Osiossa Uutiset

Kiipeilykurssi karsulaisille

Karsulaisille järjestetään kiipeilykurssi pe-la 24.-25.11.2017 (perjantaina klo 17-20 ja lauantaina klo 12-15). Perjantaina ohjelmassa on teoriaosuus ja harjoitteita. Lauantaina harjoitteita ja näyttökoe, jonka hyväksytysti  suoritettuaan saa kiipeillä ja varmistaa itsenäisesti esim. Joensuun Areenan seinällä.

Paikkana perjantaina on Joensuun Kuntokeidas osoitteessa Linnunlahdentie 10, Joensuu. Lauantaina kurssi on Joensuun Areenan kiipeilyseinällä.

Kurssin tavoitteena on oppia seinäkiipeilyn alkeet, pääsolmut ja varmistustekniikat. Kouluttajana toimii Mikko Auvinen ja näyttökokeen valvoo Heikki Pitkänen Karelian Kiipelijöistä.

Kurssin omakustannushinta on 15 euroa, joka maksetaan käteisellä kurssin alkaessa. Karsu kustantaa suorituspaikkojen ja välineiden vuokrat.

Varustukseksi riittää normaalit sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Varsinaisia kiipeilyvarusteita (valjaat, varmistuslaitteet ja kiipeilykengät) ei tarvitse omasta takaa, vaan niitä löytyy kurssilta lainaksi.

Ilmoittautumiset 17.11. mennessä Mikko Auviselle (mikko_auvinen ( at ) hotmail.com). Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä, joten toimithan nopeasti.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Seinäkiipeilykurssilla päteväksi varmistajaksi

Karsu järjestää seinäkiipeilykurssin Areenalla. Kurssin tavoitteena on varmistajan pätevyys, joka vaaditaan monessa paikassa omatoimiseen seinäkiipeilyyn. Erillinen näyttöpäivä järjestetään muutama viikko kurssin jälkeen. Kurssi on kaksiosainen ja ajankohdat ovat lauantaina 30.1. klo 13:00-16:30 sekä tiistaina 2.2. klo 20:00-23:00. Molemmat päivät pidetään Joensuun Areenalla. Kouluttajana toimii Pasi Penttinen. Kurssin omakustannushinta on 10 euroa. Karsu maksaa tilavuokrat Areenalta. Mukaan mahtuu 10 nopeinta. Ilmoittautua voit Karsun treenit-facebook-ryhmässä. Huom! Ilmoittauduthan vain, jos pääset mukaan molemmilla kerroilla.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kehonhuoltoa helmikuussa

Nyt karsulaisilla on hyvä mahdollisuus saada vinkkejä kehonhuoltoon Foreverillä ohjaaja Tuomas Vaittisen johdolla. Kehonhuoltotunteja järjestetään kolmesti helmikuun aikana. Alustavat ajankohdat ovat lauantait 6.2., 20.2. ja 27.2 klo 12-13.15. Maksutapa ja hinta selviää pian ja kustannukset jaetaan tasan osallistujien kesken. Ilmoittautumiset Karsun treenit-facebook-ryhmässä. 15 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistreenit jatkuvat perjantaisin

Perjantain perinteisiä yhteistreenejä jatketaan jälleen lyhyen joulutauon jälkeen. Seuraa lenkki-ilmoittelua lenkkikalenterista tai Facebookista Karsun treenit-ryhmästä. Treeni- ja laji-ideoita otetaan vastaan ilomielin. Voit kertoa treenitoiveesi esimerkiksi Jannelle tai Annukalla niin yritetään täyttää treenitoiveita mahdollisuuksien mukaan. Kaikki karsulaiset voivat järjestää joko perjantaitreenejä tai muita viikkotreenejä halutessaan. Parhaiten jäsenistöä tavoittaa Karsun treenit-ryhmästä, mutta lisäksi on kiva, jos laitat treeni-ilmoituksesi myös lenkkikalenteriin, jotta treeniryhmän ulkopuoliset jäsenetkin löytävät halutessaan lenkille. Karsulta on myös saatavilla avustusta yhteistreenien järjestämiskustannuksiin, jos treeni vaatii esimerkiksi jonkin tilan vuokraamisen tai lippuja. Tulevana perjantaina eli 15.1 ohjelmassa on pipolätkää Kulhon kaukalossa (ks. lenkkikalenterin ilmoitus). Viime vuonna saatiin huiput pelit aikaiseksi, kun porukkaa oli tarpeeksi paikalla ja peliasenne oli kohdillaan. Jääkiekkotaitoa ei karsun peleissä tarvitse :) Tervetuloa kaikki mukaan! 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiiman hintaporras lähestyy

Wiiman halvin ilmoittautumisporras päättyy tammikuun puolivälissä, joten nyt rip rap joukkoja kasaamaan, jotta ehditte mukaan halvimmalla hinnalla. Myös kelit alkaa sopivasti talvistumaan, joten eiköhän sitä luntakin kohtapuoleen saada Joensuun seudulle. Järvet ainakin jäätyy näillä keleillä. Nyt alkaa päästä monille järville luistelemaan ja hiihtelemään. Muistakaa jäälle mennessä turvallisuus ja jään paksuuden varmistaminen!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak 2016 ilmoittautuminen avattu

