Osiossa Uutiset

KarSun pikkujouluun ilmoittautuminen auki pari päivää

KarSun jo perinteeksi muodostuneet pikkujoulut ja seuramestaruuskisat pidetään 28.10.2017 Lieksan Ruunaalla Raunin majalla. Pikkujoulupäivänä, eli 28.10.2017 aamupäivällä seikkaillaan ensin KarSun SM-kisat, eli seikkailuhenkinen rata. Etenemistyyli on oman halun mukaan täysillä, leppoisasti tai nautiskellen...

...ja nyt on viimeiset hetket käsillä ilmoittautua mukaan! Kirjoita siis ripeästi ilmoittautumisviesti järjestelyvastaava Kristalle. Ilmoittautumisaika loppuu perjantaina 13.10.2017 klo 18.00. Ilmoittautumisen yhteydessä maksa osallistumismaksu 20 € KarSun tilille FI27 1040 3000 341119

arhaimmat lisätiedot tulevasta huippuviikonlopusta saa Krista Joonalta, eli meilaamalla etunimi.sukunimi(at)gmail.com

Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak ilmoittautuminen auki 29.5 asti

Ilmoittautuminen 10.-11.6.2017 järjestettävään Ursakkiin on avoinna 29.5 asti. Kelit ovat lämmenneet niin paljon, että järvet ja joet alkavat olla sulia ja maasto kuivuu kovaa vauhtia. Lisätietoja tapahtumasta ja linkki ilmoittautumissivulle löytyy Ursakin nettisivuilta. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakin ilmoittautuminen ja talkoolaistarve

Reilun kuukauden päästä on startti KarSun järjestämään Ursak-seikkailukisaan Tuupovaarassa. Ilmoittautuminen 10-11.6. käytävään kisaan on menossa osoitteessa http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/ Ilmoittautuminen on mahdollista 29.5.2017 asti. Luvassa on hienoja seikkailuelämyksiä Tuupovaaran ympäristössä! Lumenluontiin tai vesistöjen jäänmurtoon kilpailureitiltä toivottavasti talkoolaisia ei tarvita, mutta moneen muuhun tehtäviin kyllä. Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon tai Petriin talkootöihin liittyen (p. 050 401 4058, 050 368 5337).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Varustevarauksiin uusia tarkennuksia

KarSun hallitus on päättänyt uudeksi varustevarauskäytännöksi 11.4.2017 alkaen, että yli kolmen (3) vuorokauden mittaiset välinevaraukset on hyväksyttävä KarSun hallituksella. Tällä käytännöllä pyritään siihen, että varusteet ovat mahdollisimman monen jäsenen käytettävissä, sillä etenkin sesonkikausina tietyille varusteille voi olla kova kysyntä. Mikäli olisit lainaamassa jotakin varustetta pidemmäksi aikaa, pistä sähköpostiviestiä osoitteeseen karsu (at) karsu.fi niin käsittelemme varaustoiveesi mahdollisimman pian.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun hallitus järjestäytyi

KarSun hallitus piti 11.4.2017 järjestäytymiskokouksensa, missä valittiin puheenjohtajaksi Mikko Frisk, varapuheenjohtajaksi Janne Turunen, sihteeriksi Sami Leinonen ja rahastonhoitajaksi Annukka Pesonen. Hallituksen varajäseninä jatkavat Olli Korkeakoski ja Krista Joona.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursakkiin halvimmalla hinnalla

Kesän seikkailu-urheilukilpailu Ursakiin pääsee edullisimmalla ilmoittautumishinnalla mukaan vielä maaliskuun ajan. Pistä eurot säästöön ja ilmoittaudu ajoissa mukaan seikkailuihin. Osallistumismaksun voit maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä. Lisätietoja tulevasta tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Ursakin nettisivuilta ja facebookista. Tervetuloa mukaan! 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Uintivuorot jatkuvat vielä 26.3 ja 2.4

Karsun uimavuorot Vetrealla jatkuvat vielä sunnuntaina 26.3 ja 2.4. Mukaan pääset, jos olet maksanut aiemmin 20 euron kausikortin tai maksamalla kertamaksun 6 euroa joko Ollille tai Lasselle uimavuoron yhteydessä. Olli tai Jari vetävät joka kerta uima- tai tekniikkatreenin ja karsulaisten käyttöön on varattu koko Vetrean uimahalli, joten nyt jos koskaan on vielä huiput olosuhteet kesän uimakunnon kohottamiseen ja vinkkien saamiseen. Ajankohta on sunnuntaisin klo 16:15-17:15. Sisään pukutiloihin pääset jo klo 16:00.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

KarSun vuosikokouksessa käytiin läpi seuran toimintaa ja valittiin uusi seurahallinto

KarSun vuosikokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat: valittiin tulevaksi vuodeksi uusi hallitus, toiminnan tarkastajat ja heidän varajäsenet. Lisäksi päätettiin vuoden 2018 jäsen- ja liittymismaksun suuruudesta. Seuraavalle hallituskaudelle valittiin Mikko F., Janne, Annukka, Sami, Krista ja Olli. Halliltukseen valitut pitävät järjestäytymiskokouksen lähiaikoina. Toiminnantarkastajina jatkavat Tanja ja Sirkku.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuosikokous ja jäsenmaksut 2017

Karelian Seikkailu-urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 20.3.2017 klo 19 alkaen Joensuun Vehkalahdessa Jääkarhujen majalla, osoite Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu (päärakennuksen 2. kerros). Vuosikokouksessaä käsitellään KarSun sääntöjen mukaiset asiat. Jokaisella KarSun vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneella seurajäsenellä on vuosikokouksessa yksi ääni. Monilla viime vuosina KarSun jäsen maksun maksaneilla tai KarSun toiminnassa mukana olleilla on vielä jäsenmaksut maksamatta. Nyt ennen kokousta on viimeinen hetki hoitaa vuoden 2017 jäsenmaksu kuntoon. Vuosikokouksen yhteydessä on osallistujille tarjolla kahvia makean kahvileivän kera. Ilmoittaudu ajoissa mukaan karsu@karsu.fi (osaamme varata riittävästi tarjottavaa). Lisätietoja vuosikokouksesta, hallitustyöskentelystä tai mistä vaan seuraamme liittyvästä asiasta voit kysyä karsu@karsu.fi, tai suoraan meiltä nykyisiltä hallituksen jäseniltä (Mikko, Janne, Sami, Annukka, Krista, Olli). Tervetuloa yhteiseen seuramme vuosikokoukseen maanantaina 20.3.2017 klo 19 alkaen, Jääkarhujen maja Vehkaniemessä! Vuosikokouksen jälkeen on mahdollisuus pulahtaa Jääkarhujen saunan kautta Pyhäselän avantoon!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiima kisattiin talvisissa olosuhteissa

Wiima kisattiin tänään talvisissa olosuhteissa Loma-Kolin maastoissa. Perinteisten talviseikkailulajien lisäksi kilpailijat pääsivät potkukelkkailemaan, laskemaan mäkeä entisessä laskettelurinteessä ja kokeilemaan kalaonnea prologin pilkkiosuudessa. Tulokset väliaikoineen on päivitetty Wiiman nettisivuille. Wiiman facessa julkaistaan valokuvia tapahtumasta. Kiitokset kaikille mukana olleille hienosta päivästä!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.