Osiossa Uutiset

Kiipeilykurssille reilu viikko ilmoittautumisaikaa

Muistutellaan Karsulaisia aktivoitumaan kiipeilykurssille ilmoittautumaan. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada edullisesti varmistajan pätevyys ja siten lupa kiipeillä ja varmistaa mm. Joensuun Areenan kiipeilyseinällä. Lisätietoja kurssista seurapostissa ja uutisissa pari viikkoa aiemmassa postissa. Ilmoittautumiset 17.11 mennessä Auvisen Mikolle.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak kisattiin koleassa kelissä

Ursak kisattiin 11.-12.6 Joensuun ja Outokummun välisessä maastossa. Pisimpien sarjojen kilpailijat pääsivät seikkailemaan Outokummun kaivosalueelle, minne oli järjestetty Quest-tehtävä, jossa ratkaistiin vihjeiden avulla etsittävä paikka. Samaan aikaan lyhin sarja seikkaili Pärnävaaran ympäristössä ja heille oli järjestetty mm. kalliolaskeutumista ja vaijeriliukua. Keli oli tuulinen ja kolea, mikä johti monien Extreme-sarjalaisten keskeytykseen yöllä. Aamulle suunniteltu melonta Pielisjoella jätettiin välistä liian kovan puuskittaisen tuulen takia. Muuten järjestelyt menivät suunnitellusti ja oli hienoa seurata iloisten kisailijoiden suorituksia ja kuunnella kisaraportteja, miten kenelläkin oli mennyt. Ensi vuonna uudet seikkailut ja erilaisia jippoja kisailijoiden iloksi!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin paikat arvottu

Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen hoidettiin tänä vuonna arpomalla paikat niiden kesken, jotka ilmoittivat kahden viikon aikana halukkuutensa osallistumiseen. Joissakin sarjoissa selvittiin ilman arvontaa, ja kaikki ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet pääsevät mukaan viivalle. Suosituimmissa sarjoissa paikat jouduttiin arpomaan ja perustamaan jonotuslista. Lisätietoja VM:n artikkelissa. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin ja cup-pistejahtiin pääsee vielä mukaan

Ursak 2016:sta on tulossa Ursakin historian suurin. Tällä hetkellä ilmoittautuneita joukkueita on 70, ja jokaisessa sarjassa on vähintään 20 joukkuetta mukana viivalla. Extreme-sarja avaa Kärkkäinen Challenge-multisportticupin, jossa naisilla, miehillä ja sekajoukkueilla on omat sarjansa. Cupissa kerätään pisteitä kolmesta eri kilpailusta ja cupin kärki palkitaan Kärkkäinen tavaratalon lahjoittamilla palkinnoilla. Sunnuntaina 29.5 on viimeinen päivä ilmoittautua mukaan Ursakkiin. Nyt siis viime hetken joukkuevalinnat kehiin ja ilmoittautumisia sisään. Kisasivuille on päivitetty tietoja sarjakohtaisista lajeista ja varusteista. Tervetuloa mukaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun kanootti huollossa

Karsun kanootti on huollossa eikä siten käytettävissä. Korjaus on valmis arviolta kesäkuun ensimmäisinä päivinä. Kanootin keulaan oli tullut jollakin käyttäjällä reikä. Se ei ole selvinnyt, missä tilanteessa vahinko on sattunut.Karsun kanootti on kevyempirakenteinen kuin perinteiset muovipurkit, joten se ei kestä ollenkaan samalla tavalla kivikosketuksia kuin peruskanootit. Karsun kanootilla ei saa esim. laskea koskia. Kun seurakapistuksia varataan, tulee niitä käsitellä varoen (kuin omaa, tai vieläkin huolellisemmin) ja raportoida kaikista vahingoista tai kulumista seurahallitusta! Jos vahingoista ei ilmoiteta ja niitä salataan, voidaan joutua harkitsemaan varauskäytännön tiukentamista ja harkitsemaan varattavissa olevia tavaroita.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo jatkuu

Kierdo Cupin toinen osakilpailu, Joensuu Maraton, juostiin viikonloppuna hienossa kelissä. Kierdolaisten tulokset juoksusta ja cupin pistetilanne on päivitetty Kierdon nettisivuille.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatetilaus lähtee pian

Seuravaatetilaus lähtee pian. Jos haluat vielä täydentää tai muokata tilaustasi, laita Annukalle (tai karsun sähköpostiin) viestillä tietoja (mikä tuote ja koko). Seuraavan kerran Karsun seuravaatteita tilataan vasta parin vuoden päästä, kun nämä vaatteet on kulutettu puhki, joten nyt kannattaa tilata vaikka useampia kappeleita per tuote.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen avautuu

Vaarojen Maratonin ilmoittautuminen avautuu tiistaina 10.5. Tänä vuonna päästään juoksemaan uusitulle reitille, joka vähentää lopun tieosuutta merkittävästi. Nousumetrejä  ja haastavaa polkua tulee lisää, joten VM on tänä vuonna entistäkin kovempi. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta on VM:n nettisivuilla. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteita sovitettavana

Karsun seura-asutilaus on just nyt! Sovitustilaisuuksia järjestetään ensi viikolla ma 2.5 klo 17-18 ja ke 4.5 klo 20-21 Annukan luona Vehkalahdessa (Vehkaniementie 13). Hintatiedot on lähetetty karsulaisille seurapostilla. Tavoitteena on saada tilaus mahdollisimman nopeasti liikkeelle. Jos et pääse noina aikoina sovittamaan vaatteita, soittele Annukalle tai Mikko F:lle niin yritetään järjestää joku muu sovitusaika.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.