Osiossa Uutiset

Seikkailu-urheilu ja Krista Joona

Karjalaisessa 27.5.2017 on julkaistu koko aukeaman juttu seikkailu-urheilija Krista Joonasta. Juttu kertoo kattavasti Kristan taustasta ja on hyvä kertomus, mitä seikkailu-urheilu on. Koko juttu löytyy täältä.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatetilaus lähtee pian

Seuravaatetilaus lähtee pian. Jos haluat vielä täydentää tai muokata tilaustasi, laita Annukalle (tai karsun sähköpostiin) viestillä tietoja (mikä tuote ja koko). Seuraavan kerran Karsun seuravaatteita tilataan vasta parin vuoden päästä, kun nämä vaatteet on kulutettu puhki, joten nyt kannattaa tilata vaikka useampia kappeleita per tuote.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen avautuu

Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen avautuu tiistaina 10.5. Tänä vuonna päästään juoksemaan uusitulle reitille, joka vähentää lopun tieosuutta merkittävästi. Nousumetrejä  ja haastavaa polkua tulee lisää, joten VM on tänä vuonna entistäkin kovempi. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta on VM:n nettisivuilla. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteita sovitettavana

Karsun seura-asutilaus on just nyt! Sovitustilaisuuksia järjestetään ensi viikolla ma 2.5 klo 17-18 ja ke 4.5 klo 20-21 Annukan luona Vehkalahdessa (Vehkaniementie 13). Hintatiedot on lähetetty karsulaisille seurapostilla. Tavoitteena on saada tilaus mahdollisimman nopeasti liikkeelle. Jos et pääse noina aikoina sovittamaan vaatteita, soittele Annukalle tai Mikko F:lle niin yritetään järjestää joku muu sovitusaika.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin talkoolaiseksi

Kevät etenee vauhdilla ja kohta kisataan Ursak 2016. Kilpailuviikonloppuna tarvitaan paljon talkoolaisia mukaan kilpailujärjestelyihin ja purkuhommiin. Lauantai-aamusta sunnuntai-iltaan 10.-11.6 tarvitaan talkoolaisia erilaisiin tehtäviin. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua kisajärjestelyihin, laita sähköpostia ursak(at)karsu.fi ja kerro millä aikavälillä voisit olla mukana tai mikä aikaväli ei sinulle sovi. Kaikki apu ja pienikin aikaväli auttaa työtaakan jakamisessa niin kukaan ei rasitu liikaa. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Eve Lapponian tuiverruksessa

Karsun Eveliina osallistui Lapponia hiihtoon Lapin hienoissa maisemissa reilu viikko sitten. Kolme pitkää hiihtosuoritusta viiden päivän sisällä on kova suoritus. Käy lukemassa Even raportti tapahtumasta kisaraportit-sivuilta. Kiinnostavalta vaikuttava tapahtuma keväthangilla :)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Jukolaan valmistava leiri viikonloppuna

Äkkilähtöpaikkoja tarjolla tulevan viikonlopun suunnistusleirille. Karsun Jukola- ja Venla-joukkuiden jäsenten, sekä muiden suunnistuksesta kiinnostuneiden seurajäsenten suunnistusharjoitukset Lappeenrannan Pulsan maastossa lähestyvät! Karsulaisilla on mahdollista lähteä suunnistusharjoittelemaan tulevana viikonloppuna, eli 16-17.4 Lappeenrannan Pulsaan lähelle tulevia Jukola-maastoja. Treenistä on tietoa Karsun facen treeniryhmässä. Mikäli facen treeniryhmä ei tavoita sinua, lisätietoja saa Mikolta p. 050 401 4058 tai mikko.frisk (at) gmail.com
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin ensimmäinen hintaporras 31.3

Ursakin ensimmäinen hintaporras sulkeutuu 31.3. Jos tiimikaveri on löytynyt ja sarjavalinta tehty niin nyt kannattaa ilmoittautua maaliskuun loppuun mennessä edullisimman ilmoittautumismaksun aikaan. Seuraava hintaporras ja ilmoittautuminen kesän kisaan on auki 29.5 asti. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulle valittiin uusi hallitus

Karsun vuosikokouksessa 22.3 käytiin läpi yhdistyksen sääntömääräiset asiat ja mm. valittiin uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Frisk ja jäseniksi Janne Turunen, Annukka Pesonen ja Sami Leinonen. Varajäseniksi valittiin Krista Joona ja Olli Korkeakoski. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous pidetään lähiviikkoina. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Mehukkaan Metukan kisaraportti Wiimasta

Karsulaisista koostuva Mehukas Metukka kisasi Wiiman kuntosarjassa pari viikkoa sitten. Ihan kaikkia kisalajeja ei oltu ehditty kokeilla kertaakaan tänä talvena ennen kisaa, mutta se ei menoa haitannut, ja kärkipaikka napsahti pojille tiukan kamppailun päätteeksi. Ollin ja Tonin kisaraportti Wiimasta on luettavissa täällä. ​Hienostihan se meni!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.