Osiossa Uutiset

Seikkailu-urheilu ja Krista Joona

Karjalaisessa 27.5.2017 on julkaistu koko aukeaman juttu seikkailu-urheilija Krista Joonasta. Juttu kertoo kattavasti Kristan taustasta ja on hyvä kertomus, mitä seikkailu-urheilu on. Koko juttu löytyy täältä.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maraton kisattiin myrskyn jälkeen

Vaarojen Maraton kisattiin kymmenettä kertaa 3.10. Perjantai-lauantai-yölle sattunut kova myrskytuuli esti 130 kilometrin startin perjantai-iltana, joten kaikki ultramatkalaiset lähtivät matkaan lauantai-aamuna ja lopulliset kisamatkat olivat jo tutuksi tulleet 15km, 43km ja 86km sekä duo. Lauantaina tuuli oli leppoisampi ja aurinko paistoi, joten kisat saatiin vietyä läpi mukavassa syyssäässä. Iso kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille ja kilpailuun osallistuneille hienon kisafiiliksen luomisesta! Ensi vuonna juostaan Kolin vaaroilla 1.10.2016.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulla uusi yhteistyökumppani

Joensuun Rantakylän uimahallin tiloissa sijaitsevan Fysioterapia Fysiopointin Jesse Turunen tarjoaa Karsun jäsenille alennettuja hintoja fysioterapia-, hieronta- ja akupunktiohoidoista. Fysiopointin fysioterapeutteina toimivat Jarkko Pöllänen ja Jesse Turunen. Karsun jäsenalennus on voimassa varattaessa aika Jesselle. Varauksen yhteydessä muista kertoa olevasi karsulainen! Karsun jäsenille on lähetetty sähköpostitse sopparihinnasto. Lisätietoja Fysiopointista sekä yhteystiedot löytyvät Fysiopointin netistä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak 2015 esitetään Ylellä 19.9.

Kesällä taltioitu lähetys Ursakista esitetään 40 minuutin pätkänä la 19.9. klo 16:10 YLE TV2:lla. Vielä kerran päästään siis fiilistelemään kesän upeilla kisatunnelmilla. Vinkkaa myös kavereille ja tuttaville lähetysajasta. Harvoin on seikkailu-urheilua televisiossa - jatkossa toivottavasti useamminkin :)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo päättyi tuplaviikonloppuun

Kierdo Cupin viimeiset osakilpailut, Susiraja MTB ja Polkujuoksu, kisattiin elokuun viimeisenä viikonloppuna. Kilpailu cup-pisteistä oli tiukkaa ja voittajat ratkesivat vasta viimeisessä osakilpailussa. Miesten sarjassa kärkikaksikko päätyi tasapisteisiin, joten paremmuus ratkesi voitettujen osakilpailujen määrän mukaan. Iso kiitos kaikille Kierdon osakilpailuja järjestäneille: Pogostan Hiihto (Ilomantsin Urheilijat), Joensuun Maraton (Joensuun Kataja), Suunnistus (Kalevan Rasti), Susiraja MTB (Joensuun Pyöräilijät) ja Polkujuoksu (Kalevan Rasti). Kiitokset Kierdon tukemisesta Danske Bank, Keskustan Carlson Jns, Abloy, Intersport Erä-Urheilu, Punnitse & Säästä ja Makuuni! Kierdo on kannustanut monipuoliseen harjoitteluun ja saanut monet kokeilemaan myös itselle hieman vieraampia lajeja. Jatketaan monipuolista urheilun harrastamista ja mennään rohkeasti kohti uusia seikkailuja!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Pikkujoulusuunnittelut alkoivat jo ennen juhannusta

Karsun pikkujoulutoimikunta ei ainakaan ole myöhässä liikkeellä tämän vuoden pikkujouluja suunnitellessaan. Suunnittelutyö aloitettiin nimittäin jo ennen juhannusta Jukolan viestireissusta paluumatkalla :). Pikkujoulujen yhteydessä on perinteisesti ohjelmassa yhteistreenejä ja seuranmestaruuskilpailut! Viime vuonna Sanna ja Sami kirjoituttivat nimensä SM-pokaaliin. Keiden nimet kaiverretaan nimilaattaan tänä vuonna?! Pikkujouluviikonloppu ja SM-kisat järjestetään pe-su 23.-25.10.2015 Ilomantsin Naarvassa. Seuralaisille on laitettu tarkempi paikka sähköpostilla tiedoksi. Muista ilmoittutua karkeloihin hyvissä ajoin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, minä päivänä olet paikanpäällä Naarvassa ja mahdollisista ruoka-ainerajoitteista. Ilmoittautumiset osoitteeseen karsu@karsu.fi.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Syyskauden spinningiin ilmoittautuminen käynnissä

Syyskauden spinningit käynnistyvät sunnuntaina 20.9.2015 klo 18. Tunteja vetää totuttuun tapaan Mika Okkonen joka sunnuntai jouluun saakka, ja ohjelmassa on 45 minuutin keskiraskas spinning-tunti. Joka toinen viikko vedetään joko tupla- tai tripla-tunti. Karsulaisille on varattu muutama paikka syyskauden spinning-tunneille. Ostamalla paikkasi Karsulta, pääset pyöräilemään jokaiselle Mikan sunnuntaisin vetämälle spinning-tunnille. Kertalippuja Karsun kautta ei voi ostaa. Jos olet kiinnostunut syksyn spinningvuoroista, ilmoittaudu Karsun sähköpostiin karsu@karsu.fi. Seuran jäsenille lähetetyssä seurauutiset-sähköpostissa on kerrottu spinningin syyskauden hinta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo huipentuu elokuun lopulla

Kierdo Cup-kilpailun viimeiset osakilpailut maastopyöräily ja polkujuoksu järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.8. Muista ilmoittautua tapahtumiin ja mainitse ilmoittautumisten yhteydessä, että osallistut Kierdoon. Näin saadaan kaikille kierdolaisille Cup-pisteitä.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.