Osiossa Uutiset

Kelluntaliivien yhteistilaus

Welhonnpesä on tehnyt tarjouksen KarSun jäsenille MultiSport Hiko Stamina ja Hiko Multisport kelluntaliiveistä. Nopea päättäjä (to 8.6 klo 12:sta mennessä) voi saada liivin jo viikonlopun Ursakkiin, eli ota pikaisesti yhteyttä Mikkoon p. 050 4014058. Kiireettömät tilaajat voivat ilmoittaa tilauksen 18.6 mennessä karsu(at)karsu.fi.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Kiipeilykurssi karsulaisille

Karsulaisille järjestetään kiipeilykurssi pe-la 24.-25.11.2017 (perjantaina klo 17-20 ja lauantaina klo 12-15). Perjantaina ohjelmassa on teoriaosuus ja harjoitteita. Lauantaina harjoitteita ja näyttökoe, jonka hyväksytysti suoritettuaan saa kiipeillä ja varmistaa itsenäisesti esim. Joensuun Areenan seinällä. Paikkana perjantaina on Joensuun Kuntokeidas osoitteessa Linnunlahdentie 10, Joensuu. Lauantaina kurssi on Joensuun Areenan kiipeilyseinällä. Kurssin tavoitteena on oppia seinäkiipeilyn alkeet, pääsolmut ja varmistustekniikat. Kouluttajana toimii Mikko Auvinen ja näyttökokeen valvoo Heikki Pitkänen Karelian Kiipelijöistä. Kurssin omakustannushinta on 15 euroa, joka maksetaan käteisellä kurssin alkaessa. Karsu kustantaa suorituspaikkojen ja välineiden vuokrat. Varustukseksi riittää normaalit sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Varsinaisia kiipeilyvarusteita (valjaat, varmistuslaitteet ja kiipeilykengät) ei tarvitse omasta takaa, vaan niitä löytyy kurssilta lainaksi. Ilmoittautumiset 17.11. mennessä Mikko Auviselle (mikko_auvinen ( at ) hotmail.com). Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä, joten toimithan nopeasti.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun pikkujouluun ilmoittautuminen auki pari päivää

KarSun jo perinteeksi muodostuneet pikkujoulut ja seuramestaruuskisat pidetään 28.10.2017 Lieksan Ruunaalla Raunin majalla. Pikkujoulupäivänä, eli 28.10.2017 aamupäivällä seikkaillaan ensin KarSun SM-kisat, eli seikkailuhenkinen rata. Etenemistyyli on oman halun mukaan täysillä, leppoisasti tai nautiskellen... ...ja nyt on viimeiset hetket käsillä ilmoittautua mukaan! Kirjoita siis ripeästi ilmoittautumisviesti järjestelyvastaava Kristalle. Ilmoittautumisaika loppuu perjantaina 13.10.2017 klo 18.00. Ilmoittautumisen yhteydessä maksa osallistumismaksu 20 € KarSun tilille FI27 1040 3000 341119 arhaimmat lisätiedot tulevasta huippuviikonlopusta saa Krista Joonalta, eli meilaamalla etunimi.sukunimi(at)gmail.com
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maraton ohi

Vaarojen Maraton kisattiin viikonloppuna ruskan kauniisti värittämissä Kolin maisemissa. Paljon kiitoksia kaikille tapahtumajärjestelyissä mukanaolleille ja juoksijoille hienon tapahtuman teosta. Kisatunnelmia ja linkkejä valokuviin on Vaarojen Maratonin nettisivuilla. Tavataan jälleen Kolilla 5.-6.10.2018! 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun pikkujoulut ja SM-kisa

Karsun pikkujoulut järjestetään Ruunaalla Raunin majalla 28.-29.10. 2017 pikkujoulutoimikunnan toimesta. Lauantaina klo 10 sm-kisat starttaavat Raunin majan pihalta (tarkempaa tietoa lähempänä). Kisaan tarvitset maastopyörän, uimapatjan, pumpun, kuivasäkin kuivine vaihtovaatteineen ja suunnistusvarustuksen kompasseineen. Kilpailun kesto 3-5h. Edetään pareittain. Illalla tiedossa ruokailua, saunaa, paljua, hyvää seuraa ja letkeää yhdessäoloa. Lauantai-sunnuntaiväliselle yölle on varattu majoitusta. Mukaan pääset maksamalla karsun tilille (FI27 1040 3000 341119) 20e ja kirjoittamalla viestikenttään oman nimesi ja pikkujoulut. Lisäksi ilmoittamalla Kristalle tulosi, kilpailuun osallistumisen (mahdollisen paritoiveen), allergiat/ruokarajoitteet ja tiedon yöpymisestä. Ruokien varaamisen ja majoitustarpeen arviointiin tarvitsemme ilmoittautujien tiedot 10.10. mennessä! Eli kertauksena; 1. Ilmoittaudu mukaan Kristalle, krista.joona (at) gmail.com 2. maksa omavastuuosuus 20 € KarSun tilille FI27 1040 3000 341119 3. Olet mukana! Takuukivaa tarjolla. Tervetuloa!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

7-ottelua 24.9. Ilmoittaudu mukaan!

