Osiossa Kisaraportit Julkaistu

KarSun miesten kuulumiset Lost in Kajaanista

KarSun Antti, Sampsa ja Tipi kisasivat pari viikkoa sitten Extremely Lost in Kajaanissa. Kisan etenemistä oli hienoa seurata myös kotisohvalta, vaikkakin GPS-seurannat olivat sekä järjestäjillä että kotijoukoilla väärin päin KarSun naisjoukkueen kanssa. Hienosti meni molemmilla joukkueilla! Miesten kisaraportti seikkailukisan eri vaiheista on luettavissa täällä. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Olli ja Päivi Tahkon 1/2 triathlonissa

Karsun Olli Korkeakoski ja Päivi Ruotsalainen kisasivat Tahkon puolimatkan triathlonissa viikko sitten. Päivi valmistautui koitokseen Tahkoryhmän valmennuksen avulla. Ollilla tästä lajista on hienosti tullut koko perheen yhteinen harrastus :). Päivin päivittelyjä voi lukea täältä ja Ollin kisatunnelmia multisport-Ollin blogista. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Karsulaisia seikkailu-urheilun EM-kilpailu Raidaranissa

Karsulaisista Olli-Pekka Holttinen ja Jaakko Leppänen kilpailivat KarSu Finland-joukkueella yhdessä Kati Vehmaksen ja Jussi Kallioniemen kanssa seikkailu-urheilun EM-kilpailuissa Raidaranissa Espanjassa. Kova kilpailu sisälsi monenlaisia osuuksia ja kaikenlaista ehti sattua ja tapahtua matkan varrella. Vaiherikas kisaraportti joukkueen suorituksesta on luettavissa täällä.
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Eve Lapponian tuiverruksessa

Karsun Eveliina osallistui Lapponia hiihtoon Lapin hienoissa maisemissa reilu viikko sitten. Kolme pitkää hiihtosuoritusta viiden päivän sisällä on kova suoritus. Käy lukemassa Even raportti tapahtumasta kisaraportit-sivuilta. Kiinnostavalta vaikuttava tapahtuma keväthangilla :)
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Mehukkaan Metukan kisaraportti Wiimasta

Karsulaisista koostuva Mehukas Metukka kisasi Wiiman kuntosarjassa pari viikkoa sitten. Ihan kaikkia kisalajeja ei oltu ehditty kokeilla kertaakaan tänä talvena ennen kisaa, mutta se ei menoa haitannut, ja kärkipaikka napsahti pojille tiukan kamppailun päätteeksi. Ollin ja Tonin kisaraportti Wiimasta on luettavissa täällä. ​Hienostihan se meni!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Karsun joukkueet menestyivät talviseikkailuissa Kajaanissa

Kajaanissa järjestettiin reilu viikko sitten seikkailukilpailu Lost in Kajaani ensimmäistä kertaa talviversiona, nimellä Winter Edition. Karsulta oli useampi tiimi mukana tohinoissa, ja hienoja kisakokemuksia saadaan lukea nyt kahdesta kisaraportista. Tanja ja Reetta sijoittui Frozen sarjassa toisiksi. Heidän kisaraportti löytyy täältä. Antti ja Eveliina saivat hopeaa Almost Frozen sarjassa. Heidän kisaraportti on luettavissa täällä. Hauskaa on molemmilla joukkueilla ollut :). Onnea myös hienoista suorituksista!!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Ansku JämiTriplassa, osa 1

Multisporttisuutta vaativa JämiTripla starttasi viime viikonloppuna hiihto-osakilpailulla. Karsun Anna-Kaisa Asikainen osallistuu tähän osakilpailusarjaan tämän talven ja ensi syksyn aikana. Anskun kisaraportti 42 kilometrin hiihdosta löytyy täältä. Vielä on jäljellä kaksi erilaista osakilpailua, joista kisaraportteja on luvassa syksyllä. Tsemppiä Anskulle seuraaviin lajeihin!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Korkeakoski triathlonin hurmiossa

Karsulaiset ovat kiertäneet kauden 2015 aikana seikkailu-urheilukisojen lisäksi myös muiden lajien kilpailuja ympäri Suomea. Karsulainen Olli Korkeakoski voitti osallistumisoikeuden Finntriathlon Tahkoon, joten Olli osallistui ensimmäiseen puolimatkan triathloniinsa Tahkolla loppukesästä. Ollin kisaraportti aloittelevan triathlonistin kisakokemuksista on julkaistu multisportollin sivuilla. Hienoja tunne-elämyksiä laidasta laitaan. Varmasti koukuttava kokemus!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Holttinen ultrajuoksussa Marokon vuoristossa

Olli-Pekka Holttinen osallistui kovaan ultrajuoksuun Marokon vuoristossa syys-lokakuun vaihteessa. Hienoissa, mutta todella haastavissa olosuhteissa käyty kisa vaati veronsa ja maaliin tultiin tällä kertaa raatotaksilla. Lue Karsun kisaraportit-sivuilta OP:n kirjoittama raportti, millaisissa tunnelmissa kisaan startattiin ja miten juoksu meni.
Lue lisää...
1 2 3 4


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.