Osiossa Uutiset

Ursakkiin viikonloppuna talkoolaiseksi

Tulevana viikonloppuna eli 10-11.6.2017 Tuupovaarassa kisataan KarSun järjestämä Ursak seikkailukisa. Auringon suosimaan kisakeliin tarvitaan talkoolaisia toteuttamaan kesän hienoa seikkailukilpailua. Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon p. 050 401 4058, tai ursak(at)karsu.fi ja ilmoittaudu mukaan!
 

Osiossa Kisaraportit Julkaistu

KarSun miesten kuulumiset Lost in Kajaanista

KarSun Antti, Sampsa ja Tipi kisasivat pari viikkoa sitten Extremely Lost in Kajaanissa. Kisan etenemistä oli hienoa seurata myös kotisohvalta, vaikkakin GPS-seurannat olivat sekä järjestäjillä että kotijoukoilla väärin päin KarSun naisjoukkueen kanssa. Hienosti meni molemmilla joukkueilla! Miesten kisaraportti seikkailukisan eri vaiheista on luettavissa täällä. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun seuravaatetilauksen trikoot vaihtoon

KarSun seuravaatetilauksen kautta tulleet miesten ja naisten trikoot (kaikki pituudet) vaihdetaan. Sovituksessa olleet trikoot eivät ole vastanneet tulleita trikoita. Epäsopivia trikoita ei tule käyttää palautuksesta/vaihdosta johtuen. Mikäli sinulla nyt olevat trikoot ovat sopivan kokoiset, ei tämä viesti aiheuta mitään toimenpiteitä. Tässä tapauksessa voit pitää sinulle tulleet trikoot, eikä vaihtoa isompaan tarvitse tietenkään tehdä. Suurimmalle osalle trikoita tilanneista, nyt tulleet trikoot ovat kuitenkin liian pienet, joten tehdään keskitetysti trikoiden vaihtoa ja isompien tilaukset. Trimtexin trikoiden malli on vaihtunut nyt tulleisiin trikoisiin nähden, KarSulle aiemmin toimitettujen trikoiden malli on poistunut Trimtexin valikoimasta. Olemme tilanneet Trimtexiltä uudet sovituskappaleet naisten ja miesten trikoista. Uusien sovituskappaleiden tultua järjestetään sovitustilaisuus, ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Nyt jos tulleet trikoot eivät ole sopivat, kannattaa trikoot palauttaa Mikolle/Annukalle, tai laittaa trikoot "hyllylle" odottamaan sovitus/palautus tilaisuutta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Pikkujoulut ja SM-kisat, ilmoittaudu mukaan

Karsun SM-kisat ja pikkujoulut lähestyvät ja luvattuja vinkkejä alkaa tipahdella! Kisailun startti Kuhasalosta klo 12.00 ja saunomiset, syömiset ym Kotilahdessa kisailun jälkeen. Pikkujouluruokailun omavastuu osuus per osallistuja on 10 €. Summa maksetaan KarSun tilille FI27 1040 3000 341119, viitteeksi/viestiksi oma nimi+pikkujoulut 2016. Muista ilmoittautua Tanjalle, tanja.lindroos12 (at) gmail.com Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, oletko mukana koko setin, eli SM-kisat, ruokailu ja illanvietto vai jonkun osion ed. mainituista. Kerro myös erityisruokavaliotoiveet.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonille talkoolaiseksi

Suomen polkujuoksujen klassikko, tapahtumailmapiiristään ja vaativista reiteistään tunnettu Vaarojen maraton organisaatio ottaa edelleen vastaaan talkoolaisia mukaan luomaan tämän vuoden Trail Tour Finlandin päättävää Vaarojen Maraton tapahtumaa 30.9-2.10.2016. Talkootehtäviä on tarjolla monenlaista, kisatoimiston sisätöistä ulkoilman reittimerkintään ja erilaisiin ohjaus- ja opastustehtäviin. Talkootehtävien lomassa ruokailu tapahtuu KarSun "piikkiin" Sokos Hotelli Kolilla. Lisätietoja ja ilmoittatuminen VM:n talkootehtäviin Samin kautta, sami.leinonen@pokali.fi
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ansku hienosti viides Jämin Triplalla

KarSun Anna-Kaisa Asikainen osallistui viikonloppuna Jämin Triplan päätösosakilpailuun, maastojuoksuun. Jälleen kerran Ansku paransi omaa ennätystään reilusti ja oli kokonaiscupissa naisten sarjan viides. Onnea hienoista suorituksista! Anskun kisaraportin viimeisestä osakilpailusta voit lukea täältä. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo Cup 2016 ratkennut

