Osiossa Uutiset

Ursak kisattiin viikonloppuna

Ursakin viikonloppuna sää oli loistavan kesäinen ja reitit raskaita. Sunnuntain 11.6 ja maanantain 12.6 Karjalainen uutisoi Ursakin tunnelmista. Jutut ovat luettavissa täällä (pdf). Tulokset tarkistetaan ja julkaistaan lähipäivinä, mutta alustavat kolmen kärjet sarjoittain ovat: 

Adventure:
1. Kaimaanit (Timo Pietarinen, Timo Parviainen)
2. GRJ Ranet (Heikki Räisänen, Niko Hellberg)
3. Jorpakon tähtöset (Annika Kirvesmies, Marikki Nygård)

Challenge:
1. Selkien Sisu Adventure (Lauri Kontkanen, Antti Väkevä)
2. Super Zeros (Marko Siira, Jukka Toivanen)
3. Voluptatem Supra (Annukka Pesonen, Janne Turunen) 
3. Team 1Life (Ulla Silventoinen, Arto Karjalainen)

Extreme:
1. Free Adventure (Tuomas Säily, Juhani Tolvanen)
2. OxaLIS (Juha Pikkarainen, Johanna Pikkarainen)
3. Team Packman (Lauri Saarela, Tommi Kemppainen)

Osiossa Uutiset Julkaistu

Ursak 2016 ilmoittautuminen avattu

Ensi kesän Ursakin ilmoittautuminen on nyt avattu. Ursak 2016 järjestetään 11.6.2016 Joensuun ympäristössä, missä kisailijat pääsevät nauttimaan monipuolilsista ja hienoista kisamaastoista ja reiteistä. Sarjoja on valittavana joko muutaman tunnin kestävä Adventure-sarja, puoli vuorokautta kestävä Challenge tai jopa yli vuorokauden kestävä Extreme-sarja. Käy lukemassa lisäinfot tapahtuman nettisivuilta ja muista seurailla päivityksiä myös tapahtuman facebook-sivuilta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

24Ski Kontiolahdella pääsiäisenä 2016

Kontiolahdella hiihdetään jälleen vuorokauden ympäri pääsiäispyhinä. AH-stadionilla järjestetään 25.-26.3.2016 24Ski-kilpailu, jossa on valittavana joko 12h tai 24h sarja. Ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu. Lisätietoja tapahtumasta ja hinnoista 24Skin nettisivuilta. Karsulaiset saavat osallistumismaksusta alennusta, kun ilmoittautuu viimeistään 21.12.2015. Alekoodin saat sähköpostitse. Vaikkei luonnonlunta vielä olekkaan, on karsulaisilla hyvä mahdollisuus kerryttää hiihtokilometrejä Kontiolahden jäähdytetyllä ladulla, minne Karsulla on yksi hiihtolippu. Varaa hiihtolippu käyttöösi etukäteen välinevarauskalenterista ja nouda lippu AH-stadionin lipunmyynnistä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdoon ilmoittautumaan

Karsun Kierdo-cup-kilpailun ilmoittautuminen on avattu. Ilmoittautumisohjeet ja tapahtumatiedot on päivitetty Kierdon nettisivuille. Lähes kaikki tapahtumapäivämäärät ovat jo varmistuneet, joten merkkailehan kierdon osakilpailujen päivämäärät kalenteriisi jo nyt. Kierdo liikuttaa monipuolisesti pitkin vuotta, joten se on oiva kilpailumuoto myös esimerkiksi työporukoiden haastamiseen! Joko sinä, kaverisi ja työporukkasi olette tulossa Kierdoon?! :) 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiiman ilmoittautuminen avattu

Talviseikkailukilpailu Wiiman ilmoittautuminen on nyt avattu. Wiimassa seikkaillaan Kontiolahden ympäristössä 5.3.2016 mm. hiihtäen, lumikenkäillen, maastopyöräillen ja potkukelkkaillen. Tarkemmat kisainfot löytyvät Wiiman nettisivuilta. Nyt joukkueita kasaamaan ja kavereita haastamaan. Jos haluat jo vähitellen virittäytyä kisatunnelmaan, tutustu Wiiman nettisivuilta löytyviin valokuviin vuoden 2015 tapahtumasta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsu Joensuu Night Run 12h:ssa

Karsun joukkue osallistui Joensuun Areenalla 14.-15.11.2015 juostuun Joensuu Night Run 12h -tapahtumaan. Karsun joukkueessa juoksivat yksi juoksija kerrallaan noin kahden tunnin juoksuvuoroissa Mikko F., Eveliina, Antti, Sirkku, Anna-Maija, Päivi ja Jukka. Kilometrejä Karsun joukkueelle kertyi 325 metrin juoksuradalla noin 133km. Hieno suoritus, loistavaa! Iso kiitos kaikille juoksuun ja huoltoon osallistuneille.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

