Osiossa Uutiset

Kiipeilykurssille reilu viikko ilmoittautumisaikaa

Muistutellaan Karsulaisia aktivoitumaan kiipeilykurssille ilmoittautumaan. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada edullisesti varmistajan pätevyys ja siten lupa kiipeillä ja varmistaa mm. Joensuun Areenan kiipeilyseinällä. Lisätietoja kurssista seurapostissa ja uutisissa pari viikkoa aiemmassa postissa. Ilmoittautumiset 17.11 mennessä Auvisen Mikolle.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Melontakurssi heinäkuun alussa

Nyt karsulaisilla on mahdollisuus hioa inkkari- ja kajaakkimelontatekniikkaa melontakouluttaja Pertti Karttusen opissa. Kurssilla käydään läpi erilaisia melontatekniikoita ja turvallisuusasioita sekä suoritetaan taitotehtäviä. Kurssin ajankohta on ma 6.7, ti 7.7 ja ke 8.7 klo 18 alkaen noin 2-2,5h/ilta. Lähtöpaikkana toimii Koivuniemen uimaranta Vehkalahdessa (Osoite lähellä Sulkuniemenkuja 1). Melontakurssin hinta on 20e karsun jäsenille. Hinta sisältää melontakoulutuksen ja välineistön kolmeksi illaksi. Maksu suoritetaan käteisellä (tasaraha) ensimmäisellä melontakerralla Annukalle (Annukka tilittää kaikki maksut kerralla karsun tilille). Ilmoittautumiset Annukalle (Kurssille mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta): - pesonen.annukka (a) gmail.com - puh: 050-4902871 - facebookissa yv
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakissa ylivoimaiset voittajat

Ursakissa oli lauantaina hieno kesäinen urheilusää, mutta yöllä Extreme-sarjalaisten olosuhteita vaikeutti yltyvä tuuli ja vesisade. Sunnuntai-aamupäivällä tuuli oli jo yltynyt lähes myrskylukemiin, mikä teki viimeisestä melontaosuudesta Pielisjoella todella extremeä. Extreme-sarjan voiton vei ylivoimaisesti HALTI Adventure teamin Petri Forsman ja Mikko Sakala. Challengessa Muuttofirma.fi:tä edustaneet Kari Varis ja Olli-Pekka Tolvanen olivat omaa luokkaansa. Kuntosarjan voiton vei Lost in Joensuu-joukkueen Anna-Maija Voutilainen ja Markus Vehkoja. Kaikki tulokset julkaistaan loppuviikosta, kun leimaukset on saatu tarkastettua. Valokuvia tapahtumasta lataillaan vähitellen Ursakin nettisivuille ja tapahtuman facebookkiin. Kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille ja kilpailijoille hienon tapahtuman luomisesta. Ensi vuoden Ursakin suunnittelut ovat jo alkaneet!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kisahuuma nousee, kohta starttaa!

Ursak starttaa la 6.6. klo 9 Joensuun evlut kirkon kentältä Papinkadulta. Noin 120 kilpailijaa kirmaa kohti Pielisjokea ja joen vartta uimapatjojen kanssa. Varmasti unohtumaton näky ja kokemus tiedossa. Tämän päivän Karjalaisessa oli juttua kisan ennakkotunnelmista. Tuleepa varmasti hienoja seikkailuelämyksiä kaikille. Yleisö mukaan paikalle klo 9 kirkonmäelle ja jokivarteen!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin näkyy myös TV:ssä

Ursakista on tulossa hieno seikkailukisa, jossa viime vuonna saavutettu edellinen osallistujaennätys lähes tuplaantui tähän vuoteen. Ursak saa näkyvyyttä myös valtakunnallisesti, sillä tapahtumasta tullaan tekemään jakso Ylellä esitettävään marginaalilajeja käsittävään ohjelmasarjaan. Toivotetaan kaikki joukkueet kisaamaan iloisella mielellä ja nauttimaan hienoista seikkailuelämyksistä! Myös yleisö on tervetullut paikanpäälle. Kisan lähtöpaikka ja aikataulu on ilmoitettu Ursakin nettisivuilla. Muista hyvistä yleisöpaikoista saat tietoa kisakeskuksesta. Challenge- ja Extreme-sarjalaisilla on lisäksi gps-lähettimet. Näiden joukkueiden etenemistä voit seurata gps-seurannasta sinne avautuvan linkin kautta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maratonin suosio jatkuu

