Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun vuosikokous 22.3.2016 klo 19

Karelian Seikkailu-urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 22.3.2016 klo 19.00 alkaen Joensuussa avantouimariseura Jääkarhujen tiloissa (Karhu salissa) Vehkalahdessa. Seuran vuosikokouksen yhteydessä on mahdollista kuulla mm. Vaarojen Maratonin kuulumisia, seurassamme on menossa visiointia ja suunnittelua Vaarojen Maratonin kehittämiseksi. Vuosikokouksen yhteydessä valitaan myös seuran hallintoväki. Ilmoittaudu mukaan (karsu ( at ) karsu.fi), ilmoittautumalla varmistat kahvitarjoilun riittävyyden!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak avaa Kärkkäinen Challenge -multisport-cupin

Kesällä 2016 kilpaillaan kolmen perinteisen multisport-kilpailun muodostama Kärkkäinen Challenge-multisport-cup, jossa Ursakin 24 tunnin Extreme-sarja on ensimmäinen osakilpailu. Toisena osakilpailuna on 12 tunnin Ii Challenge heinäkuussa ja kolmantena osakilpailuna 24 tunnin sarja Lost in Kajaanissa. Cupissa on eri sarjat miehille, naisille ja sekajoukkueille. Cupin palkinnot ovat hyvät, ja ne tarjoaa cupin sponsori tavaratalo Kärkkäinen.  
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Tiukat kärkikamppailut Wiimassa

Wiima kisattiin 5.3 Kontiolahden maastoissa. Wiimassa käytiin kova kamppailu sijoituksista, ja kuntosarjan kärkipaikka ratkesikin vasta aivan loppumetreillä. Myös kilpasarjassa viimeinen pyöräilyosuus ratkaisi kärkisijat. Tulokset väliaikoineen löytyy Wiiman nettisivuilta. Kiitokset kaikille kisaajille ja järjestelyihin osallistuneille!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Karsun joukkueet menestyivät talviseikkailuissa Kajaanissa

Kajaanissa järjestettiin reilu viikko sitten seikkailukilpailu Lost in Kajaani ensimmäistä kertaa talviversiona, nimellä Winter Edition. Karsulta oli useampi tiimi mukana tohinoissa, ja hienoja kisakokemuksia saadaan lukea nyt kahdesta kisaraportista. Tanja ja Reetta sijoittui Frozen sarjassa toisiksi. Heidän kisaraportti löytyy täältä. Antti ja Eveliina saivat hopeaa Almost Frozen sarjassa. Heidän kisaraportti on luettavissa täällä. Hauskaa on molemmilla joukkueilla ollut :). Onnea myös hienoista suorituksista!!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Ansku JämiTriplassa, osa 1

Multisporttisuutta vaativa JämiTripla starttasi viime viikonloppuna hiihto-osakilpailulla. Karsun Anna-Kaisa Asikainen osallistuu tähän osakilpailusarjaan tämän talven ja ensi syksyn aikana. Anskun kisaraportti 42 kilometrin hiihdosta löytyy täältä. Vielä on jäljellä kaksi erilaista osakilpailua, joista kisaraportteja on luvassa syksyllä. Tsemppiä Anskulle seuraaviin lajeihin!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoittaudu Karsun Jukola-joukkueisiin 29.2. mennessä

KarSun joukkueet ovat mukana Lappee-Jukolassa 18.-19.6.2016. Joukkuespekulointia on käyty talven mittaan mm.  KarSun facen treeniryhmässä. KarSu on päättänyt, että Jukolan joukkueiksi kootaan naisten- ja miesten joukkueet (+Venla joukkue = naisia). Naisten joukkueen kokoamista ja suunnistusosuuksien järjestämisestä vastaa Tanja, miesten joukkueen Mikko ja Venloista Kaisa. Joukkueisiin etusijalla pääsevät KarSulaiset, jotka ovat ilmoittaneet KarSun facen treeniryhmässä tai muuten olevansa mukana joukkueissa. Nyt kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä oman joukkueen "kapuun", ja ilmoittaa juoksutoive yms. asiat. Tanjan tavoitat tanja.lindroos12@gmail.com (p. 040 7370501), Mikon mikko.frisk@gmail.com (p. 050 401 4058). Joukkueen jäsenen omavastuu osallistumismaksusta on 12 €. Omavastuuosuus tulee maksaa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Maksun viestiksi oma nimi +Jukola 2016. KarSu on varannut Lappee-Jukolasta telttapaikat seuralaisille. Osallistumismaksu pitää sisällänsä myös telttapaikan (teltat meidän pitää itse viedä Lappeeseen)... Osallistumismaksu on sama, vaikka osallistuja ei telttapaikkaa käytä. Maksa omavastuuosuus KarSun tilille ja ilmoittaudu halukkuutesi osallistua Karsun Jukola-joukkueeseen viimeistään 29.2.2016. Näin varmistat paikkasi joukkueessa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdossa mukavasti joukkueita mukana

Kierdon ilmoittautuminen jatkuu sekä yksilö- että joukkuekilpailuun. Tällä hetkellä ilmoittautuneita joukkueita on ennätysmäärä, joten hyvältä näyttää. Kierdon ensimmäinen osakilpailu, Pogostan hiihto, kisataan noin kuukauden päästä. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä, että osallistut Kierdoon.   
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.