Osiossa Uutiset

Kiipeilykurssille reilu viikko ilmoittautumisaikaa

Muistutellaan Karsulaisia aktivoitumaan kiipeilykurssille ilmoittautumaan. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada edullisesti varmistajan pätevyys ja siten lupa kiipeillä ja varmistaa mm. Joensuun Areenan kiipeilyseinällä. Lisätietoja kurssista seurapostissa ja uutisissa pari viikkoa aiemmassa postissa. Ilmoittautumiset 17.11 mennessä Auvisen Mikolle.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin talkoolaiseksi

Kevät etenee vauhdilla ja kohta kisataan Ursak 2016. Kilpailuviikonloppuna tarvitaan paljon talkoolaisia mukaan kilpailujärjestelyihin ja purkuhommiin. Lauantai-aamusta sunnuntai-iltaan 10.-11.6 tarvitaan talkoolaisia erilaisiin tehtäviin. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua kisajärjestelyihin, laita sähköpostia ursak(at)karsu.fi ja kerro millä aikavälillä voisit olla mukana tai mikä aikaväli ei sinulle sovi. Kaikki apu ja pienikin aikaväli auttaa työtaakan jakamisessa niin kukaan ei rasitu liikaa. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Eve Lapponian tuiverruksessa

Karsun Eveliina osallistui Lapponia hiihtoon Lapin hienoissa maisemissa reilu viikko sitten. Kolme pitkää hiihtosuoritusta viiden päivän sisällä on kova suoritus. Käy lukemassa Even raportti tapahtumasta kisaraportit-sivuilta. Kiinnostavalta vaikuttava tapahtuma keväthangilla :)
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Jukolaan valmistava leiri viikonloppuna

Äkkilähtöpaikkoja tarjolla tulevan viikonlopun suunnistusleirille. Karsun Jukola- ja Venla-joukkuiden jäsenten, sekä muiden suunnistuksesta kiinnostuneiden seurajäsenten suunnistusharjoitukset Lappeenrannan Pulsan maastossa lähestyvät! Karsulaisilla on mahdollista lähteä suunnistusharjoittelemaan tulevana viikonloppuna, eli 16-17.4 Lappeenrannan Pulsaan lähelle tulevia Jukola-maastoja. Treenistä on tietoa Karsun facen treeniryhmässä. Mikäli facen treeniryhmä ei tavoita sinua, lisätietoja saa Mikolta p. 050 401 4058 tai mikko.frisk (at) gmail.com
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin ensimmäinen hintaporras 31.3

Ursakin ensimmäinen hintaporras sulkeutuu 31.3. Jos tiimikaveri on löytynyt ja sarjavalinta tehty niin nyt kannattaa ilmoittautua maaliskuun loppuun mennessä edullisimman ilmoittautumismaksun aikaan. Seuraava hintaporras ja ilmoittautuminen kesän kisaan on auki 29.5 asti. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulle valittiin uusi hallitus

Karsun vuosikokouksessa 22.3 käytiin läpi yhdistyksen sääntömääräiset asiat ja mm. valittiin uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Frisk ja jäseniksi Janne Turunen, Annukka Pesonen ja Sami Leinonen. Varajäseniksi valittiin Krista Joona ja Olli Korkeakoski. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous pidetään lähiviikkoina. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Mehukkaan Metukan kisaraportti Wiimasta

Karsulaisista koostuva Mehukas Metukka kisasi Wiiman kuntosarjassa pari viikkoa sitten. Ihan kaikkia kisalajeja ei oltu ehditty kokeilla kertaakaan tänä talvena ennen kisaa, mutta se ei menoa haitannut, ja kärkipaikka napsahti pojille tiukan kamppailun päätteeksi. Ollin ja Tonin kisaraportti Wiimasta on luettavissa täällä. ​Hienostihan se meni!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun vuosikokous 22.3.2016 klo 19

Karelian Seikkailu-urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 22.3.2016 klo 19.00 alkaen Joensuussa avantouimariseura Jääkarhujen tiloissa (Karhu salissa) Vehkalahdessa. Seuran vuosikokouksen yhteydessä on mahdollista kuulla mm. Vaarojen Maratonin kuulumisia, seurassamme on menossa visiointia ja suunnittelua Vaarojen Maratonin kehittämiseksi. Vuosikokouksen yhteydessä valitaan myös seuran hallintoväki. Ilmoittaudu mukaan (karsu ( at ) karsu.fi), ilmoittautumalla varmistat kahvitarjoilun riittävyyden!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak avaa Kärkkäinen Challenge -multisport-cupin

Kesällä 2016 kilpaillaan kolmen perinteisen multisport-kilpailun muodostama Kärkkäinen Challenge-multisport-cup, jossa Ursakin 24 tunnin Extreme-sarja on ensimmäinen osakilpailu. Toisena osakilpailuna on 12 tunnin Ii Challenge heinäkuussa ja kolmantena osakilpailuna 24 tunnin sarja Lost in Kajaanissa. Cupissa on eri sarjat miehille, naisille ja sekajoukkueille. Cupin palkinnot ovat hyvät, ja ne tarjoaa cupin sponsori tavaratalo Kärkkäinen.  
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.