Osiossa Uutiset

Kiipeilykurssille reilu viikko ilmoittautumisaikaa

Muistutellaan Karsulaisia aktivoitumaan kiipeilykurssille ilmoittautumaan. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada edullisesti varmistajan pätevyys ja siten lupa kiipeillä ja varmistaa mm. Joensuun Areenan kiipeilyseinällä. Lisätietoja kurssista seurapostissa ja uutisissa pari viikkoa aiemmassa postissa. Ilmoittautumiset 17.11 mennessä Auvisen Mikolle.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak 2015 esitetään Ylellä 19.9.

Kesällä taltioitu lähetys Ursakista esitetään 40 minuutin pätkänä la 19.9. klo 16:10 YLE TV2:lla. Vielä kerran päästään siis fiilistelemään kesän upeilla kisatunnelmilla. Vinkkaa myös kavereille ja tuttaville lähetysajasta. Harvoin on seikkailu-urheilua televisiossa - jatkossa toivottavasti useamminkin :)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo päättyi tuplaviikonloppuun

Kierdo Cupin viimeiset osakilpailut, Susiraja MTB ja Polkujuoksu, kisattiin elokuun viimeisenä viikonloppuna. Kilpailu cup-pisteistä oli tiukkaa ja voittajat ratkesivat vasta viimeisessä osakilpailussa. Miesten sarjassa kärkikaksikko päätyi tasapisteisiin, joten paremmuus ratkesi voitettujen osakilpailujen määrän mukaan. Iso kiitos kaikille Kierdon osakilpailuja järjestäneille: Pogostan Hiihto (Ilomantsin Urheilijat), Joensuun Maraton (Joensuun Kataja), Suunnistus (Kalevan Rasti), Susiraja MTB (Joensuun Pyöräilijät) ja Polkujuoksu (Kalevan Rasti). Kiitokset Kierdon tukemisesta Danske Bank, Keskustan Carlson Jns, Abloy, Intersport Erä-Urheilu, Punnitse & Säästä ja Makuuni! Kierdo on kannustanut monipuoliseen harjoitteluun ja saanut monet kokeilemaan myös itselle hieman vieraampia lajeja. Jatketaan monipuolista urheilun harrastamista ja mennään rohkeasti kohti uusia seikkailuja!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Pikkujoulusuunnittelut alkoivat jo ennen juhannusta

Karsun pikkujoulutoimikunta ei ainakaan ole myöhässä liikkeellä tämän vuoden pikkujouluja suunnitellessaan. Suunnittelutyö aloitettiin nimittäin jo ennen juhannusta Jukolan viestireissusta paluumatkalla :). Pikkujoulujen yhteydessä on perinteisesti ohjelmassa yhteistreenejä ja seuranmestaruuskilpailut! Viime vuonna Sanna ja Sami kirjoituttivat nimensä SM-pokaaliin. Keiden nimet kaiverretaan nimilaattaan tänä vuonna?! Pikkujouluviikonloppu ja SM-kisat järjestetään pe-su 23.-25.10.2015 Ilomantsin Naarvassa. Seuralaisille on laitettu tarkempi paikka sähköpostilla tiedoksi. Muista ilmoittutua karkeloihin hyvissä ajoin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, minä päivänä olet paikanpäällä Naarvassa ja mahdollisista ruoka-ainerajoitteista. Ilmoittautumiset osoitteeseen karsu@karsu.fi.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Syyskauden spinningiin ilmoittautuminen käynnissä

Syyskauden spinningit käynnistyvät sunnuntaina 20.9.2015 klo 18. Tunteja vetää totuttuun tapaan Mika Okkonen joka sunnuntai jouluun saakka, ja ohjelmassa on 45 minuutin keskiraskas spinning-tunti. Joka toinen viikko vedetään joko tupla- tai tripla-tunti. Karsulaisille on varattu muutama paikka syyskauden spinning-tunneille. Ostamalla paikkasi Karsulta, pääset pyöräilemään jokaiselle Mikan sunnuntaisin vetämälle spinning-tunnille. Kertalippuja Karsun kautta ei voi ostaa. Jos olet kiinnostunut syksyn spinningvuoroista, ilmoittaudu Karsun sähköpostiin karsu@karsu.fi. Seuran jäsenille lähetetyssä seurauutiset-sähköpostissa on kerrottu spinningin syyskauden hinta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo huipentuu elokuun lopulla

Kierdo Cup-kilpailun viimeiset osakilpailut maastopyöräily ja polkujuoksu järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.8. Muista ilmoittautua tapahtumiin ja mainitse ilmoittautumisten yhteydessä, että osallistut Kierdoon. Näin saadaan kaikille kierdolaisille Cup-pisteitä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ahvenisella melontakilpailut 18.-19.7

Ahvenisen kyläyhdistys on kutsunut karsulaiset mukaan Ahvenisella 18.-19.7 käytävään melontakilpailuun. Lauantaina on ohjelmassa melontasuunnistusta ja sunnuntaina kahden saaren kierto. Molempina päivinä melontamatka on 10 km ja tulokset määräytyvät yhteisaikojen perusteella. Lisätiedot ja ilmoittautumiset löytyvät tästä pdf:stä ja netistä.Karsulaiset pääsevät mukaan tapahtumaan alemman hintaportaan hinnalla.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Melontakurssi starttaa tänään

Karsun melontakurssi on 6.-8.7 joka ilta klo 18 alkaen Koivuniemen uimarannalla Vehkalahdessa. Jos lähtöpaikan sijainti arveluttaa, tässä on karttalinkki paikalle.Eri iltoina osa 10 hengen porukasta on kanooteissa ja osa kajaakeissa. Toisena iltana vaihdetaan menopelejä jne. Kurssi on täynnä, joten enää ei mahdu mukaan. Jos et pääsekkään osallistumaan kaikkina niinä iltoina, joille olet ilmoittautunut, laita Annukalle viestiä niin annetaan melontapaikka siltä illalta seuraavana jonossa olevalle.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistreenit jatkuvat kesällä

Karsun porukkalenkit jatkuvat läpi kesän viikottain. Tällä hetkellä kalenterissa on triathlonia, rullaluistelua ja mtb-juoksu-yhdistelmätreeni. Uusia yhteislenkkejä lisäillään aina lenkkikalenteriin, kun joku saa idean lenkistä. Omia lenkkiehdotuksia saa ehdottaa ja merkata lenkkikalenteriin. Treeneissä on käynyt vakioporukan lisäksi ilahduttavasti uusia seuralaisia. Tervetuloa mukaan lenkkeilemään!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.