Osiossa Uutiset

Kelluntaliivien yhteistilaus

Welhonnpesä on tehnyt tarjouksen KarSun jäsenille MultiSport Hiko Stamina ja Hiko Multisport kelluntaliiveistä. Nopea päättäjä (to 8.6 klo 12:sta mennessä) voi saada liivin jo viikonlopun Ursakkiin, eli ota pikaisesti yhteyttä Mikkoon p. 050 4014058. Kiireettömät tilaajat voivat ilmoittaa tilauksen 18.6 mennessä karsu(at)karsu.fi.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuran vuosikokouksen kuulumisia

Karelian Seikkailu-urheilijoiden vuosikokous pidettiin perjantaina 27.3.2015. Vuosikokouksessa valittiin hallituksen jäsenistö seuraavaksi vuodeksi ja kerrottiin seuratoiminnan kuulumisia edelliseltä vuodelta sekä suunnitelmia tulevalle vuodelle. Lisäksi vahvistettiin toimintasuunnitelma ja tilinpäätös sekä käytiin läpi muut sääntömääräiset asiat. Karsun hallituksessa vanhoina jäseninä jatkavat puheenjohtajana Mikko F., varapuheenjohtajana Janne T., sihteerinä Sami L., rahastonhoitajana Annukka P. ja varajäsenenä Toni P. Tuoretta verta hallitustoimintaan tuo varajäsen Juha P. Tällä joukolla on hyvä jatkaa seuratoiminnan pyörittämistä ja kehittämistä. Vuosikokouksen yhteydessä Mika O:lle luovutettiin opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä ansiomitali ja tunnustus urheilun (seikkailu-urheilun) puolesta tehdystä työstä. Ansiomitali on hieno tunnustus Mikalle ja koko seuralle. Onnea Mika!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo avattu

Kierdon ensimmäinen osakilpailu, Pogostan hiihto, kisattiin 21.-22.3 Ilomantsissa. Sää suosi kisailijoita ja niin ladut kuin Kierdon osallistujatkin olivat huippukunnossa. Huikeita aikoja! Kierdon tulokset päivitetään Kierdon sivuille. Nyt akkuja latailemaan ja seuraavaan osakilpailuun treenailemaan.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin ilmoittautuminen avattu

Ilmoittautuminen lauantaina 6.6.2015 järjestettävään Ursakiin on nyt avattu. Sarjoja on valittavana muutaman tunnin kestävästä Kunto-sarjasta vuorokauden kestävään Extreme-sarjaan. Paikallinen luonto takaa huikaisevat puitteet unohtumattomalle kilpailulle! Tänä vuonna tapahtumakeskus sijaitsee Joensuun keskustassa, joka tuo tapahtumaan oman mausteensa. Käy lukemassa lisäinfot tapahtuman nettisivuilta ja muista seurailla päivityksiä myös tapahtuman facebook-sivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Mika Okkoselle ansiomitali

KarSun pitkäaikaiselle puheenjohtajalle, KarSun jäsenelle, Wiimojen kilpailunjohtajalle ja Vaarojen Maratonin ideoijalle Mika Okkoselle on myönnetty puolustusministeri Carl Haglundin päätöksellä Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitali. Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitali voidaan myöntää henkilölle suomalaisen liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Onnittelemme Mikaa huomion osoituksen saamisesta! Myönnetty ansiomitali ja tunnustus tullaan luovuttamaan Mikalle KarSun sääntömääräisen vuosikokouksen yhteydessä 27.3.2015 klo 18 alkaen Jääkarhujen majalla Vehkalahdella (Karhu sali).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdoon ilmoittautumaan

Nyt se jo alkaa! Kierdon ensimmäiseen cup-kilpailuun on enää kolme viikkoa. Ilmoittaumisaikaa Kierdoon on 15.3 saakka, joten nyt nopsaa tiimikavereita mukaan houkuttelemaan ja kavereiden haastoon Kierdon pariin. Kisainfoa löytyy Kierdon nettisivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiimassa seikkaillaan lauantaina

Talviseikkailukilpailu-Wiima kisataan lauantaina Kolin maastoissa. Toimimalla ripeästi voit vielä päästä mukaan lähtöviivalle. Jos et tällä kertaa pääse mukaan kisaamaan, tule kuitenkin seuraamaan seikkailua paikanpäälle ja kannustamaan joukkueita ylittämään itsensä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Jäsenmaksut ja seura-alet 2015

Muistutus vuoden 2015 jäsenmaksujen maksamisesta! Maksamalla jäsenmaksun saat käyttöösi seuran tarjoamat seura-alet ja pääset osallistumaan seuran järjestämille yhteislenkeille yms. Tarkemmat tiedot seuran tarjoamista alennuksista löydät sivulta Seuratoiminta-Jäseneksi. Nyt ajankohtaisimpana seura-etuna on seuravaatteiden hankinta ja Tahkon kevätleiri huhtikuussa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Viimeinen muotinäytös hiihtoliivillä

Perjantaina 23.1.2015 järjestetään viimeinen mahdollisuus sovittaa seuravaatteita Annukan luona Vehkaniementie 13 (80220 Joensuu) klo 17:30-18:30. Nyt myös hiihtoliivit ovat saapuneet sovitettaviksi. Jos haluat pyöräilyliivin sijaan tilata hiihtoliivin, on paketin hinta 10€ kalliimpi. Yhteislenkki ja avantosauna klo 18:30 Annukan luota lähtien.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.