Osiossa Uutiset

Kiipeilykurssi karsulaisille

Karsulaisille järjestetään kiipeilykurssi pe-la 24.-25.11.2017 (perjantaina klo 17-20 ja lauantaina klo 12-15). Perjantaina ohjelmassa on teoriaosuus ja harjoitteita. Lauantaina harjoitteita ja näyttökoe, jonka hyväksytysti  suoritettuaan saa kiipeillä ja varmistaa itsenäisesti esim. Joensuun Areenan seinällä.

Paikkana perjantaina on Joensuun Kuntokeidas osoitteessa Linnunlahdentie 10, Joensuu. Lauantaina kurssi on Joensuun Areenan kiipeilyseinällä.

Kurssin tavoitteena on oppia seinäkiipeilyn alkeet, pääsolmut ja varmistustekniikat. Kouluttajana toimii Mikko Auvinen ja näyttökokeen valvoo Heikki Pitkänen Karelian Kiipelijöistä.

Kurssin omakustannushinta on 15 euroa, joka maksetaan käteisellä kurssin alkaessa. Karsu kustantaa suorituspaikkojen ja välineiden vuokrat.

Varustukseksi riittää normaalit sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Varsinaisia kiipeilyvarusteita (valjaat, varmistuslaitteet ja kiipeilykengät) ei tarvitse omasta takaa, vaan niitä löytyy kurssilta lainaksi.

Ilmoittautumiset 17.11. mennessä Mikko Auviselle (mikko_auvinen ( at ) hotmail.com). Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä, joten toimithan nopeasti.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistreenit kutsuvat perjantaisin

Syksyn pimetessä, kun treenimotivaatio saattaa osoittaa hiipumisen merkkejä, alkaa porukassa treenaaminen kuulostaa yhä houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Karsun yhteistreenit ovat keränneet mukavasti porukkaa läpi kesän ja syksyn joka perjantai säästä riippumatta. Mukavassa porukassa huonokaan sää ei haittaa yhtään :). Perjantain porukkalenkkejä pyritään tekemään viikottain ympäri vuoden. Jos sinulla on jokin treeni-idea ja haluat toimia viikkotreenin vetäjänä, voit vapaasti kutsua porukan koolle. Myös rahallista tukea treenien järjestämiseen on saatavissa Karsulta, jos treeni vaatii esimerkiksi jonkin tilan vuokraamisen tms. Lisätietoja voi kysyä Annukalta ja Jannelta, jotka myös mielellään ottavat vastaan uusia ideoita porukkatreenien sisällöstä ja lajeista. Ensi viikon pe eli 13.11 viikkotreenin vetää Jaska Utran soramontuilla. Ohjelmassa on alkulämmittelyn jälkeen soramontulla mäkivetoja. Lähtö klo 18 vaaka-asemalta Onkilammentien ja Valimontien risteyksestä. Otsalamput mukaan. Tervetuloa!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Korkeakoski triathlonin hurmiossa

Karsulaiset ovat kiertäneet kauden 2015 aikana seikkailu-urheilukisojen lisäksi myös muiden lajien kilpailuja ympäri Suomea. Karsulainen Olli Korkeakoski voitti osallistumisoikeuden Finntriathlon Tahkoon, joten Olli osallistui ensimmäiseen puolimatkan triathloniinsa Tahkolla loppukesästä. Ollin kisaraportti aloittelevan triathlonistin kisakokemuksista on julkaistu multisportollin sivuilla. Hienoja tunne-elämyksiä laidasta laitaan. Varmasti koukuttava kokemus!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun seuranmestaruuksista kisattiin pikkujoulujen yhteydessä

Karsun perinteiset leikkimieliset seuranmestaruuskilpailut kisattiin lauantaina 24.10 Ilomantsin Hoskossa. Ratamestarit Krista, Jaska ja Sirkku olivat keksineet hienon multisport-kisan, jossa yllätystehtäviä oli runsaasti. Kisailijat pääsivät mm. ratkaisemaan kyrillisen viestin, etsimään ihmisrastia ja tasapainoilemaan tasapainolaudalla sekä suorittamaan vesistönylityksen, eukonkannon ja pyramidi-tehtävän. Kilpailu oli tiukkaa ja ratkesi vasta viimeisellä questillä. Vuoden 2015 SM-pokaalin nappasi lopulta Annukka ja Lasse. Onnittelut! Pikkujouluohjelmakin oli niin huikeaa, että tämän vuoden järjestelytiimi sai jo luvan järjestää pikkujoulut joku vuosi uudelleen :)
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Holttinen ultrajuoksussa Marokon vuoristossa

