Osiossa Uutiset

Ursakkiin viikonloppuna talkoolaiseksi

Tulevana viikonloppuna eli 10-11.6.2017 Tuupovaarassa kisataan KarSun järjestämä Ursak seikkailukisa. Auringon suosimaan kisakeliin tarvitaan talkoolaisia toteuttamaan kesän hienoa seikkailukilpailua. Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon p. 050 401 4058, tai ursak(at)karsu.fi ja ilmoittaudu mukaan!
 

Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin paikat arvottu

Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen hoidettiin tänä vuonna arpomalla paikat niiden kesken, jotka ilmoittivat kahden viikon aikana halukkuutensa osallistumiseen. Joissakin sarjoissa selvittiin ilman arvontaa, ja kaikki ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet pääsevät mukaan viivalle. Suosituimmissa sarjoissa paikat jouduttiin arpomaan ja perustamaan jonotuslista. Lisätietoja VM:n artikkelissa. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin ja cup-pistejahtiin pääsee vielä mukaan

Ursak 2016:sta on tulossa Ursakin historian suurin. Tällä hetkellä ilmoittautuneita joukkueita on 70, ja jokaisessa sarjassa on vähintään 20 joukkuetta mukana viivalla. Extreme-sarja avaa Kärkkäinen Challenge-multisportticupin, jossa naisilla, miehillä ja sekajoukkueilla on omat sarjansa. Cupissa kerätään pisteitä kolmesta eri kilpailusta ja cupin kärki palkitaan Kärkkäinen tavaratalon lahjoittamilla palkinnoilla. Sunnuntaina 29.5 on viimeinen päivä ilmoittautua mukaan Ursakkiin. Nyt siis viime hetken joukkuevalinnat kehiin ja ilmoittautumisia sisään. Kisasivuille on päivitetty tietoja sarjakohtaisista lajeista ja varusteista. Tervetuloa mukaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun kanootti huollossa

Karsun kanootti on huollossa eikä siten käytettävissä. Korjaus on valmis arviolta kesäkuun ensimmäisinä päivinä. Kanootin keulaan oli tullut jollakin käyttäjällä reikä. Se ei ole selvinnyt, missä tilanteessa vahinko on sattunut.Karsun kanootti on kevyempirakenteinen kuin perinteiset muovipurkit, joten se ei kestä ollenkaan samalla tavalla kivikosketuksia kuin peruskanootit. Karsun kanootilla ei saa esim. laskea koskia. Kun seurakapistuksia varataan, tulee niitä käsitellä varoen (kuin omaa, tai vieläkin huolellisemmin) ja raportoida kaikista vahingoista tai kulumista seurahallitusta! Jos vahingoista ei ilmoiteta ja niitä salataan, voidaan joutua harkitsemaan varauskäytännön tiukentamista ja harkitsemaan varattavissa olevia tavaroita.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo jatkuu

Kierdo Cupin toinen osakilpailu, Joensuu Maraton, juostiin viikonloppuna hienossa kelissä. Kierdolaisten tulokset juoksusta ja cupin pistetilanne on päivitetty Kierdon nettisivuille.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatetilaus lähtee pian

Seuravaatetilaus lähtee pian. Jos haluat vielä täydentää tai muokata tilaustasi, laita Annukalle (tai karsun sähköpostiin) viestillä tietoja (mikä tuote ja koko). Seuraavan kerran Karsun seuravaatteita tilataan vasta parin vuoden päästä, kun nämä vaatteet on kulutettu puhki, joten nyt kannattaa tilata vaikka useampia kappeleita per tuote.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen avautuu

Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen avautuu tiistaina 10.5. Tänä vuonna päästään juoksemaan uusitulle reitille, joka vähentää lopun tieosuutta merkittävästi. Nousumetrejä  ja haastavaa polkua tulee lisää, joten VM on tänä vuonna entistäkin kovempi. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta on VM:n nettisivuilla. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteita sovitettavana

Karsun seura-asutilaus on just nyt! Sovitustilaisuuksia järjestetään ensi viikolla ma 2.5 klo 17-18 ja ke 4.5 klo 20-21 Annukan luona Vehkalahdessa (Vehkaniementie 13). Hintatiedot on lähetetty karsulaisille seurapostilla. Tavoitteena on saada tilaus mahdollisimman nopeasti liikkeelle. Jos et pääse noina aikoina sovittamaan vaatteita, soittele Annukalle tai Mikko F:lle niin yritetään järjestää joku muu sovitusaika.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin talkoolaiseksi

Kevät etenee vauhdilla ja kohta kisataan Ursak 2016. Kilpailuviikonloppuna tarvitaan paljon talkoolaisia mukaan kilpailujärjestelyihin ja purkuhommiin. Lauantai-aamusta sunnuntai-iltaan 10.-11.6 tarvitaan talkoolaisia erilaisiin tehtäviin. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua kisajärjestelyihin, laita sähköpostia ursak(at)karsu.fi ja kerro millä aikavälillä voisit olla mukana tai mikä aikaväli ei sinulle sovi. Kaikki apu ja pienikin aikaväli auttaa työtaakan jakamisessa niin kukaan ei rasitu liikaa. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Eve Lapponian tuiverruksessa

Karsun Eveliina osallistui Lapponia hiihtoon Lapin hienoissa maisemissa reilu viikko sitten. Kolme pitkää hiihtosuoritusta viiden päivän sisällä on kova suoritus. Käy lukemassa Even raportti tapahtumasta kisaraportit-sivuilta. Kiinnostavalta vaikuttava tapahtuma keväthangilla :)
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.