Osiossa Uutiset

Kelluntaliivien yhteistilaus

Welhonnpesä on tehnyt tarjouksen KarSun jäsenille MultiSport Hiko Stamina ja Hiko Multisport kelluntaliiveistä. Nopea päättäjä (to 8.6 klo 12:sta mennessä) voi saada liivin jo viikonlopun Ursakkiin, eli ota pikaisesti yhteyttä Mikkoon p. 050 4014058. Kiireettömät tilaajat voivat ilmoittaa tilauksen 18.6 mennessä karsu(at)karsu.fi.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulta kaksi joukkuetta Joensuu-Jukolaan

KarSu ilmoittaa Joensuun Enossa juostavaan Joensuu-Jukolaan kaksi Jukola-joukkuetta, miesten ja naisten joukkueen. Molempiin joukkueisiin etsitään siis seitsemää karsulaista. KarSu on mukana tukemassa KarSun joukkueita mm. osallistumis- ja telttapaikkamaksujen osalta. KarSun joukkuepaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan viestijoukkueeseen laittamalla viestiä Kaisalle (kaisapeson (ät) gmailpistecom) 1.12.2016 alkaen. Kaisalta voi kysyä myös tarvittaessa lisätietoja. Jukolan juoksijan omavastuuosuus on 20 €, joka tulee maksaa osallistumispaikan varmistuksen jälkeen KarSun tilille FI27 1040 3000 341119 (viestiksi oma nimi+Jukola 2017). KarSulaisten käytössä on Jukolassa kaksi telttaa, KarSun seurateltta ja puolijoukkueteltta (tai vastaava).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoittautuminen Wiimaan ja Ursakkiin aukeaa pian

Ilmoittautuminen Wiimaan ja Ursakkiin avataan 1.12.2016 Evention tarjoaman ilmoittautumispalvelun kautta. Lisätietoja tapahtumista ja linkit ilmoittautumispalveluun löytyy Wiiman ja Ursakin nettisivuilta, minne päivitetään myös vähitellen tarvittavia lisätietoja tapahtumista. Ursakin osalta tietoja julkaistaan myös Ursakin facessa (tapahtumasivu avataan pian). KarSun järjestämä Wiima talviseikkailu käydään tänä vuonna Kolilla 25.2.2017, kisakeskuksena Loma-Koli. Ursak seikkailu-urheilukilpailu puolestaan starttaa 10.6.2017 Tuupovaaran koulukeskukselta. KarSun vuoden 2017 jäsenet tulevat saamaan Wiiman ja Ursakin osallistumismaksusta 10 € alennuksen. Kisa käydään kaksi henkisin joukkuein, ja molempien joukkueiden jäsenten ollessa KarSun jäseniä saa joukkue siis alennusta 20 €. KarSun jäsenalennus huomioidaan Evention kautta tapahtuvassa ilmoittautumisjärjestelmässä (ruksaa ko. kohta ilmoittautumisen yhteydessä).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun joukkue hurjassa iskussa Joensuu Night Runissa

KarSun joukkue juoksi hienosti kolmanneksi tasokkaassa Joensuu Night Run 12h tapahtumassa 19.-20.11 Joensuun Areenalla. Kahdeksan tunnin kohdalla klo 4 aamuyöllä joukkue päätti ottaa viimeisen neljän tunnin mittaisen loppukirin. Kirin myötä KarSu haali kilometrejä nopeasti ja nosti joukkueen neljänneltä sijalta kolmanneksi. Karsulaisten ansiosta myös muut joukkueet joutuivat juoksemaan tosissaan, kun lopussa KarSu kiri jo hyvin lähelle toista sijaa. 12h aikana juoksukilometrejä kertyi yhteensä noin 157km verran. Todella huikea suoritus KarSun joukkueelta Kaisa, Jukka, Henna, Toni ja Olli. Hienoa!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Pikkujoulut ja SM-kisat 5.11

Karsun SeuranMestaruus-kilpailut ja pikkujoulut järjestetään tulevana lauantaina Kotilahdessa. Päivän ohjelma alkaa klo 12 Kuhasalosta, mikä toimii tämän vuoden SM-kisakeskuksena. Seikkailuosion jälkeen klo 17 aloitetaan iltaohjelma Kotilahdessa. Lisätietoja on lähetetty seuran jäsenille sähköpostitse. Muistathan ottaa pakolliset varusteet mukaan Kuhasaloon :)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun kisakalenteri 2017 selvillä

