Osiossa Uutiset

Kelluntaliivien yhteistilaus

Welhonnpesä on tehnyt tarjouksen KarSun jäsenille MultiSport Hiko Stamina ja Hiko Multisport kelluntaliiveistä. Nopea päättäjä (to 8.6 klo 12:sta mennessä) voi saada liivin jo viikonlopun Ursakkiin, eli ota pikaisesti yhteyttä Mikkoon p. 050 4014058. Kiireettömät tilaajat voivat ilmoittaa tilauksen 18.6 mennessä karsu(at)karsu.fi.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Pitkospuutalkoot Kolilla la 2.9

Vaarojen Maratonin reitillä Herajärven kierroksella järjestetään lauantaina 2.9 pitkospuutalkoot. Tarvikkeet pitkospuita varten on kuljetettu konevoimin mahdollisimman lähelle korjauskohteita, mutta talkoolaisten tehtävänä on kantaa (tai uittaa) lankut lihasvoimin perille. Muutostöillä petrataan Vaarojen Maratonin ja Herajärven Kierroksen reittiä turvallisemmaksi juoksijoille ja retkeilijöille. Lauantaina on tuhannen taalan paikka saada paljon aikaiseksi, kun varsinaisesta rakennustyöstä vastaavat yrittäjät Mika Issakainen ja Marko Parkkinen ovat hekin talkoohengessä mukana. Mitä enemmän saamme lauantaina porukkaa, sitä enemmän saamme aikaiseksi ja sitä vähemmän korjauksia jää odottamaan hamaan tulevaisuuteen. Aloitamme talkoot klo 9.00 Kiviniemen tilalla. Käskynjaon jälkeen ryhmitymme pienryhmiin ja käymme töihin. Puoliltapäivin syömme talkoolounaan Kiviniemen tilalla (järjestäjän laskuun). Toivottavasti ainakin muutama pääsee paikalle! Vielä tällä hetkellä ilmoittautuneita ei ole kuin pari. Ilmoittautumislinkki on tässä (ilmoittautuminen keskiviikkoon mennessä, jotta osaamme varata ruokaa sopivasti): https://goo.gl/forms/0dn7t1DCxHzOHfaD3 Uutinen ja lisätietoa talkoista tässä: http://vaarojenmaraton.fi/2017-08-17/pitkospuutreenit-syyskuussa-
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulaisten seiskaotteluskabat 9.9.

KarSun seurajäsenten ja jäsenten junioreiden/lasten 7-ottelun SM-kisat järjestetään 9.9.2017 klo 10.30 Kiihtelysvaaran kentällä. Tapahtumassa kisataan naisten 7-ottelun lajeilla. Lisätietoja tapahtumasta antaa Mikko F. Illmoittaudu mukaan karsun sähköpostiin karsu (at) karsu.fi 6.9.2017 mennessä (seuran jäsenille/junioireille ilmainen). Tervetuloa kaikki mukaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun spinning-vuoron paikat jaossa

KarSulla on jälleen syyskaudelle paikat jaossa spinningiin Foreverille. Spinningvuorot alkavat sunnuntaina 3.9.2017 klo 18.00,. Vetäjänä on vuoroviikoin Mika Okkonen ja Foreverin vetäjä. Jos olet innostunut syksyn spinningistä, laita sähköpostia KarSun sähköpostiin karsu (at) karsu.fi pikimmiten. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Karsulaisten hinta syyskaudelle on 40 euroa (vuoro on joka sunnuntai, vuoroviikoin tuplavuoro). 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun salivuoro torstaisin Väisälänkadulla jatkuu jälleen

KarSun salivuoro alkaa jälleen torstaina 17.8 Väisälänkadun liikuntasalilla. Vuoro on samana ajankohtana kuin viimekaudellakin eli torstai-iltaisin klo 20-21. Salivuorolla pelataan sählyä, jumppaillaan ja tehdään milloin mitäkin keksitään. Karsun treeniryhmässä (facessa) päätetään aina, mitä lajia milloinkin on vuorossa. Jokainen vuorolla kävijä voi ehdottaa lajeja ja ilmoittautua esim jumpan vetäjäksi. Tervetuloa mukaan jälleen isolla porukalla niin saadaan hyvät pelit aikaan.
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

OP Holttinen Etnalla "polkujuoksussa"

KarSun Olli-Pekka Holttinen osallistui heinäkuun lopulla hieman eksoottisemmissa maisemissa käytyyn polkujuoksukilpailuun tulivuori Etnan rinteillä. Juoksualusta oli paikoin tuhkaa ja keli oli aivan jotain muuta, mihin Suomen kesässä on totuttu. Käy lukemassa koko OP:n kisaraportti juoksukokemuksesta täältä. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

KarSun joukkueen kuulumiset seikkailu-urheilun EM-kilpailuista

KarSun joukkue Krista Joona, Jaakko Leppänen, Jari Jormanainen ja Olli-Pekka Holttinen kilpailivat 3 viikkoa sitten seikkailu-urheilun EM-kilpailussa Venäjän Karjalan upeissa maisemissa. Joukkue teki upean noin 60 tunnin suorituksen. Siitä, miten joukkue valmistautui kolmipäiväiseen kilpailuun ja miten itse kisasuoritus meni, voi lukea kisaraportista. Huikeita ja varmasti mieleenpainuvia seikkailukokemuksia roppakaupalla!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat:  Adventure: 1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen) 2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg) 3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård) Challenge: 1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä) 2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen) 3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen)  3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen) Extreme: 1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen) 2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen) 3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin viikonloppuna talkoolaiseksi

Tulevana viikonloppuna eli 10-11.6.2017 Tuupovaarassa kisataan KarSun järjestämä Ursak seikkailukisa. Auringon suosimaan kisakeliin tarvitaan talkoolaisia toteuttamaan kesän hienoa seikkailukilpailua. Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon p. 050 401 4058, tai ursak(at)karsu.fi ja ilmoittaudu mukaan!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.