Osiossa Uutiset

Ursakkiin viikonloppuna talkoolaiseksi

Tulevana viikonloppuna eli 10-11.6.2017 Tuupovaarassa kisataan KarSun järjestämä Ursak seikkailukisa. Auringon suosimaan kisakeliin tarvitaan talkoolaisia toteuttamaan kesän hienoa seikkailukilpailua. Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon p. 050 401 4058, tai ursak(at)karsu.fi ja ilmoittaudu mukaan!
 

Osiossa Uutiset Julkaistu

Pikkujoulusuunnittelut alkoivat jo ennen juhannusta

Karsun pikkujoulutoimikunta ei ainakaan ole myöhässä liikkeellä tämän vuoden pikkujouluja suunnitellessaan. Suunnittelutyö aloitettiin nimittäin jo ennen juhannusta Jukolan viestireissusta paluumatkalla :). Pikkujoulujen yhteydessä on perinteisesti ohjelmassa yhteistreenejä ja seuranmestaruuskilpailut! Viime vuonna Sanna ja Sami kirjoituttivat nimensä SM-pokaaliin. Keiden nimet kaiverretaan nimilaattaan tänä vuonna?! Pikkujouluviikonloppu ja SM-kisat järjestetään pe-su 23.-25.10.2015 Ilomantsin Naarvassa. Seuralaisille on laitettu tarkempi paikka sähköpostilla tiedoksi. Muista ilmoittutua karkeloihin hyvissä ajoin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, minä päivänä olet paikanpäällä Naarvassa ja mahdollisista ruoka-ainerajoitteista. Ilmoittautumiset osoitteeseen karsu@karsu.fi.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Syyskauden spinningiin ilmoittautuminen käynnissä

Syyskauden spinningit käynnistyvät sunnuntaina 20.9.2015 klo 18. Tunteja vetää totuttuun tapaan Mika Okkonen joka sunnuntai jouluun saakka, ja ohjelmassa on 45 minuutin keskiraskas spinning-tunti. Joka toinen viikko vedetään joko tupla- tai tripla-tunti. Karsulaisille on varattu muutama paikka syyskauden spinning-tunneille. Ostamalla paikkasi Karsulta, pääset pyöräilemään jokaiselle Mikan sunnuntaisin vetämälle spinning-tunnille. Kertalippuja Karsun kautta ei voi ostaa. Jos olet kiinnostunut syksyn spinningvuoroista, ilmoittaudu Karsun sähköpostiin karsu@karsu.fi. Seuran jäsenille lähetetyssä seurauutiset-sähköpostissa on kerrottu spinningin syyskauden hinta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo huipentuu elokuun lopulla

Kierdo Cup-kilpailun viimeiset osakilpailut maastopyöräily ja polkujuoksu järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.8. Muista ilmoittautua tapahtumiin ja mainitse ilmoittautumisten yhteydessä, että osallistut Kierdoon. Näin saadaan kaikille kierdolaisille Cup-pisteitä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ahvenisella melontakilpailut 18.-19.7

Ahvenisen kyläyhdistys on kutsunut karsulaiset mukaan Ahvenisella 18.-19.7 käytävään melontakilpailuun. Lauantaina on ohjelmassa melontasuunnistusta ja sunnuntaina kahden saaren kierto. Molempina päivinä melontamatka on 10 km ja tulokset määräytyvät yhteisaikojen perusteella. Lisätiedot ja ilmoittautumiset löytyvät tästä pdf:stä ja netistä.Karsulaiset pääsevät mukaan tapahtumaan alemman hintaportaan hinnalla.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Melontakurssi starttaa tänään

Karsun melontakurssi on 6.-8.7 joka ilta klo 18 alkaen Koivuniemen uimarannalla Vehkalahdessa. Jos lähtöpaikan sijainti arveluttaa, tässä on karttalinkki paikalle.Eri iltoina osa 10 hengen porukasta on kanooteissa ja osa kajaakeissa. Toisena iltana vaihdetaan menopelejä jne. Kurssi on täynnä, joten enää ei mahdu mukaan. Jos et pääsekkään osallistumaan kaikkina niinä iltoina, joille olet ilmoittautunut, laita Annukalle viestiä niin annetaan melontapaikka siltä illalta seuraavana jonossa olevalle.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistreenit jatkuvat kesällä

Karsun porukkalenkit jatkuvat läpi kesän viikottain. Tällä hetkellä kalenterissa on triathlonia, rullaluistelua ja mtb-juoksu-yhdistelmätreeni. Uusia yhteislenkkejä lisäillään aina lenkkikalenteriin, kun joku saa idean lenkistä. Omia lenkkiehdotuksia saa ehdottaa ja merkata lenkkikalenteriin. Treeneissä on käynyt vakioporukan lisäksi ilahduttavasti uusia seuralaisia. Tervetuloa mukaan lenkkeilemään!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Melontakurssi heinäkuun alussa

Nyt karsulaisilla on mahdollisuus hioa inkkari- ja kajaakkimelontatekniikkaa melontakouluttaja Pertti Karttusen opissa. Kurssilla käydään läpi erilaisia melontatekniikoita ja turvallisuusasioita sekä suoritetaan taitotehtäviä. Kurssin ajankohta on ma 6.7, ti 7.7 ja ke 8.7 klo 18 alkaen noin 2-2,5h/ilta. Lähtöpaikkana toimii Koivuniemen uimaranta Vehkalahdessa (Osoite lähellä Sulkuniemenkuja 1). Melontakurssin hinta on 20e karsun jäsenille. Hinta sisältää melontakoulutuksen ja välineistön kolmeksi illaksi. Maksu suoritetaan käteisellä (tasaraha) ensimmäisellä melontakerralla Annukalle (Annukka tilittää kaikki maksut kerralla karsun tilille). Ilmoittautumiset Annukalle (Kurssille mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta): - pesonen.annukka (a) gmail.com - puh: 050-4902871 - facebookissa yv
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakissa ylivoimaiset voittajat

Ursakissa oli lauantaina hieno kesäinen urheilusää, mutta yöllä Extreme-sarjalaisten olosuhteita vaikeutti yltyvä tuuli ja vesisade. Sunnuntai-aamupäivällä tuuli oli jo yltynyt lähes myrskylukemiin, mikä teki viimeisestä melontaosuudesta Pielisjoella todella extremeä. Extreme-sarjan voiton vei ylivoimaisesti HALTI Adventure teamin Petri Forsman ja Mikko Sakala. Challengessa Muuttofirma.fi:tä edustaneet Kari Varis ja Olli-Pekka Tolvanen olivat omaa luokkaansa. Kuntosarjan voiton vei Lost in Joensuu-joukkueen Anna-Maija Voutilainen ja Markus Vehkoja. Kaikki tulokset julkaistaan loppuviikosta, kun leimaukset on saatu tarkastettua. Valokuvia tapahtumasta lataillaan vähitellen Ursakin nettisivuille ja tapahtuman facebookkiin. Kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille ja kilpailijoille hienon tapahtuman luomisesta. Ensi vuoden Ursakin suunnittelut ovat jo alkaneet!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.