Ensi kesän Ursakin ilmoittautuminen on nyt avattu. Ursak 2016 järjestetään 11.6.2016 Joensuun ympäristössä, missä kisailijat pääsevät nauttimaan monipuolilsista ja hienoista kisamaastoista ja reiteistä. Sarjoja on valittavana joko muutaman tunnin kestävä Adventure-sarja, puoli vuorokautta kestävä Challenge tai jopa yli vuorokauden kestävä Extreme-sarja. Käy lukemassa lisäinfot tapahtuman nettisivuilta ja muista seurailla päivityksiä myös tapahtuman facebook-sivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

24Ski Kontiolahdella pääsiäisenä 2016

Kontiolahdella hiihdetään jälleen vuorokauden ympäri pääsiäispyhinä. AH-stadionilla järjestetään 25.-26.3.2016 24Ski-kilpailu, jossa on valittavana joko 12h tai 24h sarja. Ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu. Lisätietoja tapahtumasta ja hinnoista 24Skin nettisivuilta. Karsulaiset saavat osallistumismaksusta alennusta, kun ilmoittautuu viimeistään 21.12.2015. Alekoodin saat sähköpostitse. Vaikkei luonnonlunta vielä olekkaan, on karsulaisilla hyvä mahdollisuus kerryttää hiihtokilometrejä Kontiolahden jäähdytetyllä ladulla, minne Karsulla on yksi hiihtolippu. Varaa hiihtolippu käyttöösi etukäteen välinevarauskalenterista ja nouda lippu AH-stadionin lipunmyynnistä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdoon ilmoittautumaan

Karsun Kierdo-cup-kilpailun ilmoittautuminen on avattu. Ilmoittautumisohjeet ja tapahtumatiedot on päivitetty Kierdon nettisivuille. Lähes kaikki tapahtumapäivämäärät ovat jo varmistuneet, joten merkkailehan kierdon osakilpailujen päivämäärät kalenteriisi jo nyt. Kierdo liikuttaa monipuolisesti pitkin vuotta, joten se on oiva kilpailumuoto myös esimerkiksi työporukoiden haastamiseen! Joko sinä, kaverisi ja työporukkasi olette tulossa Kierdoon?! :) 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiiman ilmoittautuminen avattu

Talviseikkailukilpailu Wiiman ilmoittautuminen on nyt avattu. Wiimassa seikkaillaan Kontiolahden ympäristössä 5.3.2016 mm. hiihtäen, lumikenkäillen, maastopyöräillen ja potkukelkkaillen. Tarkemmat kisainfot löytyvät Wiiman nettisivuilta. Nyt joukkueita kasaamaan ja kavereita haastamaan. Jos haluat jo vähitellen virittäytyä kisatunnelmaan, tutustu Wiiman nettisivuilta löytyviin valokuviin vuoden 2015 tapahtumasta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsu Joensuu Night Run 12h:ssa

Karsun joukkue osallistui Joensuun Areenalla 14.-15.11.2015 juostuun Joensuu Night Run 12h -tapahtumaan. Karsun joukkueessa juoksivat yksi juoksija kerrallaan noin kahden tunnin juoksuvuoroissa Mikko F., Eveliina, Antti, Sirkku, Anna-Maija, Päivi ja Jukka. Kilometrejä Karsun joukkueelle kertyi 325 metrin juoksuradalla noin 133km. Hieno suoritus, loistavaa! Iso kiitos kaikille juoksuun ja huoltoon osallistuneille.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

VM:n 10v juhlavuoden kunniaksi yhteistreeni Herajärven kierroksella 5.12

Kymmenen vuotta sitten Vaarojen Maratonin idea sai alkunsa Mika Okkosen kierrettyä Herajärven kierrosta. Tämän merkkipaalun kunniaksi Mika kutsuu Sinut ja ystäväsi mukaan Herajärven kierrokselle yhteislenkille 5.12 klo 9 alkaen. Ajatuksena ei ole kilpailla vaan nauttia liikunnasta, maisemista ja seurastasi. Lähtö ja paluu Sokos hotellin parkki-alueelta. Jos et halua koko kierrosta niin puolikaskin käy, hotelli - Kiviniemi! Kiviniemestä autolla takaisin (kyyditys on järjestetty valmiiksi). Matkalla kävellään, hölkätään ja saatetaanpa myös ottaa juoksun askelia  :) Huom. emme kierrä Vaarojen Maraton reittiä vaan Herajärven kierrosta! Lisätietoja Herajärven kierroksesta esim. http://www.luontoon.fi/herajarvenkierros Yhteislenkin jälkeen Mika tarjoaa saunan ja kevyen ruokailun ravintola Alamajalla. Jos haluat jäädä Kolille yöksi niin tässä on muutamia majoitusvaihtoehtoja: Kolin Aamuranta, Zander Port, Ukko-Kolin rantamökit tai Kolin Royal (Googleta!). Voihan tämä olla syy juhlaan yhteiseen? Yhteinen kierros Herajärven reitillä, ruokailu ja sauna ei maksa osallistujille mitään. Mukaan kierrokselle ovat tervetulleita kaikki, myös KarSun jäsenistön ulkopuoliset! Ilmoittaudu mukaan karsu@karsu.fi! Syksyinen tai ehkä jo alkutalven luonto tarjoaa upeita maisemia ja säätyyppejä matkaseuraksi hyvien kavereiden lisäksi! Mikäli asiassa mietityttää, lisätietoja voi kysyä karsu@karsu.fi, tai esim. KarSun facen treeniryhmässä.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.