Osiossa Kisaraportit

KarSun joukkueella Extreme-suoritus Lostissa

KarSulaiset Sanna Pohjanpaju, Timo Pietarinen ja Antti Väkevä kisasivat syyskuun puolivälissä Lost in Kajaanin Extremely Lost -matkalla. Kisasuoritus kesti vuorokauden ympäri ja kylmää ja märkää oli. Huikean sisukas suoritus sekasarjan kärkitohinoissa! Joukkueen kisaraportin seikkailusta voi lukea täältä.  

Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulle valittiin uusi hallitus

Karsun vuosikokouksessa 22.3 käytiin läpi yhdistyksen sääntömääräiset asiat ja mm. valittiin uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Frisk ja jäseniksi Janne Turunen, Annukka Pesonen ja Sami Leinonen. Varajäseniksi valittiin Krista Joona ja Olli Korkeakoski. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous pidetään lähiviikkoina. 
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Mehukkaan Metukan kisaraportti Wiimasta

Karsulaisista koostuva Mehukas Metukka kisasi Wiiman kuntosarjassa pari viikkoa sitten. Ihan kaikkia kisalajeja ei oltu ehditty kokeilla kertaakaan tänä talvena ennen kisaa, mutta se ei menoa haitannut, ja kärkipaikka napsahti pojille tiukan kamppailun päätteeksi. Ollin ja Tonin kisaraportti Wiimasta on luettavissa täällä. ​Hienostihan se meni!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun vuosikokous 22.3.2016 klo 19

Karelian Seikkailu-urheilijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 22.3.2016 klo 19.00 alkaen Joensuussa avantouimariseura Jääkarhujen tiloissa (Karhu salissa) Vehkalahdessa. Seuran vuosikokouksen yhteydessä on mahdollista kuulla mm. Vaarojen Maratonin kuulumisia, seurassamme on menossa visiointia ja suunnittelua Vaarojen Maratonin kehittämiseksi. Vuosikokouksen yhteydessä valitaan myös seuran hallintoväki. Ilmoittaudu mukaan (karsu ( at ) karsu.fi), ilmoittautumalla varmistat kahvitarjoilun riittävyyden!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak avaa Kärkkäinen Challenge -multisport-cupin

Kesällä 2016 kilpaillaan kolmen perinteisen multisport-kilpailun muodostama Kärkkäinen Challenge-multisport-cup, jossa Ursakin 24 tunnin Extreme-sarja on ensimmäinen osakilpailu. Toisena osakilpailuna on 12 tunnin Ii Challenge heinäkuussa ja kolmantena osakilpailuna 24 tunnin sarja Lost in Kajaanissa. Cupissa on eri sarjat miehille, naisille ja sekajoukkueille. Cupin palkinnot ovat hyvät, ja ne tarjoaa cupin sponsori tavaratalo Kärkkäinen.  
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Tiukat kärkikamppailut Wiimassa

Wiima kisattiin 5.3 Kontiolahden maastoissa. Wiimassa käytiin kova kamppailu sijoituksista, ja kuntosarjan kärkipaikka ratkesikin vasta aivan loppumetreillä. Myös kilpasarjassa viimeinen pyöräilyosuus ratkaisi kärkisijat. Tulokset väliaikoineen löytyy Wiiman nettisivuilta. Kiitokset kaikille kisaajille ja järjestelyihin osallistuneille!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Karsun joukkueet menestyivät talviseikkailuissa Kajaanissa

Kajaanissa järjestettiin reilu viikko sitten seikkailukilpailu Lost in Kajaani ensimmäistä kertaa talviversiona, nimellä Winter Edition. Karsulta oli useampi tiimi mukana tohinoissa, ja hienoja kisakokemuksia saadaan lukea nyt kahdesta kisaraportista. Tanja ja Reetta sijoittui Frozen sarjassa toisiksi. Heidän kisaraportti löytyy täältä. Antti ja Eveliina saivat hopeaa Almost Frozen sarjassa. Heidän kisaraportti on luettavissa täällä. Hauskaa on molemmilla joukkueilla ollut :). Onnea myös hienoista suorituksista!!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Ansku JämiTriplassa, osa 1

Multisporttisuutta vaativa JämiTripla starttasi viime viikonloppuna hiihto-osakilpailulla. Karsun Anna-Kaisa Asikainen osallistuu tähän osakilpailusarjaan tämän talven ja ensi syksyn aikana. Anskun kisaraportti 42 kilometrin hiihdosta löytyy täältä. Vielä on jäljellä kaksi erilaista osakilpailua, joista kisaraportteja on luvassa syksyllä. Tsemppiä Anskulle seuraaviin lajeihin!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.