Osiossa Uutiset

Seikkailu-urheilu ja Krista Joona

Karjalaisessa 27.5.2017 on julkaistu koko aukeaman juttu seikkailu-urheilija Krista Joonasta. Juttu kertoo kattavasti Kristan taustasta ja on hyvä kertomus, mitä seikkailu-urheilu on. Koko juttu löytyy täältä.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Trikoiden sovitusta/vaihtoja ja kuntopiiriä torstaina

Jos jollain on vielä sovittamatta uudet trikoot tai epäsopivia on palauttamatta, voi sovituksia/vaihtoja tehdä tämän viikon torstaina Väisälänkadun salivuorolla klo 19.40 alkaen ennen salivuoroa. Klo 20.00 aloitetaan salivuorolla "Eetun Kuntopiiri". Eetun kuntopiiriohjelma on yksi "legendaarisen Porvoon Kestävyyskameli Eetu Hietasen" laatimista kestävyysurheilijoiden peruskuntokauden kuntopiireistä. Kaikkia kuntopiiriin kuuluvia välineitä ei Väisälänkadulta löydy, mutta sovelletaan. Mukaan kannattaa ottaa (jos joltakin löytyy) pienet käsipainot (kaikki alle 10 kg käy) ja kahvakuula.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yösuunnistusharjoitus Jaamankankaalla

Perjantaina 7.10 järjestetään yösuunnistusharjoitus Jaamankankaalla jalkaisin ja pyörällä. Suoritus tehdään kahden hengen joukkuein, mutta toki yksinkin saa suorittaa. Arvioitu kesto on noin kolme varttia per laji. Etenkin pyöräilyyn kannattaa varata tehokas otsalamppu (ja/tai lamppu pyörän tankoon). Ilmoittautumiset ja muut kysymykset Karsun treeniryhmässä tai mikko_auvinen(at)hotmail(piste)com torstai-iltaan mennessä, niin osataan varata oikea määrä karttoja. Kokoontuminen klo 18:30 ja startti klo 19:00 osoitteessa Palokankaantie 16 (linkki lähtöpaikalle: http://www.retkikartta.fi/?lang=fi&layers=rajoitukset_70%3Ataustakartta_100&x=642822.49276781&y=6953326.991289&zoom=10&markers=642730.74276781%3B6953246.8412875%3BKokoontuminen)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Hiihtokausi alkaa Kontiolahdella

Kontiolahden jäähdytetty latu avataan pian. Viime vuotiseen tapaan KarSulla on yksi kausikortti ladulla. Hiihtolippua voi varata välinevarausjärjestelmän kautta max 2 tunniksi kerrallaan. Arki-iltaisin (klo 15 jälkeen) varausaika on rajattu max 1,5 tuntiin. Lisäinfoa on lähetetty seuralaisille sähköpostitse.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin tunnelmia

Vaarojen Maraton 2016 kisattiin viikonloppuna hienossa syyskelissä. Kolin poluilla kirmasi ennätysmäärä juoksijoita uusitulla reitillä, joka ei jättänyt varmasti ketään kylmäksi. Tunnelmia hienojen valokuvien muodossa löytyy VM:n nettisivuilta. Lisäksi VM:n facebook-sivuilla on runsaasti kuvia ja videoita sekä linkkejä kisakertomuksiin. Kiitokset kaikille talkoolaisille tapahtuman teosta, ja kilpailijoille hienosta tunnelmasta! Ensi vuonna Vaarojen Maraton kisataan 7.10.2017. Nähdään taas viimeistään silloin.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Lauantaina Kolilla trikoiden sovitusta ja palautuksia

Lauantain aikana on mahdollisuus sovittaa uudet seuratrikoot ja palauttaa aiemmin tulleet epäsopivat trikoot. Uudet sovituskappaleet löytyvät Luontokeskus Ukosta kisatoimistosta. Palauta epäsopivat trikoosi Annukalle, joka on lähes koko la päivän Ultran huoltoalueella. Jos sieltä ei tavoita niin voit soittaa (puh 0504902871). Ainakin muutamia henkilöitä oli myös halukkaita tilaamaan trikoita lisää, joten myös ne tilaukset on mahdollisuus hoitaa samalla ja ilmoittaa Annukalle tilaamasi trikoomalli ja koot.
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

