Urheilijat), Joensuun Maraton (Joensuun Kataja), Suunnistus (Kalevan Rasti), Susiraja MTB (Joensuun Pyöräilijät) ja Polkujuoksu (Kalevan Rasti). Kiitokset Kierdon tukemisesta Danske Bank, Keskustan Carlson Jns, Abloy, Intersport Erä-Urheilu, Punnitse & Säästä ja Makuuni! Kierdo on kannustanut monipuoliseen harjoitteluun ja saanut monet kokeilemaan myös itselle hieman vieraampia lajeja. Jatketaan monipuolista urheilun harrastamista ja mennään rohkeasti kohti uusia seikkailuja!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.