Osiossa Kisaraportit

Seikkailu-urheilu sopii kaikenkuntoisille, kisaraportti Syvänniemestä

Seikkailu-urheilu ei ole vain useita tunteja päivässä harjoittelevien viimeisen päälle tikissä oleville sopiva laji, vaan lajin pariin voi lähteä myös hieman vähemmän valmistautuneena satunnaisilla treenikerroilla. Tästä hyvänä esimerkkinä on Katri ja Heikki, jotka osallistuivat elokuun lopussa Syvänniemi-seikkailuun. Heidän treeneistään ja kisakokemuksista löytyy kisaraportti täältä. Raportti varmasti motivoi myös hieman vähemmän treenaavia osallistumaan seikkailu-urheilukilpailuihin ja muihin seikkailutapahtumiin. Ensi kesänä sopivia seikkailuja löytyy varmasti kaikenkuntoisille :)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteet saapuneet, lisätilaus pikapikaa

KarSun seuravaatteet ovat saapuneet Trimtexiltä! Täältä löytyy listaus seuravaatetilauksen hinnoista henkilöittäin. Maksa nimesi kohdalla oleva summa Karsun tilille ja ota maksusta kuittikopio. Kuittia vastaan saat noudettua tilaamasi seuravaatteet torstaina 8.9 klo 19:45 Väisälaänkadun urheiluhallilta Utrasta. Klo 20 alkaa hallissa Karsun salivuoro. Tervetuloa mukaan sählyä pelaamaan! Tehdään nopealla aikataululla pieni lisätilaus seuravaatteista Trimtexille, koska ensimmäisestä tilauksesta unohtui muutama vaatekappale. Koska Trimtexillä on tietty minimitilausmäärä, on nyt mahdollista tilata vain näitä muutamia tuotteita. Naisille on tarjolla ohut juoksupaita, paksumpi juoksutakki ja pitkät trikoot. Jos saataisiin useampi tilaus myös miesten pyöräilypaidasta, tilataan myös niitä. Karsun treenit-ryhmässä on kuvia malleista ja tuotteiden hinnat (samat mallit ja hinnat kuin sovituksessa olleet). Tilaus tehtävä viimeistään torstaina 8.9. Ilmoita Annukalle (puh: o5o49o2871), mitä tuotteita otat, ja mikä on kokosi. Malleja tuotteista on mahdollista nähdä livenä 8.9 vaatepussien jaossa Väisälänkadulla klo 19:45.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun SM-kisa- ja pikkujoulupäivä kalentereihin!

KarSun pikkujouluhenkiset SM-kisat, vai seuranmestaruushenkiset pikkujoulut, miten se nyt meni, järjestetään lauantaina 5.11.2016 Kotilahdessa. Varaa päivämäärä jo nyt kalenteriisi ja vinkkaa myös muille seuralaisille, jottei keneltäkään mene tämä vuoden päätapahtuma ohi! Luvassa on varmasti odottamattomia seikkailuja ja mukavaa illanviettoa hyvässä seurassa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdo loppusuoralla

Kierdon 4. osakilpailu Joensuu Trail Run kisattiin viikonloppuna, joten Kierdossa on enää finaali jäljellä. Tasan viikon päästä maanantaina Kierdo huipentuu MTB-osakilpailuun Kontiolahdella. Cuppi-pisteet ja Trail Runin tulokset on päivitetty Kierdon nettisivuille. Pistetilanne on vielä avoinna lähes kaikissa sarjoissa, joten kivasti Cupin loppuratkaisut tapahtuu vasta viimeisessä osakilpailussa. Tervetuloa kaikki Kontiolahden poluille pistejahtiin!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Syksyn salivuorot alkavat

Karsun viikottainen salivuoro alkaa torstaina 18.8 klo 20-21 Väisälänkadun liikuntasalilla Utrassa (Väisälänkatu 4). Salivuorot jatkuvat torstai-iltaisin toukokuulle 2017 asti. Vuorolla on tarkoitus harrastaa eri urheilulajeja. Mikäli muuta laji-ilmoitusta ei tule, pelataan rennolla mielellä sählyä. Jos haluat vetää joku viikko esimerkiksi jumppaa, kuntopiiriä, kehonhuoltoa, kahvakuulaa tai jotain muuta lajia, ilmoittaudu sähköpostiin karsu(at)karsu.fi tai esimerkiksi Karsun treenit-facebook-ryhmässä.
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Olli ja Päivi Tahkon 1/2 triathlonissa

Karsun Olli Korkeakoski ja Päivi Ruotsalainen kisasivat Tahkon puolimatkan triathlonissa viikko sitten. Päivi valmistautui koitokseen Tahkoryhmän valmennuksen avulla. Ollilla tästä lajista on hienosti tullut koko perheen yhteinen harrastus :). Päivin päivittelyjä voi lukea täältä ja Ollin kisatunnelmia multisport-Ollin blogista. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Karsulaisia seikkailu-urheilun EM-kilpailu Raidaranissa

Karsulaisista Olli-Pekka Holttinen ja Jaakko Leppänen kilpailivat KarSu Finland-joukkueella yhdessä Kati Vehmaksen ja Jussi Kallioniemen kanssa seikkailu-urheilun EM-kilpailuissa Raidaranissa Espanjassa. Kova kilpailu sisälsi monenlaisia osuuksia ja kaikenlaista ehti sattua ja tapahtua matkan varrella. Vaiherikas kisaraportti joukkueen suorituksesta on luettavissa täällä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdossa kaksi osakilpailua jäljellä

Kierdon viimeisten osakilpailujen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn, ajankohdat ovat selvinneet. Nyt viime hetken harjoituskuviot kehiin ja kuntohuippua hiomaan! Kierdon sivuille on päivitetty linkki Kalevan Rastin järjestämän Joensuu Trail Run:in ilmoittautumissivuille ja koodi, jolla kierdolaiset saavat alennusta ilmoittautumismaksusta. Muista ilmoittautua polkujuoksuun hyvissä ajoin etukäteen! Viimeinen osakilpailu maastopyöräily järjestetään maanantaina 5.9 vapaana iltakisana Kontiolahden Ah-stadionilla. Tapahtuman jälkeen on myös Kierdo-cupin palkintojenjako. Maastopyöräilyyn ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Avoin seikkailu-urheilu-harjoitus Selkiellä

Karsua ja karsulaisia lähellä oleva seikkailuseura Selkien Sisu Adventure järjestää avoimen seikkailu-urheiluharjoituksen kaikille lajista kiinnostuneille lauantaina 30.7.2016 klo 15-18. Lähtö- ja parkkipaikkana on Katajamäen urheilukenttä Selkiellä Selkientie 12:ssa. Tarkoituksena on opastaa myös ensikertalaisia lajin pariin. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet löytyy tapahtuman facebook-sivuilta. Jos omistat oman kanootin, ota mielellään kanoottisi mukaan treeniin, sillä kalustoa on rajallisesti.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteiden toimitus viikolla 34

Karsun seuravaatetilauksen toimitusajankohdalle on saatu viimein varmistus Trimtexiltä. Vaatteita on odotettavissa viikolla 34 eli elokuun lopulla. Jokaiselle tilauksen tehneelle laitetaan myöhemmin sähköpostilla tieto oman tilauksen summasta, mikä tulee olla maksettuna Karsun pankkitilille ennen vaatteiden noutamista.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.