KarSun miesten kuulumiset Lost in Kajaanista

KarSun Antti, Sampsa ja Tipi kisasivat pari viikkoa sitten Extremely Lost in Kajaanissa. Kisan etenemistä oli hienoa seurata myös kotisohvalta, vaikkakin GPS-seurannat olivat sekä järjestäjillä että kotijoukoilla väärin päin KarSun naisjoukkueen kanssa. Hienosti meni molemmilla joukkueilla! Miesten kisaraportti seikkailukisan eri vaiheista on luettavissa täällä. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun seuravaatetilauksen trikoot vaihtoon

KarSun seuravaatetilauksen kautta tulleet miesten ja naisten trikoot (kaikki pituudet) vaihdetaan. Sovituksessa olleet trikoot eivät ole vastanneet tulleita trikoita. Epäsopivia trikoita ei tule käyttää palautuksesta/vaihdosta johtuen. Mikäli sinulla nyt olevat trikoot ovat sopivan kokoiset, ei tämä viesti aiheuta mitään toimenpiteitä. Tässä tapauksessa voit pitää sinulle tulleet trikoot, eikä vaihtoa isompaan tarvitse tietenkään tehdä. Suurimmalle osalle trikoita tilanneista, nyt tulleet trikoot ovat kuitenkin liian pienet, joten tehdään keskitetysti trikoiden vaihtoa ja isompien tilaukset. Trimtexin trikoiden malli on vaihtunut nyt tulleisiin trikoisiin nähden, KarSulle aiemmin toimitettujen trikoiden malli on poistunut Trimtexin valikoimasta. Olemme tilanneet Trimtexiltä uudet sovituskappaleet naisten ja miesten trikoista. Uusien sovituskappaleiden tultua järjestetään sovitustilaisuus, ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Nyt jos tulleet trikoot eivät ole sopivat, kannattaa trikoot palauttaa Mikolle/Annukalle, tai laittaa trikoot "hyllylle" odottamaan sovitus/palautus tilaisuutta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Pikkujoulut ja SM-kisat, ilmoittaudu mukaan

Karsun SM-kisat ja pikkujoulut lähestyvät ja luvattuja vinkkejä alkaa tipahdella! Kisailun startti Kuhasalosta klo 12.00 ja saunomiset, syömiset ym Kotilahdessa kisailun jälkeen. Pikkujouluruokailun omavastuu osuus per osallistuja on 10 €. Summa maksetaan KarSun tilille FI27 1040 3000 341119, viitteeksi/viestiksi oma nimi+pikkujoulut 2016. Muista ilmoittautua Tanjalle, tanja.lindroos12 (at) gmail.com Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, oletko mukana koko setin, eli SM-kisat, ruokailu ja illanvietto vai jonkun osion ed. mainituista. Kerro myös erityisruokavaliotoiveet.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonille talkoolaiseksi

Suomen polkujuoksujen klassikko, tapahtumailmapiiristään ja vaativista reiteistään tunnettu Vaarojen maraton organisaatio ottaa edelleen vastaaan talkoolaisia mukaan luomaan tämän vuoden Trail Tour Finlandin päättävää Vaarojen Maraton tapahtumaa 30.9-2.10.2016. Talkootehtäviä on tarjolla monenlaista, kisatoimiston sisätöistä ulkoilman reittimerkintään ja erilaisiin ohjaus- ja opastustehtäviin. Talkootehtävien lomassa ruokailu tapahtuu KarSun "piikkiin" Sokos Hotelli Kolilla. Lisätietoja ja ilmoittatuminen VM:n talkootehtäviin Samin kautta, sami.leinonen@pokali.fi
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ansku hienosti viides Jämin Triplalla

KarSun Anna-Kaisa Asikainen osallistui viikonloppuna Jämin Triplan päätösosakilpailuun, maastojuoksuun. Jälleen kerran Ansku paransi omaa ennätystään reilusti ja oli kokonaiscupissa naisten sarjan viides. Onnea hienoista suorituksista! Anskun kisaraportin viimeisestä osakilpailusta voit lukea täältä. 
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.