KarSun vuonna 2017 järjestämien kilpailujen aikataulut on selvillä. Kisavuoden avaa helmikuussa 25.2 Wiima, joka järjestetään Kolin jyhkeissä maisemissa. Kesäkuun alussa 10.-11.6 järjestetään Ursak, joka sijoittuu tällä kertaa hieman kauemmaksi Joensuun kantakaupungin alueelta.. Lokakuussa 7.10. kisavuoden päättää Vaarojen Maraton Kolilla. Pistä päivämäärät jo nyt kalenteriin, jotta pääset nauttimaan kisatunnelmasta joko kilpailijana tai toteuttamalla näitä tapahtumia talkoolaisen roolissa. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Trikoiden sovitusta/vaihtoja ja kuntopiiriä torstaina

Jos jollain on vielä sovittamatta uudet trikoot tai epäsopivia on palauttamatta, voi sovituksia/vaihtoja tehdä tämän viikon torstaina Väisälänkadun salivuorolla klo 19.40 alkaen ennen salivuoroa. Klo 20.00 aloitetaan salivuorolla "Eetun Kuntopiiri". Eetun kuntopiiriohjelma on yksi "legendaarisen Porvoon Kestävyyskameli Eetu Hietasen" laatimista kestävyysurheilijoiden peruskuntokauden kuntopiireistä. Kaikkia kuntopiiriin kuuluvia välineitä ei Väisälänkadulta löydy, mutta sovelletaan. Mukaan kannattaa ottaa (jos joltakin löytyy) pienet käsipainot (kaikki alle 10 kg käy) ja kahvakuula.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yösuunnistusharjoitus Jaamankankaalla

Perjantaina 7.10 järjestetään yösuunnistusharjoitus Jaamankankaalla jalkaisin ja pyörällä. Suoritus tehdään kahden hengen joukkuein, mutta toki yksinkin saa suorittaa. Arvioitu kesto on noin kolme varttia per laji. Etenkin pyöräilyyn kannattaa varata tehokas otsalamppu (ja/tai lamppu pyörän tankoon). Ilmoittautumiset ja muut kysymykset Karsun treeniryhmässä tai mikko_auvinen(at)hotmail(piste)com torstai-iltaan mennessä, niin osataan varata oikea määrä karttoja. Kokoontuminen klo 18:30 ja startti klo 19:00 osoitteessa Palokankaantie 16 (linkki lähtöpaikalle: http://www.retkikartta.fi/?lang=fi&layers=rajoitukset_70%3Ataustakartta_100&x=642822.49276781&y=6953326.991289&zoom=10&markers=642730.74276781%3B6953246.8412875%3BKokoontuminen)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Hiihtokausi alkaa Kontiolahdella

Kontiolahden jäähdytetty latu avataan pian. Viime vuotiseen tapaan KarSulla on yksi kausikortti ladulla. Hiihtolippua voi varata välinevarausjärjestelmän kautta max 2 tunniksi kerrallaan. Arki-iltaisin (klo 15 jälkeen) varausaika on rajattu max 1,5 tuntiin. Lisäinfoa on lähetetty seuralaisille sähköpostitse.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin tunnelmia

Vaarojen Maraton 2016 kisattiin viikonloppuna hienossa syyskelissä. Kolin poluilla kirmasi ennätysmäärä juoksijoita uusitulla reitillä, joka ei jättänyt varmasti ketään kylmäksi. Tunnelmia hienojen valokuvien muodossa löytyy VM:n nettisivuilta. Lisäksi VM:n facebook-sivuilla on runsaasti kuvia ja videoita sekä linkkejä kisakertomuksiin. Kiitokset kaikille talkoolaisille tapahtuman teosta, ja kilpailijoille hienosta tunnelmasta! Ensi vuonna Vaarojen Maraton kisataan 7.10.2017. Nähdään taas viimeistään silloin.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Lauantaina Kolilla trikoiden sovitusta ja palautuksia

Lauantain aikana on mahdollisuus sovittaa uudet seuratrikoot ja palauttaa aiemmin tulleet epäsopivat trikoot. Uudet sovituskappaleet löytyvät Luontokeskus Ukosta kisatoimistosta. Palauta epäsopivat trikoosi Annukalle, joka on lähes koko la päivän Ultran huoltoalueella. Jos sieltä ei tavoita niin voit soittaa (puh 0504902871). Ainakin muutamia henkilöitä oli myös halukkaita tilaamaan trikoita lisää, joten myös ne tilaukset on mahdollisuus hoitaa samalla ja ilmoittaa Annukalle tilaamasi trikoomalli ja koot.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.