Osiossa Uutiset

Seikkailu-urheilu ja Krista Joona

Karjalaisessa 27.5.2017 on julkaistu koko aukeaman juttu seikkailu-urheilija Krista Joonasta. Juttu kertoo kattavasti Kristan taustasta ja on hyvä kertomus, mitä seikkailu-urheilu on. Koko juttu löytyy täältä.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiiman ilmoittautuminen avattu

Talviseikkailukilpailu Wiiman ilmoittautuminen on nyt avattu. Wiimassa seikkaillaan Kontiolahden ympäristössä 5.3.2016 mm. hiihtäen, lumikenkäillen, maastopyöräillen ja potkukelkkaillen. Tarkemmat kisainfot löytyvät Wiiman nettisivuilta. Nyt joukkueita kasaamaan ja kavereita haastamaan. Jos haluat jo vähitellen virittäytyä kisatunnelmaan, tutustu Wiiman nettisivuilta löytyviin valokuviin vuoden 2015 tapahtumasta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsu Joensuu Night Run 12h:ssa

Karsun joukkue osallistui Joensuun Areenalla 14.-15.11.2015 juostuun Joensuu Night Run 12h -tapahtumaan. Karsun joukkueessa juoksivat yksi juoksija kerrallaan noin kahden tunnin juoksuvuoroissa Mikko F., Eveliina, Antti, Sirkku, Anna-Maija, Päivi ja Jukka. Kilometrejä Karsun joukkueelle kertyi 325 metrin juoksuradalla noin 133km. Hieno suoritus, loistavaa! Iso kiitos kaikille juoksuun ja huoltoon osallistuneille.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

VM:n 10v juhlavuoden kunniaksi yhteistreeni Herajärven kierroksella 5.12

Kymmenen vuotta sitten Vaarojen Maratonin idea sai alkunsa Mika Okkosen kierrettyä Herajärven kierrosta. Tämän merkkipaalun kunniaksi Mika kutsuu Sinut ja ystäväsi mukaan Herajärven kierrokselle yhteislenkille 5.12 klo 9 alkaen. Ajatuksena ei ole kilpailla vaan nauttia liikunnasta, maisemista ja seurastasi. Lähtö ja paluu Sokos hotellin parkki-alueelta. Jos et halua koko kierrosta niin puolikaskin käy, hotelli - Kiviniemi! Kiviniemestä autolla takaisin (kyyditys on järjestetty valmiiksi). Matkalla kävellään, hölkätään ja saatetaanpa myös ottaa juoksun askelia  :) Huom. emme kierrä Vaarojen Maraton reittiä vaan Herajärven kierrosta! Lisätietoja Herajärven kierroksesta esim. http://www.luontoon.fi/herajarvenkierros Yhteislenkin jälkeen Mika tarjoaa saunan ja kevyen ruokailun ravintola Alamajalla. Jos haluat jäädä Kolille yöksi niin tässä on muutamia majoitusvaihtoehtoja: Kolin Aamuranta, Zander Port, Ukko-Kolin rantamökit tai Kolin Royal (Googleta!). Voihan tämä olla syy juhlaan yhteiseen? Yhteinen kierros Herajärven reitillä, ruokailu ja sauna ei maksa osallistujille mitään. Mukaan kierrokselle ovat tervetulleita kaikki, myös KarSun jäsenistön ulkopuoliset! Ilmoittaudu mukaan karsu@karsu.fi! Syksyinen tai ehkä jo alkutalven luonto tarjoaa upeita maisemia ja säätyyppejä matkaseuraksi hyvien kavereiden lisäksi! Mikäli asiassa mietityttää, lisätietoja voi kysyä karsu@karsu.fi, tai esim. KarSun facen treeniryhmässä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistreenit kutsuvat perjantaisin

Syksyn pimetessä, kun treenimotivaatio saattaa osoittaa hiipumisen merkkejä, alkaa porukassa treenaaminen kuulostaa yhä houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Karsun yhteistreenit ovat keränneet mukavasti porukkaa läpi kesän ja syksyn joka perjantai säästä riippumatta. Mukavassa porukassa huonokaan sää ei haittaa yhtään :). Perjantain porukkalenkkejä pyritään tekemään viikottain ympäri vuoden. Jos sinulla on jokin treeni-idea ja haluat toimia viikkotreenin vetäjänä, voit vapaasti kutsua porukan koolle. Myös rahallista tukea treenien järjestämiseen on saatavissa Karsulta, jos treeni vaatii esimerkiksi jonkin tilan vuokraamisen tms. Lisätietoja voi kysyä Annukalta ja Jannelta, jotka myös mielellään ottavat vastaan uusia ideoita porukkatreenien sisällöstä ja lajeista. Ensi viikon pe eli 13.11 viikkotreenin vetää Jaska Utran soramontuilla. Ohjelmassa on alkulämmittelyn jälkeen soramontulla mäkivetoja. Lähtö klo 18 vaaka-asemalta Onkilammentien ja Valimontien risteyksestä. Otsalamput mukaan. Tervetuloa!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Korkeakoski triathlonin hurmiossa