Kierdo-cup 2016 on kisattu. Tänä vuonna mukana oli Kierdon historian suurin osallistujamäärä. Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille, tapahtumien järjestäjille ja kisailijoille! Kierdon nettisivuille on päivitetty cupin pisteet ja osakilpailujen tulokset.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Syksyn spinning-paikat jaossa

KarSun ja Joensuun pyöräilijöiden yhteinen sisäpyöräilyvuoro alkaa 18.9.2016 klo 18.00 ForEver Kaislalla. Mukaan mahtuu 5-7 KarSulaista. Pyöräpaikan hinta syyskauden osalta on 40 €. Pyöräpaikalla pääsee polkemaan joka sunnuntai, vetäjänä on vuoroviikoin Okkosen Mika ja ForEverin vetäjä. Mikan tunnit ovat ns. tuplatunteja, eli 2*45 min. Ilmoittaudu mukaan karsu (at) karsu.fi 14.9.2016 mennessä. Mikäli tulijoita on enemmän kuin pyöräpaikkoja, paikat arvotaan....
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seitsenottelua karsulaisille

Sunnuntaina 18.9.2016 klo 12.00 alkaen Kiihtelysvaaran urheilukentällä pidetään KarSulaisille ja KarSulaisten junioreille/lapsille 7-ottelun KarSun seuramestaruuskisat. Lajina on naisten 7 ottelun lajit, ja suoritusjärjestys on "kaikki putkeen". Naiset kisaavat naisten välineillä ja miehet miesten välineillä. Junioreille välineet ja aitojen korkeudet sovitetaan sopivaksi. Lajien perusteella lasketaan 7-ottelun pisteiden mukaisesti pisteet. Tarkoitus on, että jokainen voi tosimielellä, kokeilumielellä, omanilon mielellä tms. tulla kokeilemaan ja mukaan. Ottelu on mahdollista suorittaa 2 hengen joukkueena tai yksilönä. Joukkuekisassa joukkueen jäsenet voivat jakaa suoritettavat lajit. 7-ottelu on "suljettu tapahtuma", vain KarSun jäsenille ja junioreille/lapsille. Sähköisestä ajanotosta ja mittaustuloksista vastaa Kiihtelysvaaran urheilijat. Jos meitä KarSulaisia tulee paljon paikalle, kannattaa varautua avustamaan esim. aitajuoksun aitojen siirtämisessä, pituushypyn yms. lajien mittauksessa. Ilmoittaudu mukaan, tapahtuma on KarSulaisille (ja junioreille/lapsille maksuton). Lisätiedot ja ilmoittautuminen Mikolle (mikko.frisk@gmail.com, p. 050 401 4058)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteet saapuneet, lisätilaus pikapikaa

KarSun seuravaatteet ovat saapuneet Trimtexiltä! Täältä löytyy listaus seuravaatetilauksen hinnoista henkilöittäin. Maksa nimesi kohdalla oleva summa Karsun tilille ja ota maksusta kuittikopio. Kuittia vastaan saat noudettua tilaamasi seuravaatteet torstaina 8.9 klo 19:45 Väisälaänkadun urheiluhallilta Utrasta. Klo 20 alkaa hallissa Karsun salivuoro. Tervetuloa mukaan sählyä pelaamaan! Tehdään nopealla aikataululla pieni lisätilaus seuravaatteista Trimtexille, koska ensimmäisestä tilauksesta unohtui muutama vaatekappale. Koska Trimtexillä on tietty minimitilausmäärä, on nyt mahdollista tilata vain näitä muutamia tuotteita. Naisille on tarjolla ohut juoksupaita, paksumpi juoksutakki ja pitkät trikoot. Jos saataisiin useampi tilaus myös miesten pyöräilypaidasta, tilataan myös niitä. Karsun treenit-ryhmässä on kuvia malleista ja tuotteiden hinnat (samat mallit ja hinnat kuin sovituksessa olleet). Tilaus tehtävä viimeistään torstaina 8.9. Ilmoita Annukalle (puh: o5o49o2871), mitä tuotteita otat, ja mikä on kokosi. Malleja tuotteista on mahdollista nähdä livenä 8.9 vaatepussien jaossa Väisälänkadulla klo 19:45.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun SM-kisa- ja pikkujoulupäivä kalentereihin!

KarSun pikkujouluhenkiset SM-kisat, vai seuranmestaruushenkiset pikkujoulut, miten se nyt meni, järjestetään lauantaina 5.11.2016 Kotilahdessa. Varaa päivämäärä jo nyt kalenteriisi ja vinkkaa myös muille seuralaisille, jottei keneltäkään mene tämä vuoden päätapahtuma ohi! Luvassa on varmasti odottamattomia seikkailuja ja mukavaa illanviettoa hyvässä seurassa.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.