Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdossa kaksi osakilpailua jäljellä

Kierdon viimeisten osakilpailujen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn, ajankohdat ovat selvinneet. Nyt viime hetken harjoituskuviot kehiin ja kuntohuippua hiomaan! Kierdon sivuille on päivitetty linkki Kalevan Rastin järjestämän Joensuu Trail Run:in ilmoittautumissivuille ja koodi, jolla kierdolaiset saavat alennusta ilmoittautumismaksusta. Muista ilmoittautua polkujuoksuun hyvissä ajoin etukäteen! Viimeinen osakilpailu maastopyöräily järjestetään maanantaina 5.9 vapaana iltakisana Kontiolahden Ah-stadionilla. Tapahtuman jälkeen on myös Kierdo-cupin palkintojenjako. Maastopyöräilyyn ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Avoin seikkailu-urheilu-harjoitus Selkiellä

Karsua ja karsulaisia lähellä oleva seikkailuseura Selkien Sisu Adventure järjestää avoimen seikkailu-urheiluharjoituksen kaikille lajista kiinnostuneille lauantaina 30.7.2016 klo 15-18. Lähtö- ja parkkipaikkana on Katajamäen urheilukenttä Selkiellä Selkientie 12:ssa. Tarkoituksena on opastaa myös ensikertalaisia lajin pariin. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet löytyy tapahtuman facebook-sivuilta. Jos omistat oman kanootin, ota mielellään kanoottisi mukaan treeniin, sillä kalustoa on rajallisesti.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteiden toimitus viikolla 34

Karsun seuravaatetilauksen toimitusajankohdalle on saatu viimein varmistus Trimtexiltä. Vaatteita on odotettavissa viikolla 34 eli elokuun lopulla. Jokaiselle tilauksen tehneelle laitetaan myöhemmin sähköpostilla tieto oman tilauksen summasta, mikä tulee olla maksettuna Karsun pankkitilille ennen vaatteiden noutamista.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak kisattiin koleassa kelissä

Ursak kisattiin 11.-12.6 Joensuun ja Outokummun välisessä maastossa. Pisimpien sarjojen kilpailijat pääsivät seikkailemaan Outokummun kaivosalueelle, minne oli järjestetty Quest-tehtävä, jossa ratkaistiin vihjeiden avulla etsittävä paikka. Samaan aikaan lyhin sarja seikkaili Pärnävaaran ympäristössä ja heille oli järjestetty mm. kalliolaskeutumista ja vaijeriliukua. Keli oli tuulinen ja kolea, mikä johti monien Extreme-sarjalaisten keskeytykseen yöllä. Aamulle suunniteltu melonta Pielisjoella jätettiin välistä liian kovan puuskittaisen tuulen takia. Muuten järjestelyt menivät suunnitellusti ja oli hienoa seurata iloisten kisailijoiden suorituksia ja kuunnella kisaraportteja, miten kenelläkin oli mennyt. Ensi vuonna uudet seikkailut ja erilaisia jippoja kisailijoiden iloksi!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin paikat arvottu

Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen hoidettiin tänä vuonna arpomalla paikat niiden kesken, jotka ilmoittivat kahden viikon aikana halukkuutensa osallistumiseen. Joissakin sarjoissa selvittiin ilman arvontaa, ja kaikki ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet pääsevät mukaan viivalle. Suosituimmissa sarjoissa paikat jouduttiin arpomaan ja perustamaan jonotuslista. Lisätietoja VM:n artikkelissa. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin ja cup-pistejahtiin pääsee vielä mukaan

Ursak 2016:sta on tulossa Ursakin historian suurin. Tällä hetkellä ilmoittautuneita joukkueita on 70, ja jokaisessa sarjassa on vähintään 20 joukkuetta mukana viivalla. Extreme-sarja avaa Kärkkäinen Challenge-multisportticupin, jossa naisilla, miehillä ja sekajoukkueilla on omat sarjansa. Cupissa kerätään pisteitä kolmesta eri kilpailusta ja cupin kärki palkitaan Kärkkäinen tavaratalon lahjoittamilla palkinnoilla. Sunnuntaina 29.5 on viimeinen päivä ilmoittautua mukaan Ursakkiin. Nyt siis viime hetken joukkuevalinnat kehiin ja ilmoittautumisia sisään. Kisasivuille on päivitetty tietoja sarjakohtaisista lajeista ja varusteista. Tervetuloa mukaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun kanootti huollossa

Karsun kanootti on huollossa eikä siten käytettävissä. Korjaus on valmis arviolta kesäkuun ensimmäisinä päivinä. Kanootin keulaan oli tullut jollakin käyttäjällä reikä. Se ei ole selvinnyt, missä tilanteessa vahinko on sattunut.Karsun kanootti on kevyempirakenteinen kuin perinteiset muovipurkit, joten se ei kestä ollenkaan samalla tavalla kivikosketuksia kuin peruskanootit. Karsun kanootilla ei saa esim. laskea koskia. Kun seurakapistuksia varataan, tulee niitä käsitellä varoen (kuin omaa, tai vieläkin huolellisemmin) ja raportoida kaikista vahingoista tai kulumista seurahallitusta! Jos vahingoista ei ilmoiteta ja niitä salataan, voidaan joutua harkitsemaan varauskäytännön tiukentamista ja harkitsemaan varattavissa olevia tavaroita.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo jatkuu

Kierdo Cupin toinen osakilpailu, Joensuu Maraton, juostiin viikonloppuna hienossa kelissä. Kierdolaisten tulokset juoksusta ja cupin pistetilanne on päivitetty Kierdon nettisivuille.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.