Karsulaiset ovat kiertäneet kauden 2015 aikana seikkailu-urheilukisojen lisäksi myös muiden lajien kilpailuja ympäri Suomea. Karsulainen Olli Korkeakoski voitti osallistumisoikeuden Finntriathlon Tahkoon, joten Olli osallistui ensimmäiseen puolimatkan triathloniinsa Tahkolla loppukesästä. Ollin kisaraportti aloittelevan triathlonistin kisakokemuksista on julkaistu multisportollin sivuilla. Hienoja tunne-elämyksiä laidasta laitaan. Varmasti koukuttava kokemus!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun seuranmestaruuksista kisattiin pikkujoulujen yhteydessä

Karsun perinteiset leikkimieliset seuranmestaruuskilpailut kisattiin lauantaina 24.10 Ilomantsin Hoskossa. Ratamestarit Krista, Jaska ja Sirkku olivat keksineet hienon multisport-kisan, jossa yllätystehtäviä oli runsaasti. Kisailijat pääsivät mm. ratkaisemaan kyrillisen viestin, etsimään ihmisrastia ja tasapainoilemaan tasapainolaudalla sekä suorittamaan vesistönylityksen, eukonkannon ja pyramidi-tehtävän. Kilpailu oli tiukkaa ja ratkesi vasta viimeisellä questillä. Vuoden 2015 SM-pokaalin nappasi lopulta Annukka ja Lasse. Onnittelut! Pikkujouluohjelmakin oli niin huikeaa, että tämän vuoden järjestelytiimi sai jo luvan järjestää pikkujoulut joku vuosi uudelleen :)
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Holttinen ultrajuoksussa Marokon vuoristossa

Olli-Pekka Holttinen osallistui kovaan ultrajuoksuun Marokon vuoristossa syys-lokakuun vaihteessa. Hienoissa, mutta todella haastavissa olosuhteissa käyty kisa vaati veronsa ja maaliin tultiin tällä kertaa raatotaksilla. Lue Karsun kisaraportit-sivuilta OP:n kirjoittama raportti, millaisissa tunnelmissa kisaan startattiin ja miten juoksu meni.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulaisilla pääsy ensilumen ladulle

Karsulaisten käyttöön on ostettu yrityskortti Kontiolahden ensilumen ladulle. Nyt on siis mainio tilaisuus päästä hiomaan hiihtokuntoaan jo ennen luonnonlumien tuloa. Lippu on tarkoitettu vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneiden karsulaisten käyttöön. Jotta mahdollisimman moni voisi käyttää lippua, on maksimipituus yhdelle hiihtokerralle rajoitettu kahteen tuntiin. Hiihtolipun varaus tapahtuu Karsun välinevaraus-kalenterin kautta. Tarvittaessa lisätietoja saa osoitteesta karsu (at) karsu.fi.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoittaudu Karsun pikkujouluihin

Viikko aikaa ilmoittautua (18.10.2015 mennessä) mukaan jouluseikkailuun! Hosko kutsuu jo glögeineen. Fb:hen ilmoittautuneet voisivat vielä tarkentaa aikataulujaan pikkujouluviikonlopun osalta. Osallistutko koko viikonlopuksi vai tuletko piipahtamaan päiväseltään? Pikkujoulutohinoihin tarvitset: - tonttulakin (tai vastaavan) - juoksuun sopivat varusteet - juomapillin - kompassin - karttamuovin - vedenpitävän kynän - saunakamat (jos aiot saunoa) - yöpymisvarusteet (esim. makuupussi) Lauantaina päivällä kilpaillaan Seuran Mestaruuksista. Lähdöt noin klo 12 aikoihin. Hoskon kämpällä lämpenee illan mittaan saunat (savusaunakin tarjolla) ja tarjolla on hyvää ruokaa, juomaa ja pikkujouluista ohjelmaa. Tästä et halua jäädä paitsi. :) Ilmoittaudu mukaan karsu@karsu.fi 18.10.2015 mennessä! Pikkujoulukomitean Hoskon tiedusteluvideoita on nähtävissä KarSun Facen treeniryhmässä. Terveisin "pikkujoulukomitea"
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.