Osiossa Uutiset

Seikkailu-urheilu ja Krista Joona

Karjalaisessa 27.5.2017 on julkaistu koko aukeaman juttu seikkailu-urheilija Krista Joonasta. Juttu kertoo kattavasti Kristan taustasta ja on hyvä kertomus, mitä seikkailu-urheilu on. Koko juttu löytyy täältä.

Osiossa Uutiset Julkaistu

Seuravaatteiden lisätilaus saapunut, jaetaan torstaina

Seuravaatteiden lisätilaus on saapunut Trimtexiltä, joten vaatenyssäköitä päästään jakamaan jälleen Väisälänkadun salivuorolla torstaina 5.1 klo 20. Trikoiden kokoja vaihtaneiden ei tarvitse maksaa vaihtotrikoista tietenkään mitään, mutta ne, jotka tilasivat samalla lisätuotteita, tarkistakaa täältä, paljonko uuden tilauksesi suuruus on.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuoden 2017 jäsenmaksut

Vuodenvaihde lähestyy ja uusi vuosi KarSun jäsenyydessä on tulossa. Nyt kannattaa joulutohinoiden ohessa hoitaa jäsenmaksu kuntoon, jotta KarSun seuraedut ovat voimassa heti vuoden alusta. Jäsenmaksun maksamisesta ei lähetetä laskua tms. vaan jäsenmaksu tulee maksaa omatoimisesti KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Kirjoita maksun viestikenttään oma nimi + jäsenmaksu 2017. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2017 on 35 €.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Järkkärikurssille Karsun piikkiin

Kiinnostaako järjestyksenvalvontakurssin suorittaminen? Nyt kurssin suorittamiseen on oiva tilaisuus. KarSu tulee maksamaan kahdelle henkilölle järjestyksenvalvontakurssin vuoden 2017 aikana. Kurssin hyväksytysti läpäisseiden henkilöiden toivotaan jatkossa toimivan KarSun tapahtumissa (Wiima, Ursak, Vaarojen Maraton tai muu tapahtuma) järjestyksenvalvontatehtävissä. Ilmoittautuminen järkkärikurssille etenee siten, että ilmoita halukkuutesi karsu (at) karsu.fi. Tämän jälkeen ilmoitamme kahdelle ilmoittautujalle kurssille valituksi tulemisesta seuran puolesta.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Kevään Spinningpaikat jaossa

Ilmoittautuminen kevätkauden KarSun ja Joensuun pyöräilijöiden sisäpyöräilytunnin "vakiosatuloille" on alkanut. Tunnit jatkuvat kevätkauden osalta tammikuussa (mikäli saadaan tarpeeksi ilmoittautuneita) sunnuntaisin klo 18 alkaen. Pyörätuntien vetäjänä on vuoroviikoin Mika Okkonen ja Foreverin vetäjä. Varaa paikkasi ilmoittamalla nimesi KarSun meiliin. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Omavastuuosuus spinningiin on ilmoitettu seurapostissa.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuodenvaihteen sali- ja kaukalovuorot

Karsun salivuoro Väisälänkadulla torstai-iltaisin pyörii normaalisti joulun- ja uudenvuoden ajan joka torstai klo 20-21. Niinivaaran kaukalo sen sijaan on suljettuna perjantaina 23.12 ja loppiaisperjantaina 6.1, joten pipolätkää päästään vuodenvaihteen tienoilla pelaamaan ainoastaan perjantaina 30.12 (säävaraus). 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Wiiman ja Ursakin ilmoittautuminen avattu

Ilmoittautuminen vuoden 2017 Ursakkiin ja Wiimaan on avattu osoitteessa http://karsu.tapahtumiin.fi/fi/. Ilmoittautumishinnat on porrastettu, joten kannattaa ilmoittautua tapahtumiin ajoissa!  Ursakin kilpailukeskus sijaitsee Tuupovaaran kirkonkylällä. Tuupovaaran ympäristöt tarjoavat kilpailulle hienot puitteet. Maaston muodot ovat osittain vaaramaiset, taajamat ovat pieniä kyliä ja ympärillä on useita virtaavia vesistöjä. Toki myös järviä ja lampia löytyy.  Wiima seikkailu-urheilukilpailu käydään Kolin upeissa vaaramaastoissa ja kansallismaisemissa 25.2.2017. Kisakeskuksena tapahtumalle toimii Loma-Kolin laskettelurinteen alue.
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Vuoden 2017 jäsenmaksut

KarSun vuosikokouksessa keväällä 2016 päätettiin KarSun vuoden 2017 jäsenmaksun suuruudeksi 35 € (aikaisemmin 25 €). Perusteluina nostettuun jäsenmaksuun on mm. lisääntyneet seuran antamat tuet kilpailumaksujen osalta, seuratuet yhteisiin tapahtumiin, lisääntyneet yhteisharjoitukset ja se, että jäsenmaksun määrään ei ole tehty viimeisen 10 vuoden aikana muutoksia. Vuoden 2017 jäsenmaksun voi jo suorittaa KarSun tilille FI27 1040 3000 341119. Maksun viitteeksi oma nimi+jäsenmaksu v. 2017. 
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Karsulta kaksi joukkuetta Joensuu-Jukolaan

KarSu ilmoittaa Joensuun Enossa juostavaan Joensuu-Jukolaan kaksi Jukola-joukkuetta, miesten ja naisten joukkueen. Molempiin joukkueisiin etsitään siis seitsemää karsulaista. KarSu on mukana tukemassa KarSun joukkueita mm. osallistumis- ja telttapaikkamaksujen osalta. KarSun joukkuepaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan viestijoukkueeseen laittamalla viestiä Kaisalle (kaisapeson (ät) gmailpistecom) 1.12.2016 alkaen. Kaisalta voi kysyä myös tarvittaessa lisätietoja. Jukolan juoksijan omavastuuosuus on 20 €, joka tulee maksaa osallistumispaikan varmistuksen jälkeen KarSun tilille FI27 1040 3000 341119 (viestiksi oma nimi+Jukola 2017). KarSulaisten käytössä on Jukolassa kaksi telttaa, KarSun seurateltta ja puolijoukkueteltta (tai vastaava).
Lue lisää...
Osiossa Uutiset Julkaistu

Ilmoittautuminen Wiimaan ja Ursakkiin aukeaa pian

Ilmoittautuminen Wiimaan ja Ursakkiin avataan 1.12.2016 Evention tarjoaman ilmoittautumispalvelun kautta. Lisätietoja tapahtumista ja linkit ilmoittautumispalveluun löytyy Wiiman ja Ursakin nettisivuilta, minne päivitetään myös vähitellen tarvittavia lisätietoja tapahtumista. Ursakin osalta tietoja julkaistaan myös Ursakin facessa (tapahtumasivu avataan pian). KarSun järjestämä Wiima talviseikkailu käydään tänä vuonna Kolilla 25.2.2017, kisakeskuksena Loma-Koli. Ursak seikkailu-urheilukilpailu puolestaan starttaa 10.6.2017 Tuupovaaran koulukeskukselta. KarSun vuoden 2017 jäsenet tulevat saamaan Wiiman ja Ursakin osallistumismaksusta 10 € alennuksen. Kisa käydään kaksi henkisin joukkuein, ja molempien joukkueiden jäsenten ollessa KarSun jäseniä saa joukkue siis alennusta 20 €. KarSun jäsenalennus huomioidaan Evention kautta tapahtuvassa ilmoittautumisjärjestelmässä (ruksaa ko. kohta ilmoittautumisen yhteydessä).
Lue lisää...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.