Osiossa Uutiset

Ursakkiin viikonloppuna talkoolaiseksi

Tulevana viikonloppuna eli 10-11.6.2017 Tuupovaarassa kisataan KarSun järjestämä Ursak seikkailukisa. Auringon suosimaan kisakeliin tarvitaan talkoolaisia toteuttamaan kesän hienoa seikkailukilpailua. Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon p. 050 401 4058, tai ursak(at)karsu.fi ja ilmoittaudu mukaan!
 

Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoittaudu Karsun Jukola-joukkueisiin 29.2. mennessä

KarSun joukkueet ovat mukana Lappee-Jukolassa 18.-19.6.2016. Joukkuespekulointia on käyty talven mittaan mm.  KarSun facen treeniryhmässä. KarSu on päättänyt, että Jukolan joukkueiksi kootaan naisten- ja miesten joukkueet (+Venla joukkue = naisia). Naisten joukkueen kokoamista ja suunnistusosuuksien järjestämisestä vastaa Tanja, miesten joukkueen Mikko ja Venloista Kaisa. Joukkueisiin etusijalla pääsevät KarSulaiset, jotka ovat ilmoittaneet KarSun facen treeniryhmässä tai muuten olevansa mukana joukkueissa. Nyt kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä oman joukkueen "kapuun", ja ilmoittaa juoksutoive yms. asiat. Tanjan tavoitat tanja.lindroos12@gmail.com (p. 040 7370501), Mikon mikko.frisk@gmail.com (p. 050 401 4058). Joukkueen jäsenen omavastuu osallistumismaksusta on 12 €. Omavastuuosuus tulee maksaa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Maksun viestiksi oma nimi +Jukola 2016. KarSu on varannut Lappee-Jukolasta telttapaikat seuralaisille. Osallistumismaksu pitää sisällänsä myös telttapaikan (teltat meidän pitää itse viedä Lappeeseen)... Osallistumismaksu on sama, vaikka osallistuja ei telttapaikkaa käytä. Maksa omavastuuosuus KarSun tilille ja ilmoittaudu halukkuutesi osallistua Karsun Jukola-joukkueeseen viimeistään 29.2.2016. Näin varmistat paikkasi joukkueessa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kierdossa mukavasti joukkueita mukana

Kierdon ilmoittautuminen jatkuu sekä yksilö- että joukkuekilpailuun. Tällä hetkellä ilmoittautuneita joukkueita on ennätysmäärä, joten hyvältä näyttää. Kierdon ensimmäinen osakilpailu, Pogostan hiihto, kisataan noin kuukauden päästä. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä, että osallistut Kierdoon.   
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Räkäposkella Karsun joukkueella

Räkäposkella saapuu jälleen lunastamaan hiihtokansan sydämet ja Karsun joukkue on viime vuotisesta intoutuneena mukana myös tänä vuonna. Ilmoittautuminen alkaa nyt ja mukaan joukkueeseen mahtuu 12 hiihtäjää. Mukaan pääset ilmoittautumalla joko Karsun Treenit-facebook-ryhmässä tai soittamalla Eveliinalle. Ilmoita samalla myös hiihtoaikatoiveesi. Tapahtuma järjestetään 18.2. ja hiihtoaika on klo 7-19. Hiihtää voit joko tunnin tai jos intoa riittää niin vaikka kokonaiset 12h. Alla "viralliset" ohjeet: "Perinteikäs Räkäposkellahiihto on Joensuun Metsäylioppilaiden järjestämä joukkuehiihto, jossa kerätään kilometrejä 12 tunnin ajan. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään helmikuun 18. päivänä, Mehtimäen 1,6km hiihtoladulla. Joukkueen koko on 1-12 henkeä ja vähintään yhden joukkueen jäsenen on oltava koko ajan ladulla. Tapahtuma alkaa klo 7.00 ja jatkuu aina iltaseitsemään. Tapahtuma alkaa Natura-rakennuksen takaa hiihtolatujen risteyksestä."
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuran vuosikokous 22.3.2016 klo 19

