Osiossa Uutiset

Seikkailu-urheilu ja Krista Joona

Karjalaisessa 27.5.2017 on julkaistu koko aukeaman juttu seikkailu-urheilija Krista Joonasta. Juttu kertoo kattavasti Kristan taustasta ja on hyvä kertomus, mitä seikkailu-urheilu on. Koko juttu löytyy täältä.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo Cup 2016 ratkennut

Kierdo-cup 2016 on kisattu. Tänä vuonna mukana oli Kierdon historian suurin osallistujamäärä. Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille, tapahtumien järjestäjille ja kisailijoille! Kierdon nettisivuille on päivitetty cupin pisteet ja osakilpailujen tulokset.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Syksyn spinning-paikat jaossa

KarSun ja Joensuun pyöräilijöiden yhteinen sisäpyöräilyvuoro alkaa 18.9.2016 klo 18.00 ForEver Kaislalla. Mukaan mahtuu 5-7 KarSulaista. Pyöräpaikan hinta syyskauden osalta on 40 €. Pyöräpaikalla pääsee polkemaan joka sunnuntai, vetäjänä on vuoroviikoin Okkosen Mika ja ForEverin vetäjä. Mikan tunnit ovat ns. tuplatunteja, eli 2*45 min. Ilmoittaudu mukaan karsu (at) karsu.fi 14.9.2016 mennessä. Mikäli tulijoita on enemmän kuin pyöräpaikkoja, paikat arvotaan....
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seitsenottelua karsulaisille

Sunnuntaina 18.9.2016 klo 12.00 alkaen Kiihtelysvaaran urheilukentällä pidetään KarSulaisille ja KarSulaisten junioreille/lapsille 7-ottelun KarSun seuramestaruuskisat. Lajina on naisten 7 ottelun lajit, ja suoritusjärjestys on "kaikki putkeen". Naiset kisaavat naisten välineillä ja miehet miesten välineillä. Junioreille välineet ja aitojen korkeudet sovitetaan sopivaksi. Lajien perusteella lasketaan 7-ottelun pisteiden mukaisesti pisteet. Tarkoitus on, että jokainen voi tosimielellä, kokeilumielellä, omanilon mielellä tms. tulla kokeilemaan ja mukaan. Ottelu on mahdollista suorittaa 2 hengen joukkueena tai yksilönä. Joukkuekisassa joukkueen jäsenet voivat jakaa suoritettavat lajit. 7-ottelu on "suljettu tapahtuma", vain KarSun jäsenille ja junioreille/lapsille. Sähköisestä ajanotosta ja mittaustuloksista vastaa Kiihtelysvaaran urheilijat. Jos meitä KarSulaisia tulee paljon paikalle, kannattaa varautua avustamaan esim. aitajuoksun aitojen siirtämisessä, pituushypyn yms. lajien mittauksessa. Ilmoittaudu mukaan, tapahtuma on KarSulaisille (ja junioreille/lapsille maksuton). Lisätiedot ja ilmoittautuminen Mikolle (mikko.frisk@gmail.com, p. 050 401 4058)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteet saapuneet, lisätilaus pikapikaa

KarSun seuravaatteet ovat saapuneet Trimtexiltä! Täältä löytyy listaus seuravaatetilauksen hinnoista henkilöittäin. Maksa nimesi kohdalla oleva summa Karsun tilille ja ota maksusta kuittikopio. Kuittia vastaan saat noudettua tilaamasi seuravaatteet torstaina 8.9 klo 19:45 Väisälaänkadun urheiluhallilta Utrasta. Klo 20 alkaa hallissa Karsun salivuoro. Tervetuloa mukaan sählyä pelaamaan! Tehdään nopealla aikataululla pieni lisätilaus seuravaatteista Trimtexille, koska ensimmäisestä tilauksesta unohtui muutama vaatekappale. Koska Trimtexillä on tietty minimitilausmäärä, on nyt mahdollista tilata vain näitä muutamia tuotteita. Naisille on tarjolla ohut juoksupaita, paksumpi juoksutakki ja pitkät trikoot. Jos saataisiin useampi tilaus myös miesten pyöräilypaidasta, tilataan myös niitä. Karsun treenit-ryhmässä on kuvia malleista ja tuotteiden hinnat (samat mallit ja hinnat kuin sovituksessa olleet). Tilaus tehtävä viimeistään torstaina 8.9. Ilmoita Annukalle (puh: o5o49o2871), mitä tuotteita otat, ja mikä on kokosi. Malleja tuotteista on mahdollista nähdä livenä 8.9 vaatepussien jaossa Väisälänkadulla klo 19:45.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun SM-kisa- ja pikkujoulupäivä kalentereihin!

KarSun pikkujouluhenkiset SM-kisat, vai seuranmestaruushenkiset pikkujoulut, miten se nyt meni, järjestetään lauantaina 5.11.2016 Kotilahdessa. Varaa päivämäärä jo nyt kalenteriisi ja vinkkaa myös muille seuralaisille, jottei keneltäkään mene tämä vuoden päätapahtuma ohi! Luvassa on varmasti odottamattomia seikkailuja ja mukavaa illanviettoa hyvässä seurassa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo loppusuoralla

Kierdon 4. osakilpailu Joensuu Trail Run kisattiin viikonloppuna, joten Kierdossa on enää finaali jäljellä. Tasan viikon päästä maanantaina Kierdo huipentuu MTB-osakilpailuun Kontiolahdella. Cuppi-pisteet ja Trail Runin tulokset on päivitetty Kierdon nettisivuille. Pistetilanne on vielä avoinna lähes kaikissa sarjoissa, joten kivasti Cupin loppuratkaisut tapahtuu vasta viimeisessä osakilpailussa. Tervetuloa kaikki Kontiolahden poluille pistejahtiin!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Syksyn salivuorot alkavat

Karsun viikottainen salivuoro alkaa torstaina 18.8 klo 20-21 Väisälänkadun liikuntasalilla Utrassa (Väisälänkatu 4). Salivuorot jatkuvat torstai-iltaisin toukokuulle 2017 asti. Vuorolla on tarkoitus harrastaa eri urheilulajeja. Mikäli muuta laji-ilmoitusta ei tule, pelataan rennolla mielellä sählyä. Jos haluat vetää joku viikko esimerkiksi jumppaa, kuntopiiriä, kehonhuoltoa, kahvakuulaa tai jotain muuta lajia, ilmoittaudu sähköpostiin karsu(at)karsu.fi tai esimerkiksi Karsun treenit-facebook-ryhmässä.
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Olli ja Päivi Tahkon 1/2 triathlonissa

Karsun Olli Korkeakoski ja Päivi Ruotsalainen kisasivat Tahkon puolimatkan triathlonissa viikko sitten. Päivi valmistautui koitokseen Tahkoryhmän valmennuksen avulla. Ollilla tästä lajista on hienosti tullut koko perheen yhteinen harrastus :). Päivin päivittelyjä voi lukea täältä ja Ollin kisatunnelmia multisport-Ollin blogista. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Karsulaisia seikkailu-urheilun EM-kilpailu Raidaranissa

Karsulaisista Olli-Pekka Holttinen ja Jaakko Leppänen kilpailivat KarSu Finland-joukkueella yhdessä Kati Vehmaksen ja Jussi Kallioniemen kanssa seikkailu-urheilun EM-kilpailuissa Raidaranissa Espanjassa. Kova kilpailu sisälsi monenlaisia osuuksia ja kaikenlaista ehti sattua ja tapahtua matkan varrella. Vaiherikas kisaraportti joukkueen suorituksesta on luettavissa täällä.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.