Olli-Pekka Holttinen osallistui kovaan ultrajuoksuun Marokon vuoristossa syys-lokakuun vaihteessa. Hienoissa, mutta todella haastavissa olosuhteissa käyty kisa vaati veronsa ja maaliin tultiin tällä kertaa raatotaksilla. Lue Karsun kisaraportit-sivuilta OP:n kirjoittama raportti, millaisissa tunnelmissa kisaan startattiin ja miten juoksu meni.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulaisilla pääsy ensilumen ladulle

Karsulaisten käyttöön on ostettu yrityskortti Kontiolahden ensilumen ladulle. Nyt on siis mainio tilaisuus päästä hiomaan hiihtokuntoaan jo ennen luonnonlumien tuloa. Lippu on tarkoitettu vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneiden karsulaisten käyttöön. Jotta mahdollisimman moni voisi käyttää lippua, on maksimipituus yhdelle hiihtokerralle rajoitettu kahteen tuntiin. Hiihtolipun varaus tapahtuu Karsun välinevaraus-kalenterin kautta. Tarvittaessa lisätietoja saa osoitteesta karsu (at) karsu.fi.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoittaudu Karsun pikkujouluihin

Viikko aikaa ilmoittautua (18.10.2015 mennessä) mukaan jouluseikkailuun! Hosko kutsuu jo glögeineen. Fb:hen ilmoittautuneet voisivat vielä tarkentaa aikataulujaan pikkujouluviikonlopun osalta. Osallistutko koko viikonlopuksi vai tuletko piipahtamaan päiväseltään? Pikkujoulutohinoihin tarvitset: - tonttulakin (tai vastaavan) - juoksuun sopivat varusteet - juomapillin - kompassin - karttamuovin - vedenpitävän kynän - saunakamat (jos aiot saunoa) - yöpymisvarusteet (esim. makuupussi) Lauantaina päivällä kilpaillaan Seuran Mestaruuksista. Lähdöt noin klo 12 aikoihin. Hoskon kämpällä lämpenee illan mittaan saunat (savusaunakin tarjolla) ja tarjolla on hyvää ruokaa, juomaa ja pikkujouluista ohjelmaa. Tästä et halua jäädä paitsi. :) Ilmoittaudu mukaan karsu@karsu.fi 18.10.2015 mennessä! Pikkujoulukomitean Hoskon tiedusteluvideoita on nähtävissä KarSun Facen treeniryhmässä. Terveisin "pikkujoulukomitea"
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vaarojen Maraton kisattiin myrskyn jälkeen

Vaarojen Maraton kisattiin kymmenettä kertaa 3.10. Perjantai-lauantai-yölle sattunut kova myrskytuuli esti 130 kilometrin startin perjantai-iltana, joten kaikki ultramatkalaiset lähtivät matkaan lauantai-aamuna ja lopulliset kisamatkat olivat jo tutuksi tulleet 15km, 43km ja 86km sekä duo. Lauantaina tuuli oli leppoisampi ja aurinko paistoi, joten kisat saatiin vietyä läpi mukavassa syyssäässä. Iso kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille ja kilpailuun osallistuneille hienon kisafiiliksen luomisesta! Ensi vuonna juostaan Kolin vaaroilla 1.10.2016.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulla uusi yhteistyökumppani

Joensuun Rantakylän uimahallin tiloissa sijaitsevan Fysioterapia Fysiopointin Jesse Turunen tarjoaa Karsun jäsenille alennettuja hintoja fysioterapia-, hieronta- ja akupunktiohoidoista. Fysiopointin fysioterapeutteina toimivat Jarkko Pöllänen ja Jesse Turunen. Karsun jäsenalennus on voimassa varattaessa aika Jesselle. Varauksen yhteydessä muista kertoa olevasi karsulainen! Karsun jäsenille on lähetetty sähköpostitse sopparihinnasto. Lisätietoja Fysiopointista sekä yhteystiedot löytyvät Fysiopointin netistä.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.