KarSun vuosikokous pidetään tiistaina 22.3.2016 klo 19 Vehkalahden Jääkarhujen Karhu salissa (Huom muuttunut ajankohta!). Vuosikokouksessa käydään läpi seuran ajankohtaisia asioita sekä valitaan seuran hallitus. Mikäli hallitustyöskentely seurassamme kiinnostaa, kysy ehdottomasti lisätietoa nykyiseltä hallitusväeltä (Mikko, Janne, Annukka, Juha, Sami ja Toni). Tervetuloa!
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Seinäkiipeilykurssilla päteväksi varmistajaksi

Karsu järjestää seinäkiipeilykurssin Areenalla. Kurssin tavoitteena on varmistajan pätevyys, joka vaaditaan monessa paikassa omatoimiseen seinäkiipeilyyn. Erillinen näyttöpäivä järjestetään muutama viikko kurssin jälkeen. Kurssi on kaksiosainen ja ajankohdat ovat lauantaina 30.1. klo 13:00-16:30 sekä tiistaina 2.2. klo 20:00-23:00. Molemmat päivät pidetään Joensuun Areenalla. Kouluttajana toimii Pasi Penttinen. Kurssin omakustannushinta on 10 euroa. Karsu maksaa tilavuokrat Areenalta. Mukaan mahtuu 10 nopeinta. Ilmoittautua voit Karsun treenit-facebook-ryhmässä. Huom! Ilmoittauduthan vain, jos pääset mukaan molemmilla kerroilla.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kehonhuoltoa helmikuussa

Nyt karsulaisilla on hyvä mahdollisuus saada vinkkejä kehonhuoltoon Foreverillä ohjaaja Tuomas Vaittisen johdolla. Kehonhuoltotunteja järjestetään kolmesti helmikuun aikana. Alustavat ajankohdat ovat lauantait 6.2., 20.2. ja 27.2 klo 12-13.15. Maksutapa ja hinta selviää pian ja kustannukset jaetaan tasan osallistujien kesken. Ilmoittautumiset Karsun treenit-facebook-ryhmässä. 15 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Yhteistreenit jatkuvat perjantaisin

Perjantain perinteisiä yhteistreenejä jatketaan jälleen lyhyen joulutauon jälkeen. Seuraa lenkki-ilmoittelua lenkkikalenterista tai Facebookista Karsun treenit-ryhmästä. Treeni- ja laji-ideoita otetaan vastaan ilomielin. Voit kertoa treenitoiveesi esimerkiksi Jannelle tai Annukalla niin yritetään täyttää treenitoiveita mahdollisuuksien mukaan. Kaikki karsulaiset voivat järjestää joko perjantaitreenejä tai muita viikkotreenejä halutessaan. Parhaiten jäsenistöä tavoittaa Karsun treenit-ryhmästä, mutta lisäksi on kiva, jos laitat treeni-ilmoituksesi myös lenkkikalenteriin, jotta treeniryhmän ulkopuoliset jäsenetkin löytävät halutessaan lenkille. Karsulta on myös saatavilla avustusta yhteistreenien järjestämiskustannuksiin, jos treeni vaatii esimerkiksi jonkin tilan vuokraamisen tai lippuja. Tulevana perjantaina eli 15.1 ohjelmassa on pipolätkää Kulhon kaukalossa (ks. lenkkikalenterin ilmoitus). Viime vuonna saatiin huiput pelit aikaiseksi, kun porukkaa oli tarpeeksi paikalla ja peliasenne oli kohdillaan. Jääkiekkotaitoa ei karsun peleissä tarvitse :) Tervetuloa kaikki mukaan! 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiiman hintaporras lähestyy

Wiiman halvin ilmoittautumisporras päättyy tammikuun puolivälissä, joten nyt rip rap joukkoja kasaamaan, jotta ehditte mukaan halvimmalla hinnalla. Myös kelit alkaa sopivasti talvistumaan, joten eiköhän sitä luntakin kohtapuoleen saada Joensuun seudulle. Järvet ainakin jäätyy näillä keleillä. Nyt alkaa päästä monille järville luistelemaan ja hiihtelemään. Muistakaa jäälle mennessä turvallisuus ja jään paksuuden varmistaminen!
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.