Osiossa Uutiset

Kiipeilykurssi karsulaisille

Karsulaisille järjestetään kiipeilykurssi pe-la 24.-25.11.2017 (perjantaina klo 17-20 ja lauantaina klo 12-15). Perjantaina ohjelmassa on teoriaosuus ja harjoitteita. Lauantaina harjoitteita ja näyttökoe, jonka hyväksytysti  suoritettuaan saa kiipeillä ja varmistaa itsenäisesti esim. Joensuun Areenan seinällä.

Paikkana perjantaina on Joensuun Kuntokeidas osoitteessa Linnunlahdentie 10, Joensuu. Lauantaina kurssi on Joensuun Areenan kiipeilyseinällä.

Kurssin tavoitteena on oppia seinäkiipeilyn alkeet, pääsolmut ja varmistustekniikat. Kouluttajana toimii Mikko Auvinen ja näyttökokeen valvoo Heikki Pitkänen Karelian Kiipelijöistä.

Kurssin omakustannushinta on 15 euroa, joka maksetaan käteisellä kurssin alkaessa. Karsu kustantaa suorituspaikkojen ja välineiden vuokrat.

Varustukseksi riittää normaalit sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Varsinaisia kiipeilyvarusteita (valjaat, varmistuslaitteet ja kiipeilykengät) ei tarvitse omasta takaa, vaan niitä löytyy kurssilta lainaksi.

Ilmoittautumiset 17.11. mennessä Mikko Auviselle (mikko_auvinen ( at ) hotmail.com). Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä, joten toimithan nopeasti.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Tiukat kärkikamppailut Wiimassa

Wiima kisattiin 5.3 Kontiolahden maastoissa. Wiimassa käytiin kova kamppailu sijoituksista, ja kuntosarjan kärkipaikka ratkesikin vasta aivan loppumetreillä. Myös kilpasarjassa viimeinen pyöräilyosuus ratkaisi kärkisijat. Tulokset väliaikoineen löytyy Wiiman nettisivuilta. Kiitokset kaikille kisaajille ja järjestelyihin osallistuneille!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Karsun joukkueet menestyivät talviseikkailuissa Kajaanissa

Kajaanissa järjestettiin reilu viikko sitten seikkailukilpailu Lost in Kajaani ensimmäistä kertaa talviversiona, nimellä Winter Edition. Karsulta oli useampi tiimi mukana tohinoissa, ja hienoja kisakokemuksia saadaan lukea nyt kahdesta kisaraportista. Tanja ja Reetta sijoittui Frozen sarjassa toisiksi. Heidän kisaraportti löytyy täältä. Antti ja Eveliina saivat hopeaa Almost Frozen sarjassa. Heidän kisaraportti on luettavissa täällä. Hauskaa on molemmilla joukkueilla ollut :). Onnea myös hienoista suorituksista!!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Ansku JämiTriplassa, osa 1

Multisporttisuutta vaativa JämiTripla starttasi viime viikonloppuna hiihto-osakilpailulla. Karsun Anna-Kaisa Asikainen osallistuu tähän osakilpailusarjaan tämän talven ja ensi syksyn aikana. Anskun kisaraportti 42 kilometrin hiihdosta löytyy täältä. Vielä on jäljellä kaksi erilaista osakilpailua, joista kisaraportteja on luvassa syksyllä. Tsemppiä Anskulle seuraaviin lajeihin!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoittaudu Karsun Jukola-joukkueisiin 29.2. mennessä

KarSun joukkueet ovat mukana Lappee-Jukolassa 18.-19.6.2016. Joukkuespekulointia on käyty talven mittaan mm.  KarSun facen treeniryhmässä. KarSu on päättänyt, että Jukolan joukkueiksi kootaan naisten- ja miesten joukkueet (+Venla joukkue = naisia). Naisten joukkueen kokoamista ja suunnistusosuuksien järjestämisestä vastaa Tanja, miesten joukkueen Mikko ja Venloista Kaisa. Joukkueisiin etusijalla pääsevät KarSulaiset, jotka ovat ilmoittaneet KarSun facen treeniryhmässä tai muuten olevansa mukana joukkueissa. Nyt kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä oman joukkueen "kapuun", ja ilmoittaa juoksutoive yms. asiat. Tanjan tavoitat tanja.lindroos12@gmail.com (p. 040 7370501), Mikon mikko.frisk@gmail.com (p. 050 401 4058). Joukkueen jäsenen omavastuu osallistumismaksusta on 12 €. Omavastuuosuus tulee maksaa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Maksun viestiksi oma nimi +Jukola 2016. KarSu on varannut Lappee-Jukolasta telttapaikat seuralaisille. Osallistumismaksu pitää sisällänsä myös telttapaikan (teltat meidän pitää itse viedä Lappeeseen)... Osallistumismaksu on sama, vaikka osallistuja ei telttapaikkaa käytä. Maksa omavastuuosuus KarSun tilille ja ilmoittaudu halukkuutesi osallistua Karsun Jukola-joukkueeseen viimeistään 29.2.2016. Näin varmistat paikkasi joukkueessa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdossa mukavasti joukkueita mukana

Kierdon ilmoittautuminen jatkuu sekä yksilö- että joukkuekilpailuun. Tällä hetkellä ilmoittautuneita joukkueita on ennätysmäärä, joten hyvältä näyttää. Kierdon ensimmäinen osakilpailu, Pogostan hiihto, kisataan noin kuukauden päästä. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä, että osallistut Kierdoon.   
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Räkäposkella Karsun joukkueella

Räkäposkella saapuu jälleen lunastamaan hiihtokansan sydämet ja Karsun joukkue on viime vuotisesta intoutuneena mukana myös tänä vuonna. Ilmoittautuminen alkaa nyt ja mukaan joukkueeseen mahtuu 12 hiihtäjää. Mukaan pääset ilmoittautumalla joko Karsun Treenit-facebook-ryhmässä tai soittamalla Eveliinalle. Ilmoita samalla myös hiihtoaikatoiveesi. Tapahtuma järjestetään 18.2. ja hiihtoaika on klo 7-19. Hiihtää voit joko tunnin tai jos intoa riittää niin vaikka kokonaiset 12h. Alla "viralliset" ohjeet: "Perinteikäs Räkäposkellahiihto on Joensuun Metsäylioppilaiden järjestämä joukkuehiihto, jossa kerätään kilometrejä 12 tunnin ajan. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään helmikuun 18. päivänä, Mehtimäen 1,6km hiihtoladulla. Joukkueen koko on 1-12 henkeä ja vähintään yhden joukkueen jäsenen on oltava koko ajan ladulla. Tapahtuma alkaa klo 7.00 ja jatkuu aina iltaseitsemään. Tapahtuma alkaa Natura-rakennuksen takaa hiihtolatujen risteyksestä."
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuran vuosikokous 22.3.2016 klo 19

KarSun vuosikokous pidetään tiistaina 22.3.2016 klo 19 Vehkalahden Jääkarhujen Karhu salissa (Huom muuttunut ajankohta!). Vuosikokouksessa käydään läpi seuran ajankohtaisia asioita sekä valitaan seuran hallitus. Mikäli hallitustyöskentely seurassamme kiinnostaa, kysy ehdottomasti lisätietoa nykyiseltä hallitusväeltä (Mikko, Janne, Annukka, Juha, Sami ja Toni). Tervetuloa!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.