VM:n 10v juhlavuoden kunniaksi yhteistreeni Herajärven kierroksella 5.12

Kymmenen vuotta sitten Vaarojen Maratonin idea sai alkunsa Mika Okkosen kierrettyä Herajärven kierrosta. Tämän merkkipaalun kunniaksi Mika kutsuu Sinut ja ystäväsi mukaan Herajärven kierrokselle yhteislenkille 5.12 klo 9 alkaen. Ajatuksena ei ole kilpailla vaan nauttia liikunnasta, maisemista ja seurastasi. Lähtö ja paluu Sokos hotellin parkki-alueelta. Jos et halua koko kierrosta niin puolikaskin käy, hotelli - Kiviniemi! Kiviniemestä autolla takaisin (kyyditys on järjestetty valmiiksi). Matkalla kävellään, hölkätään ja saatetaanpa myös ottaa juoksun askelia  :) Huom. emme kierrä Vaarojen Maraton reittiä vaan Herajärven kierrosta! Lisätietoja Herajärven kierroksesta esim. http://www.luontoon.fi/herajarvenkierros Yhteislenkin jälkeen Mika tarjoaa saunan ja kevyen ruokailun ravintola Alamajalla. Jos haluat jäädä Kolille yöksi niin tässä on muutamia majoitusvaihtoehtoja: Kolin Aamuranta, Zander Port, Ukko-Kolin rantamökit tai Kolin Royal (Googleta!). Voihan tämä olla syy juhlaan yhteiseen? Yhteinen kierros Herajärven reitillä, ruokailu ja sauna ei maksa osallistujille mitään. Mukaan kierrokselle ovat tervetulleita kaikki, myös KarSun jäsenistön ulkopuoliset! Ilmoittaudu mukaan karsu@karsu.fi! Syksyinen tai ehkä jo alkutalven luonto tarjoaa upeita maisemia ja säätyyppejä matkaseuraksi hyvien kavereiden lisäksi! Mikäli asiassa mietityttää, lisätietoja voi kysyä karsu@karsu.fi, tai esim. KarSun facen treeniryhmässä.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistreenit kutsuvat perjantaisin

Syksyn pimetessä, kun treenimotivaatio saattaa osoittaa hiipumisen merkkejä, alkaa porukassa treenaaminen kuulostaa yhä houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Karsun yhteistreenit ovat keränneet mukavasti porukkaa läpi kesän ja syksyn joka perjantai säästä riippumatta. Mukavassa porukassa huonokaan sää ei haittaa yhtään :). Perjantain porukkalenkkejä pyritään tekemään viikottain ympäri vuoden. Jos sinulla on jokin treeni-idea ja haluat toimia viikkotreenin vetäjänä, voit vapaasti kutsua porukan koolle. Myös rahallista tukea treenien järjestämiseen on saatavissa Karsulta, jos treeni vaatii esimerkiksi jonkin tilan vuokraamisen tms. Lisätietoja voi kysyä Annukalta ja Jannelta, jotka myös mielellään ottavat vastaan uusia ideoita porukkatreenien sisällöstä ja lajeista. Ensi viikon pe eli 13.11 viikkotreenin vetää Jaska Utran soramontuilla. Ohjelmassa on alkulämmittelyn jälkeen soramontulla mäkivetoja. Lähtö klo 18 vaaka-asemalta Onkilammentien ja Valimontien risteyksestä. Otsalamput mukaan. Tervetuloa!
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Korkeakoski triathlonin hurmiossa

Karsulaiset ovat kiertäneet kauden 2015 aikana seikkailu-urheilukisojen lisäksi myös muiden lajien kilpailuja ympäri Suomea. Karsulainen Olli Korkeakoski voitti osallistumisoikeuden Finntriathlon Tahkoon, joten Olli osallistui ensimmäiseen puolimatkan triathloniinsa Tahkolla loppukesästä. Ollin kisaraportti aloittelevan triathlonistin kisakokemuksista on julkaistu multisportollin sivuilla. Hienoja tunne-elämyksiä laidasta laitaan. Varmasti koukuttava kokemus!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsun seuranmestaruuksista kisattiin pikkujoulujen yhteydessä

Karsun perinteiset leikkimieliset seuranmestaruuskilpailut kisattiin lauantaina 24.10 Ilomantsin Hoskossa. Ratamestarit Krista, Jaska ja Sirkku olivat keksineet hienon multisport-kisan, jossa yllätystehtäviä oli runsaasti. Kisailijat pääsivät mm. ratkaisemaan kyrillisen viestin, etsimään ihmisrastia ja tasapainoilemaan tasapainolaudalla sekä suorittamaan vesistönylityksen, eukonkannon ja pyramidi-tehtävän. Kilpailu oli tiukkaa ja ratkesi vasta viimeisellä questillä. Vuoden 2015 SM-pokaalin nappasi lopulta Annukka ja Lasse. Onnittelut! Pikkujouluohjelmakin oli niin huikeaa, että tämän vuoden järjestelytiimi sai jo luvan järjestää pikkujoulut joku vuosi uudelleen :)
Lue lisää...
Osiossa Kisaraportit Julkaistu

Holttinen ultrajuoksussa Marokon vuoristossa

Olli-Pekka Holttinen osallistui kovaan ultrajuoksuun Marokon vuoristossa syys-lokakuun vaihteessa. Hienoissa, mutta todella haastavissa olosuhteissa käyty kisa vaati veronsa ja maaliin tultiin tällä kertaa raatotaksilla. Lue Karsun kisaraportit-sivuilta OP:n kirjoittama raportti, millaisissa tunnelmissa kisaan startattiin ja miten juoksu meni.
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.