Osiossa Kisaraportit

Seikkailu-urheilu sopii kaikenkuntoisille, kisaraportti Syvänniemestä

Seikkailu-urheilu ei ole vain useita tunteja päivässä harjoittelevien viimeisen päälle tikissä oleville sopiva laji, vaan lajin pariin voi lähteä myös hieman vähemmän valmistautuneena satunnaisilla treenikerroilla. Tästä hyvänä esimerkkinä on Katri ja Heikki, jotka osallistuivat elokuun lopussa Syvänniemi-seikkailuun. Heidän treeneistään ja kisakokemuksista löytyy kisaraportti täältä. Raportti varmasti motivoi myös hieman vähemmän treenaavia osallistumaan seikkailu-urheilukilpailuihin ja muihin seikkailutapahtumiin. Ensi kesänä sopivia seikkailuja löytyy varmasti kaikenkuntoisille :)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Loppuviikosta multisporttia ja muita treenejä

Loppuviikolla Lenkki-kalenterissa on tapahtumaa jokaiselle päivälle. Torstaisen sali- ja perjantaisen pipolätkävuoron lisäksi uintivuoro Vetrealla jatkuu vielä ainakin tämän viikon sunnuntain. Lauantaina on lisäksi Buhuri-seikkailutapahtuma Niittylahdessa ja Pyhäselän jäällä. Tiedossa on varmasti mukava yhteistreeni tai vaikkapa hyvä viimeistelytreeni Wiimaa varten. Ilmoittautumisia ottaa vastaan ja lisätietoja kertoo Olli. Tervemenoa kaikki mukaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Tammikuun yhteistreenejä

Tammikuun loppupuolisko on vilkasta yhteistreenien aikaa. Lenkille-kalenteriin on merkitty tällä hetkellä varmistuneet yhteistreenit. Jokainen voi halutessaan järjestää yhteistreenejä ja merkitä treenin kalenteriin (jos tunnarit kalenteriin on unohtunut, kysy esim Annukalta). Yhteistreeni voi olla mitä lajia vaan ja ihan millainen vaan, joko ennalta suunniteltu tai pikakutsu lenkkikaveriksi. Jos olet KarSun jäsen, etkä ole vielä KarSun treenit-facebook-ryhmässä, ota yhteyttä Annukkaan tai Janneen niin pääset treeniryhmän jäseneksi niin saat kätevimmin tiedot treeneistä ja pääset itse kutsumaan treenejä koolle.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Uintitreenit Vetrealla sunnuntaina 15.1

Karsulaisten käyttöön on varattu koko Vetrean uimahalli sunnuntaina 15.1. klo 16:15-17:45 väliseksi ajaksi (sisään pääsee jo klo 16:00!!). Tarkoituksena on käydä läpi uintitekniikkaa ja saada vinkkejä paremmilta uimareilta. Omavastuu 4e maksetaan paikanpäällä käteisellä (tasaraha!). Tervetuloa kaikki karsulaiset mukaan polskimaan!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun seuratuet 2017 kisamaksuihin

KarSu tukee aktiivisesti seuratoiminnassa mukana olevien jäsentensä osallistumista seikkailu-urheilukilpailuihin tai muihin lajia läheltä liippaaviin tapahtumiin. Tuen saanti edellyttää näyttöä seuratyöstä ja aktiivisesta toiminnasta, kuten tapahtumien järjestämisestä ja harjoitusten koollekutsumisesta. Lähetä tukihakemuksesi hyvissä ajoin ennen tapahtumaa KarSun hallitukselle (karsu(at)karsu.fi), joka päättää tukisummista vuosibudjetin pohjalta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteiden lisätilaus saapunut, jaetaan torstaina

Seuravaatteiden lisätilaus on saapunut Trimtexiltä, joten vaatenyssäköitä päästään jakamaan jälleen Väisälänkadun salivuorolla torstaina 5.1 klo 20. Trikoiden kokoja vaihtaneiden ei tarvitse maksaa vaihtotrikoista tietenkään mitään, mutta ne, jotka tilasivat samalla lisätuotteita, tarkistakaa täältä, paljonko uuden tilauksesi suuruus on.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuoden 2017 jäsenmaksut

Vuodenvaihde lähestyy ja uusi vuosi KarSun jäsenyydessä on tulossa. Nyt kannattaa joulutohinoiden ohessa hoitaa jäsenmaksu kuntoon, jotta KarSun seuraedut ovat voimassa heti vuoden alusta. Jäsenmaksun maksamisesta ei lähetetä laskua tms. vaan jäsenmaksu tulee maksaa omatoimisesti KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Kirjoita maksun viestikenttään oma nimi + jäsenmaksu 2017. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2017 on 35 €.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Järkkärikurssille Karsun piikkiin

Kiinnostaako järjestyksenvalvontakurssin suorittaminen? Nyt kurssin suorittamiseen on oiva tilaisuus. KarSu tulee maksamaan kahdelle henkilölle järjestyksenvalvontakurssin vuoden 2017 aikana. Kurssin hyväksytysti läpäisseiden henkilöiden toivotaan jatkossa toimivan KarSun tapahtumissa (Wiima, Ursak, Vaarojen Maraton tai muu tapahtuma) järjestyksenvalvontatehtävissä. Ilmoittautuminen järkkärikurssille etenee siten, että ilmoita halukkuutesi karsu (at) karsu.fi. Tämän jälkeen ilmoitamme kahdelle ilmoittautujalle kurssille valituksi tulemisesta seuran puolesta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kevään Spinningpaikat jaossa

Ilmoittautuminen kevätkauden KarSun ja Joensuun pyöräilijöiden sisäpyöräilytunnin "vakiosatuloille" on alkanut. Tunnit jatkuvat kevätkauden osalta tammikuussa (mikäli saadaan tarpeeksi ilmoittautuneita) sunnuntaisin klo 18 alkaen. Pyörätuntien vetäjänä on vuoroviikoin Mika Okkonen ja Foreverin vetäjä. Varaa paikkasi ilmoittamalla nimesi KarSun meiliin. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Omavastuuosuus spinningiin on ilmoitettu seurapostissa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuodenvaihteen sali- ja kaukalovuorot

Karsun salivuoro Väisälänkadulla torstai-iltaisin pyörii normaalisti joulun- ja uudenvuoden ajan joka torstai klo 20-21. Niinivaaran kaukalo sen sijaan on suljettuna perjantaina 23.12 ja loppiaisperjantaina 6.1, joten pipolätkää päästään vuodenvaihteen tienoilla pelaamaan ainoastaan perjantaina 30.12 (säävaraus). 
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.