Vaarojen Maraton on jälleen loppuunmyyty. Ultramatkoilla, 43km retkisarjassa, 15km sarjassa ja Duossa nopeimmin ilmoittautuneet saivat paikat. 43km kilpasarjassa päädyttiin tänä vuonna jakamaan paikat arpomalla 400 paikkaa kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken. Lisäksi arvottiin varasijoille jääneet, jotka saavat paikan kilpailuun jos/kun paikkoja vapautuu. VM:n suosio on ollut viime vuonna niin kova, että järjestäjillä on iso työ sopivan ja reilun ilmoittautumisjärjestelmän pähkäilyssä ja varmasti kehitystä tullaan tekemään jälleen tulevien vuosien tapahtumiin.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo jatkuu suunnistusosakilpailulla

Kierdo on käynnistynyt hiihdolla ja maantiejuoksulla. Seuraava osakilpailu on 28.5.2015 Kalevan Rastin järjestämä suunnistus Lykynlammella. Osallistu KR:n kuntorasteille ja valitse A-rata, jos olet Kierdossa kilpasarjassa ja B-rata, jos olet kuntosarjassa. Kirjoita ilmoittautumislomakkeelle "Kierdo", niin saat pisteitä suunnistuksesta. Rohkeasti kaikki mukaan suunnistamaan. Myös ei-kierdolaisille kuntorastit ovat oiva tapa kehittää seikkailu-urheilussa tarvittavaa suunnistustaitoa ja tutustua Joensuun ympäristön maastoihin. Kuntorastikalenteri löytyy Kalevan Rastin nettisivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistyökumppaneita Ursakissa

Ursakin valmistelut ovat kovassa vauhdissa. Tapahtuman onnistumisen ja järjestelyjen kannalta tärkeässä roolissa ovat myös tapahtuman yhteistyökumppanit. Tällä hetkellä mukana olevat yhteistyötahot on päivitetty Ursakin nettisivuille. Kiitos jo tässä vaiheessa Halti, Treetop Joensuu, Enjoy Life, High5 Suomi ja Muuttofirma kilpailun tukemisesta!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

O-P:n kisaraportti Mallorcalta

Olli-Pekka Holttinen juoksi Mallorcan 112 kilometrin ultramaratonin huikeissa vuoristomaastoissa, missä korkeuseroa ja vaihtelevaa alustaa riitti. Myös kisaan valmistautumisessa ja itse kisasuorituksessa oli monenlaisia fiiliksiä ja koettelemuksia. Lue O-P:n kisaraportti Mallorcalta täältä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Suunnistuskoulu jatkuu

Suunnistuskoulu starttasi 22.4 suurella suosiolla. Paikalla oli noin 15 karsulaista kuuntelemassa Jaskan suunnistusoppeja. Seuraava tapaaminen on karttaretkeily torstaina 23.4 kuntorastien yhteydessä Aavarannalla. Tavataan klo 18:20 Aavarannan uimarannalla suunnistuksen lähtöpaikalla. Karttamaksu 3-6e. Sen jälkeen suunnistuskoulu jatkuu keskiviikkona 29.4. Tavataan klo 19:30 Islon oven edessä Tiedepuistolla Länsikatu 15. Lähdetään siitä suunnistamaan Mehtimäen maastoon. Sen jälkeen seuraava suunnistuskoulun tapaaminen on torstaina 7.5 kuntorasteilla Mertalammella klo 18:00.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteet saapuneet

Seura-asuja jaetaan Vehkaniementiellä Annukan luona perjantaina 24.4. klo 17-18. Maksa tilaamasi vaatteet Karsun tilille ja ota maksutosite mukaan, niin pääset treenaamaan uusissa vaatteissa. Jos et pääse paikalle perjantaina, voit pyytää kaveriasi ottamaan myös sinun vaatteesi kunhan annat kaverillesi maksutositteen. Laita viestiä karsun sähköpostiin, mikäli vaatteidenluovutusaika ei sovi sinulle. Klo 18 lähdemme maastopyörälenkille uusissa vaatteissa Annukan talon edestä.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.