Vajaa kaksi viikkoa aikaa ilmoittautua ja valmistautua KarSun 7-ottelun mestaruuskisoihin Kiihtelysvaaran kentällä sunnuntaina 24.9.2017 (klo 10.30 alkaen). Kirjauta itsesi (ja tenavat/nuoriso) mukaan) laittamalla ilmoittautuminen KarSun meiliin karsu (at) karsu.fi 7-ottelussa kisataan naisten 7-ottelun lajit sopivasta putkeen, tulokset käännetään pisteiksi ja sijoituksetkin ratkeavat. Tapahtuma on ilmainen KarSulaisille. Lisätietoja Mikolta p. 050 401 4058, tai mikko.frisk (at) gmail.com Kisapäivä vietetään hyvässä reippaasn rennossa hengessä!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteita ysittäiskappaleita ostettavissa

Seuravaatteita on varastolla muutamia kappaleita jäljellä viime vuoden extratilauksesta johtuen. Täydellinen lista vaatteista sekä koot ja hinnat näkyvät täältä. Myynnissä on siis miesten pyöräilypaita, naisten juoksutakkeja ja naisten juoksupaitoja. Lisäksi on muutamia kappaleita karsun buffeja hintaan 10e/kpl. Jos olet kiinnostunut seuravaatteista, pistä viestiä karsu (at) karsu.fi. Tänä vuonna ei uutta seuravaatetilausta tehdä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonille talkoolaiseksi

Vaarojen Maraton järjestetään Kolilla 6.-8.10.2017. Onnistuaksemme tänäkin vuonna tapahtuman järjestelyissä tarvitsemme sinun osaamista, innokkuutta ja positiivisuutta. Henkilöstötarvetta on noin 100 talkoolaiselle. Voit siis ilomielin kysyä kaverisi mukaan tapahtuman järjestelyihin. Tarjoamme tuttuun tapaan yhteismajoituksen kaikille sitä tarvitseville sekä ruokaa ja juomaa tapahtuman aikana. Jokainen vastaa omista matkakustannuksistaan Kolille. Suosimme yhteiskyytejä ja viime vuoden tapaan organisoimme niitä Kolille. Tehtäviä on tarjolla jälleen laidasta laitaan niin reittiopasteiden, kisainfon, liikenteenohjauksen, huoltopisteiden kuin ensiavun merkeissä. Voit ilmoittautua mukaan vastaamalla tähän sähköpostiin ja kertomalla viestissä oheiset tiedot: Toivomme, että talkoolaisia saadaan kasaan mahdollisimman pian, jotta työvuorot voidaan suunnitella ja aikatauluttaa hyvissä ajoin. Talkoolaiseksi ilmoittautumiset kerää ja lisätietoja Vaarojen Maratonin talkootehtävistä antaa Leinosen Sami, 050-5578003, samileinonen(at)hotmail.com. Toivottavasti tapaamme lokakuussa jälleen Kolilla.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Lainavälineiden käyttöön huolellisuutta

Tärkeitä muistutuksia KarSun yhteiskäytössä olevien välineiden käytöstä ja niiden huolenpidosta! Lainavälineitä on käytettävä samalla tai vielä paremmalla huolellisuudella ja varovaisuudella kuin omia välineitä! Välineet on palautettava siinä kunnossa (tai paremmassa) kuin ne ovat olleet lainaan otettaessa ja jos jotain vahinkoa on sattunut, on siitä ilmoitettava heti hallituksen jäsenille. Nyt kesäaikaan on tullut esille etenkin melontakaluston käytön ja huollon kanssa pieniä ongelmia tai tietämättömyyttä, josta muistuttelen: Kajakin peräsimen kanssa pitää olla erityisen varovainen kajakkia siirrellessä ja matalassa melottaessa. Melonnan jälkeen kajakista/kanootista poistetaan vesi kääntämällä ylösalaisin ja kajakki/kanootti kuivataan ja pestään siistiin kuntoon sienellä. Aukkopeitteet ja liivit on laitettava ilmavasti kuivamaan. Kajakin kansiluukut pitää jättää auki ja lastitila kuivata jos vettä on enemmän. Huolellisuus ja tavaroiden siistinä pito on tärkeää, jotta yhteiskäytössä olevaa välineistöä voidaan pitää tarjolla!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.